Making Money in nissen: Dus Whats Your Niche ?


   Door Brian ScottEverybody gelooft in iets. Onderzoek je achtergrond, je overtuigingen, en uw demografische. Merk alles wat je doet. Neem je hobbys, tv-programma je kijken, muziek kunt luisteren. Alles wat u doet – u! Dont zorgen zo veel over “Maar Im weird! Hoe ga ik om geld catering maken voor de mensen in mijn piepkleine groep?” Het internet is hier, en hoe quirky je bent, andere mensen die denken net als jij zijn slechts een paar klikken verwijderd.

U vindt uw niche op een aantal manieren die werkt voor u:

Geboren worden in een.

Uiteraard, indien youre uit India en hebben belang bij keuken, youre alle opgericht om te beginnen met een kerrie bedrijf. Youre direct een expert in welke gebied u momenteel bezetten. Als lid van een generatie is een andere toets. Het is duidelijk dat, als je denken aan de jaren zestig, dan heb je een goede kans om een hit met de Baby Boomers. Misschien youre een lid van Generation X – zo ja, kunt u met ze praten met een stem die ring waar. Ook voor de sociale en financiële klasse.

NEMEN ONE.

Alle door ons leven, ontdekken we nieuwe dingen dat belang ons. Neem een tijdverdrijf dat u na te streven, te concentreren op wat wordt geassocieerd met die hobby of de uitoefening dat je geld uitgeven op. Nog beter, stel je voor wat je zou kunnen kopen, als iemand het verkocht. Welke betere manier om een markt hoek dan er een te maken? Dus, als u al een niche dat niemand geschikt voor, dan tegemoet te komen aan het zelf! Anderen die ook op zoek naar dat bedrijf zal je vinden.

INVENT ONE.

Nou, na al kijken naar alle nissen die om ons heen. Elke belangengroep ontstaan met een persoon die begon te volgen. Iemand moest het eerst doen. Denk aan de eerste persoon die zetten een “9 / 11 We Will Never Forget” sticker op hun auto. De eerste Seattle tiener te noemen hun stijl “grunge. De eerste volwassene die gepost fotos van hun levensgrote Lego-modellen op het internet. Elke rage en “meme” begon als een idee in slechts een persoon, die het rond verspreid. In sommige gevallen is die persoon vond een levensstijl.

Stumble Upon ONE.

Niches zijn overal om ons heen te wachten om ontdekt te worden. Hier is een verhaal (binnen mijn eigen computer geekniche) ter illustratie van dit punt:

Terug in de 90s, speelde ik met de “QBasic” programmeertaal die kwam standaard geïnstalleerd op de Microsoft Windows 3.1-besturingssysteem. Ik heb zelfs een paar diskettes gered van weinig speelgoed programma Id gedaan. Een hele tien jaar later, ik deze overblijfselen opgegraven van een aantal kelder doos toen ik nog bewegen, en nu met het internet handig, besloot om te proberen het zoeken naar een hedendaagse compiler voor deze taal. Little had ik verwacht dat in feite, fans van QBasic waren een enorme menigte, met websites en clubs besteed.

Op mijn blog techneut, vermeld ik de duistere computer role-playing game “Nethack,” bijna per ongeluk. Its in een soortgelijke ader met Dungeons and Dragons, Blizzards Diablo, enz., maar is ongeveer duizend keer zo diep en ongelooflijk moeilijk om te winnen. Nou, een paar dagen later, de eerste van het zoeken treffers voor dit absoluut esoterische spel begon druppelen inch Vanuit de zoek querys, kon ik vertellen dat de mensen waren op zoek naar hulp over hoe problemen op te lossen die zich voordoen bij sommige theyd kerker hoek . Hoe meer ik schreef over, hoe meer hits kwam binnen in de video game rijk, zal Nethack nooit zo populair worden als de Sims of Half Life. Maar omdat bijna niemand publiceert over dat spel, 100 van het zoekverkeer op basis van het komt op mijn manier. Mijn site verkeer kan stijgen en dalen, maar de Nethack hits verblijf gestage elke dag.

Soms nissen zijn obsessies, of hobbys, of fanatieke aanhang van een kunst categorie of subcultuur. Films die staan bekend als “cult klassiekers,” levensstijlen op de rand, subculturen binnen culturen; theyre alle rijke jachtgronden voor de niche-marketeer. Het verschil tussen niche-markten en de mainstream is dat de niche-markten bevatten hoge concentraties van gepassioneerde volgelingen. Marketing voor hen zal vertalen in een gepassioneerde klanten en een groeiend inkomen voor you.Brian Scott is de auteur van het onlangs uitgebrachte boek / audio-boek, Home-Based NICHE rijkdom, beschikbaar op http://www.PaydayPublishing.com. Listen to audio samples gratis over hoe geld te verdienen in weinig bekend nichemarkten. Of te sluiten bij ons affiliate programma en verdien 50 commissies op onze producten !

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.