Kiezen Een Binding Machine


   Door Jeff McRitchieBinding kunt uw document of voorstel op het volgende niveau, waardoor u een professionele uitstraling en een concurrentievoordeel. Maar voordat u kiest uw eigen bindmachine, vraag jezelf enkele belangrijke vragen over uw projecten en behoeften. De volgende 5 vragen te overwegen voordat u bindmachine aankoop:

1. Wat voor soort projecten zal ik maken? Er zijn vele factoren die betrokken zijn bij het bepalen van uw behoefte aan een bindmiddel. Budget is meestal belangrijk, maar net zo kritisch is betrouwbaarheid. Je hebt misschien de noodzaak om de documenten die u mail, maar stijl kan ook belangrijk zijn. Het kan nodig zijn een gemakkelijk te gebruiken optie of een duurzame machine met een snelle ponsen mechanisme. Van kosten voor de prestaties, de capaciteit, moet u aan uw behoeften, zelfs voordat u begint met uw bindmiddel zoeken.

2. Wat is Mijn grootste prioriteit? Hoewel u misschien enkele behoefte aan een bindmiddel, waarbij al uw behoeften, en kookt ze neer op een of twee grote prioriteiten is de meest effectieve manier om de juiste bindmiddel beoordelen voor je. Is uw budget de belangrijkste factor, of is de snelheid en volume? Uw keuze moet worden verkleind op basis van uw belangrijke zakelijke behoeften. Wanneer u wat het meest belangrijk voor uw bedrijf, kunt u beginnen met het verkorten van de lijst van mogelijkheden.

3. Wat is de beste soort apparatuur? Nu is het tijd om de informatie die je hebt ontdekt en blijven aan uw lijst van keuzemogelijkheden korten compileren. U heeft waarschijnlijk besloten een budget, en uw andere behoeften, zoals snelheid, stijl en volume. Nu bent u klaar om beschikbaar bindmiddelen vergelijken, en beginnen om het juiste type en merk van het bindmiddel voor u bepalen.

4. Wat is de beste stijl van de binding aan mijn behoeften te voldoen? Zodra prioriteiten worden vastgesteld en moet worden bepaald, moet u kiezen voor een bindend stijl die het beste past. Er zijn vier belangrijke bindende stijlen, zal de volgende een korte beschrijving van de voors en tegens voor elk.

– Plastic Combs bieden een optie die zowel conventionele en zuinig. Comb bindend laat de paginas plat, waardoor aanpassingen snel en eenvoudig.

– Wire-O is een stijl die ook laat paginas plat, met een 360-graden rotatie. Deze binding stijl is permanent, waardoor uw documenten blijven in de plaats. Er zijn wirebind systemen met stekels die open en dicht voor gemakkelijker herzieningen.

– Therm-a-bind is een stijl die een schone en naadloze afwerking biedt. Elke pagina is permanent met elkaar verbonden, zonder gaten, of met behulp van andere vormen van bevestigingsmiddelen. Het is het beste gebruikt wanneer herzieningen arent nodig.

– VeloBind is een bindende stijl met een rug die sluizen paginas in plaats en geeft je bijna een boek-achtige afwerking. Deze stijl is geweldig als je e-mail, de schoorsteen of het bestand van uw documenten.

Inzicht in uw behoeften is het begin. Weten uw projecten, uw prioriteiten, de apparatuur voor u beschikbaar zijn en de juiste bindende stijl voor uw behoeften zijn allemaal essentiële factoren bij het komen tot een conclusie. Of u nu kiest voor een grote of kleine capaciteit bindmiddel, een sneller of langzamer voer, of een van de vier grote bindende stijlen, Als je echt de apparatuur en stijlen beschikbaar is voor u begrip, het kiezen van de juiste binding machine voor uw behoeften kan een eenvoudige, stress-vrij proces en het resultaat zal de perfecte machine bindend zijn voor you.Jeff McRitchie is de directeur van marketing voor MyBinding.com Hij schrijft uitgebreid over onderwerpen gerelateerd aan inbindmachines, Binding Covers, Binding Supplies, Binders, Index Tabs, Laminators , Laminating Pouches en meer .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.