Maak Miljoenen een “Middleman. Its Easy !


   Door een John J RogersHeres van het beste werk van thuis uit ideeën. Als youre serieus geld te verdienen, kan iedereen dit doen en vele hebben.

Dit artikel is meer een concept dan het is een exacte “hoe” artikel. That omdat market veranderen snel en mensen hebben verschillende passies. Ik Cant vertellen je precies wat te doen omdat een goed idee kon worden waardeloos in een jaar (of minder), maar het concept zal altijd succesvol zijn.

Het concept is in principe wordt de middelste man voor andere bedrijven. Als je de markt kunnen brengen, kun je iets verkopen. Waarom niet verkopen voor een ander bedrijf en laat ze al het werk doen? Dit is verschillend van affiliate programmas omdat theyre vastgesteld op 10, of wat dan ook. Je zou kunnen aanvullen tot 150 met dit concept.

Ik kreeg dit idee jaren geleden (misschien 20 jaar geleden) toen ik zag een jongen op de show 60 minuten die vonden was er een behoefte in de markt voor bloemen levering aan huis. Hij kreeg de lokale telefoonnummers uitbreiding ten opzichte van elk van de grote stad en begon de reclame in de gele paginas met grote landelijke advertenties voor zijn bloemenwinkel (en hij zelfs een eigen doesnt Flowershop). Zijn grote professionele advertenties maakte zijn bedrijf eruit zien alsof ze waren de belangrijkste experts op bloemen. Hij kreeg de gele paginas voor alle grote steden waar hij reclame en legde al van die steden lokale bloemenwinkels in een database. Toen riep hij al van de bloem winkels om hun prijzen en hun levering gebied. Wanneer mensen opgeroepen om een bestelling te plaatsen na het zien van een van zijn gele paginagrote advertenties, keek hij al snel dat bloemenwinkels zou leveren aan hen, en die de beste prijs aangeboden. Hij nam de bestelling en 25 toegevoegd om het voor zijn eigen winst. Hij gaf de volgorde uit om de plaatselijke bloemenwinkel waar de klant woonde.

Deze man begon dit bedrijf door zelf (een man als een operatie), maar het verhaal van 60 minuten liet hem met vier werknemers in een kamer in zijn huis, neem de bestellingen op fulltime. Sommige mensen lezen van dit artikel kan zeggen, “Wow, thatsa veel werk.” Het is. Het maken van multi-miljoenen is zeer zelden echt gemakkelijk werk. Op het moment van het verhaal van de man die meer dan $ 20 miljoen dollar winst in een paar jaar. Ik weten niet wat er gebeurd met deze business guy toen het allemaal is gezegd en gedaan, maar zelfs als hij sloot de winkel van de volgend jaar nadat ik hoorde over hem, hij al dwarshelling 20 miljoen dollar in een paar jaar, genoeg om nooit meer te werken als hij verkoos niet te doen.

Hoe kon deze man zonder een bloemenwinkel, zelfs nog nooit zien van een bloem, een van de meest winstgevende bedrijven bloemenwinkel in het land? Antwoord: marketing! Iedereen die keek in de gele paginas kunnen hebben besteld bij dezelfde winkel hij deed, en zou betaald hebben minder geld. Maar mensen Dont verspillen hun tijd het aanroepen van de weinig vrije lijsten een regel aan het eind van elke categorie. Je weet degenen, bedrijfsnaam gevolgd door een telefoonnummer. Waarom zou iemand noemen? De helft van deze bedrijven arent zelfs meer in het bedrijfsleven. Mensen beginnen met de grote aangeboden werken dan hun weg naar beneden. En deze jongen had een echte BIG AD die in feite aangegeven dat zijn bedrijf had alles wat je ooit zou willen in termen van bloemstukken, en snelle levering overal in de stad. Opnieuw gaat dit om aan te tonen u de kracht van marketing. Om Hes nemen someones en het toevoegen van geld om de factuur, dan bellen naar de bloemenwinkel in de straat van de klant die zojuist genoemd. Genius!

