Maak het meeste uit uw Trein reiservaring


   Door Mark HammondAlthough trein reizen is niet de meest populaire methode om rond (lucht is sneller, handiger uw auto, de bus is goedkoper, enz.), biedt het een van de meest unieke reiservaringen youll ooit.

In feite, als youve besloten om de trainwhether youre van plan te nemen over dwars over de VS of Canada van de ene kant naar de andere, of dat youre reizen tussen de landen in Europethere zijn een aantal dingen die u kunt doen om het meeste uit uw reizen per trein ervaring en echt genieten.

Allereerst plan om te reizen voor een vrij lange timefor zeker langer dan wanneer je dezelfde afstand zou gaan met de auto. Als je lange uren van tevoren verwacht, wont u helemaal zo geïrriteerd als het lijkt te nemen voor altijd of de dienstregeling voor de trein is vertraagd, dat kan gebeuren.

Wegens het voorkomen van lange uren, pak langs verschillende activiteiten die je kunt doen in de hele rit. Lezen is de ideale activiteit voor de trein rijdt, zoals treinen meer bijdragen tot het lezen dan bussen of zelfs autos vanwege de gladheid en stabiliteit. Breng langs een aantal boeken, tijdschriften, strips, of newspaperswhatever het is u willen lezen.

Kruiswoordraadsels zijn ook leuk om te doen tijdens het reizen per trein. Andere schriftelijk activiteiten, zoals een woord zoeken, woord jumbles, schrijven langverwachte brieven aan vrienden en familie, en journaling maken grote reizen per trein activiteiten.

Neem uw draagbare cd-speler met uw favoriete cds of uw iPod om te luisteren naar muziek, terwijl youre de rit genieten. U kunt tegelijkertijd ontspannen en genieten van het landschap terwijl u luistert naar een aantal tunes. Treinrit zijn berucht voor het landschap, dus neem even de tijd om echt weken in de bezienswaardigheden.

Als youre trein reizen met kinderen, de “Are we there yet?” vraag kan ernstig rijdt u krankzinnig, dus It essentieel is om in te pakken langs tal van activiteiten voor hen te doen langs de weg. Boeken lezen, activiteit boeken, sticker boeken, kleurboeken en kleurpotloden, rustige speelgoed, en videospelletjes maken grote jongen metgezellen voor lange trein ritten. Dont vergeet te veel kid pack-vriendelijke snacks en kussens voor dutjes.

Probeer interactie met je mede-treinreizigers in een vriendelijke, respectvolle en beleefde manier. U kunt zwerven rond en ontmoet andere reizigers. Als youre reizen met je familie en je vindt een ander gezin met jonge kinderen, kunt u proberen om de kinderen om samen te spelen, zodat de volwassenen kunnen genieten van een gesprek.

En Dont vergeet te profiteren van het restaurant of cafe auto, als er een is. Pack iedereen op en hoofd er tijdens de maaltijd en genieten van een heerlijke maaltijd, of ten minste een hapje of drankje. Dit zal zeker afscheren enige tijd tijdens uw trein travel.Article geschreven door Mark Hammond Marketing Manager van http://www.nationalhotels.co.uk – Hotel Directory and Travel Resource

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.