Kiezen Een Laminator Five Things To

Overweeg

   Door Jeff McRitchieBefore u kiest voor een laminator, zijn er verschillende factoren die u moet overwegen. Van de grootte van het document dat u wilt laminaat, zijn stijfheid om aan te raken, om de gladheid van de finish. Houd ook in gedachten, is It niet alleen over de items die je nu laminaat, maar ook over de dingen die je zou willen laminaat als uw behoeften of bedrijf groeit. Hier is een korte lijst van belangrijke factoren voor toetsing voorafgaand aan het maken van uw uiteindelijke besluit:

1) Wat Grootte Materials Do You Typisch Laminaat?

Een laminator is een investering, en voor dat u de grootste mate van flexibiliteit geeft u de meest voor je geld. Kies een laminator dat een capaciteit voor materialen groter is dan je denkt youll nodig en het zal groeien met je mee. U kunt klein beginnen, maar de kans is, zal uw behoeften veranderen, dus klaar voor dit voordat het een noodzaak.

2) Wat is de dikte of de stijfheid u nodig heeft voor uw materialen?

Zeer dikke of zeer stijve materialen vereisen een machine met hogere specificaties, kunnen zakken tot verwerken tot 500 micron. De verkeerde laminator zal niet in staat zijn om deze soorten dikten verwerken, en zal mislukken als gevolg. Zorg ervoor dat u een goed beeld van uw huidige en toekomstige behoeften van stijfheid en dikte en dat uw laminator kunnen uitvoeren onder deze omstandigheden.

3) Heeft u een perfecte afwerking?

Indien goed uitgevoerd, heet lamineren verbetert het uiterlijk van de gelaagde objecten en maakt ze schoner en helderder. Om ervoor te zorgen de beste afwerking, moet u kiezen voor een laminator met variabele snelheid of warmte en zorg ervoor dat de zak die u gebruikt is een goede dikte voor uw laminator. Als u kiest voor de juiste laminator, uw perfecte afwerking zal worden elke keer.

4) Heeft u een groot deel van Lamineren snel doen?

Als uw laminator is slechts occasioneel gebruikt, dan kun je goed kan worden geadviseerd om een lagere spec machine te kiezen. Als de laminator dagelijks wordt gebruikt, moet u de investering in een machine met hogere specs en een hoger prijskaartje. Deze lamineersystemen zijn meestal betrouwbaarder en sneller zijn lamineren snelheden. Als je het volume zeer groot is, kunt u overwegen een rol laminator, want ze zijn veel sneller dan buidel lamineren machines.

5) Wat wordt jij Lamineren?

Elk document of ander materiaal heeft een tolerantie voor iedere laminator. Whe lamineren gevoelige materialen, zoals oudere documenten of antieke fotos, moet u zeker overwegen het kiezen van een laminator met hogere specificaties van de veiligheid en het behoud te verzekeren. Als de items niet zo gevoelig, kunt u mogelijk een laminator kopen met een lagere specificaties. Wees zeker dat je begrijpt uw lange termijn behoeften voordat het gesprek.

Of u kiest voor warmte of koude, met de hand lamineren, hoog of laag specificaties, groot of klein formaat lamineersystemen, er zijn genoeg stijlen, variëteiten en de finish van lamineren machines die je moet kunnen om de juiste laminator voor uw persoonlijke behoeften en de behoeften van vinden uw bedrijf.

Lamineren als een kritische behoud proces, en als zodanig moet kiezen voor een lamineermachine zorgvuldig worden gedaan, de herziening van alle factoren en feiten met betrekking tot elke stijl en merk. Doe dit, en je zal eindigen met de apparatuur die je nodig hebt voor nu en voor de future.Jeff McRitchie is de ontwerper en directeur van marketing voor MyBinding.com. Hij schreef meer dan 100 artikels over lamineersystemen, lamineren leveringen, inbindmachines, bindend leveringen en meer .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.