Ik deed dit met een website ontwerp bedrijf vroeg in mijn internet carrière. Ik was vrij goed op de website van het ontwerp, maar waarom afval mijn tijd het werk doen. Dus ik verkocht de website ontwerpen, beveiligd de arbeidsplaatsen voor 2.000 dollar per kreeg vervolgens een ander bedrijf naar de websites te maken voor 500 dollar per stuk. Ik heb 1.500 dollar voor enkel het nemen van een bestelling! Ik zorgde ervoor dat de websites GROOT werden door mijn normen, maar ik didnt doen de werkelijke grafische of codering werken.

Ik deed hetzelfde met een drukkerij, jaren geleden kreeg voordat de markt verzadigd. Er was een echte goedkope lokale printer ik wist van wie had grote prijzen op flyers en visitekaartjes. Way goedkoper dan wie dan ook online. Dus ik opende een drukkerij. Flyers en visitekaartjes – Snel en goedkoop! De bestellingen waren klein en licht, zodat ze kunnen worden geleverd in het land. Ik maakte een paar grand een week van deze activiteit, maar het eindigde ongeveer twee jaar nadat het begon toen 50 nieuwe drukkerijen hit het net, en sneed de taart.

Dit is waarom u een dergelijke variantie in de prijzen op het net. Ik was op zoek naar een aantal louvre rekken orde en een tiental bedrijven waren ze verkopen online. De eerste bedrijven die opdook op het internet verkocht ze voor 440 dollar per stuk, soort van hoog dus ik bleef kijken. Nog eens tien bedrijven hadden de rekken voor $ 250 – $ 300, dus kocht ik vijf voor 250 dollar per stuk. Een paar maanden later, toen ik die nodig zijn om meer te kopen, vond ik een bedrijf de verkoop van de exact dezelfde rekken voor 140 dollar per stuk! Guess what. Veel van de bedrijven (zo niet alle van hen) die de verkoop van de rekken tegen een hogere prijs maar nam mijn bestelling toegevoegd 100 dollar voor elk rack, dan wel de laatste bedrijf vond ik en vertelde hen om hen te leveren aan mij. Dit gebeurt elke dag met waarschijnlijk meer dan 100.000 bedrijven op het net. Als je de markt, beantwoorden de telefoon, en neem een bestelling kunt u geld.

Een andere les is dat het bedrijf de verkoop van de rekken voor 140 dollar zou kunnen hebben gemaakt doden als hun website is makkelijk te vinden op het net, in plaats van me maanden te vinden. Hun slechte marketing echt pijn doen hun bedrijf.

Wat moet je in?

Je hebt een markt te vinden of producten die verzadigd arent nog te vinden. Iets dat wanneer iemand het typen in een zoekmachine de prijzen die komen zijn vergelijkbaar met wat je kunt verkopen voor dit item. Zie ook voor hoge posten ticket niche die u kunt toevoegen $ 50 – $ 100 op en het wouldnt al te duidelijk, omdat bijna niemand anders verkoopt het object.

Sommige bedrijven kostte me maanden van onderzoek voor de ontwikkeling van het concept, en dan het bedrijf ontwikkelde ik van het concept maakte mij 200.000 dollar. Dit is hoe geld werkt.

Zelfs als ik gepost miljoen dollar een simpel idee op deze website, dat didnt kost te veel om te beginnen, zou het niet langer een miljoen dollar idee na 1.000 mensen probeerden het dezelfde week. Million dollar ideeën zijn alleen dat, vanwege hun gebrek aan concurrentie. Zodra de hele wereld doet het, niet alleen is het niet langer een miljoen dollar idee, het idee isnt zelfs winstgevend voor iedereen anymore.John J Rogers is een van de belangrijkste geld van deskundigen op het internet. Bezoek zijn website voor zijn vrije artikelen en binnenlandse zakelijke kansen, gratis christelijke muziek, gouden en zilveren hangers kruis .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.