How To uw laptop in Top Keep Shape


   Door Bradlley MckoyForeign deeltjes zoals stof, haren en huidschilfers van huisdieren, sigaretten as, en residu kan snijden de levensduur van uw laptop kort. Als onbeheerd, kunnen deze deeltjes van invloed op de prestaties van de fans, waardoor de onderdelen oververhit raken. En we weten allemaal wat er daarna. Als u de moeite waard moneys te krijgen van uw laptop, hebben youll het schoon te houden.

Reinigen van uw laptop moet worden gedaan ten minste eenmaal per jaar, als onderdeel van uw onderhoudsprogramma. Dont zorgen, je wont moeten besteden een dubbeltje huren van een computer technicus of een specialist om dit te doen. Just Controleer uw user handleiding en volg deze snelle tips:

Wat Youll Need

Afgezien van tijd, geduld en vaste handen, youll moet een paar wattenstaafjes, perslucht-, schoonmaak-oplossing, en een zachte doek schoonmaken, als je oude katoenen shirts.

Reiniging van de Exterior

Gebruik een zachte vochtige doek om de behuizing schoon – zorg ervoor dat het is vochtig, niet druipend nat. En gebruik een katoenen doek, blijf uit de buurt van krassend of schurende kleding. Ook stok tot milde reinigingsproducten voor deze taak, en herinner te spuiten het op het doek eerste. Spuit nooit het reinigingsmiddel rechtstreeks op het oppervlak van de computer.

De ventilatieopeningen

Youll behoefte aan een kan van samengeperste lucht en wattenstaafjes voor het schoonmaken ventilatieopeningen. Wees voorzichtig niet te spuiten te hard als je zou kunnen krijgen vloeistof op de ventilator bladen. Gebruik de swabs te houden de fans op zijn plaats terwijl je het schoon. Dont spin de ventilator tijdens het reinigen of je zou kunnen veroorzaken tot meer dan draaien.

I / O-poorten

De I / O-poorten mag alleen worden verplaatst na de ventilatieopeningen zijn gereinigd. Gebruik de swabs om weg te vegen grotere brokken van geaccumuleerde vuil. U mag perslucht ook, maar wees niet te blazen vuil in de havens.

Tonen

Zet uw laptop voor het schoonmaken van het scherm, op deze manier zie je vuil gemakkelijker. Gebruik niet-schurende doek zoals katoenen doeken of pre-vochtige doekjes – nooit weefsels of papieren handdoeken – te reinigen uw beeldscherm. Bij gebruik van een doek, moet u een monitor schoonmaken oplossing. Steer blijkt uit amonia schoonmaakmiddelen op basis van deze oplossingen als een merk verlof – meer in het bijzonder, laat ze een film op het scherm. Als u Cant krijgen monitor schoonmaak oplossing op uw lokale computer winkel, kunt u uw eigen te maken door het mengen van een deel water en een deel isopropylalcohol.

Keyboard

U kunt gebruik maken van perslucht om zich te ontdoen van vuil tussen de toetsen zitten op uw toetsenbord. Als je user handleiding kunt u de sleutels voor het reinigen, doe het dan. U kunt ze allemaal uit en was ze met een milde reiniging oplossing en een oude tandenborstel of wattenstaafjes. Zorg ervoor dat je Dont verliest een sleutel en je ze terug in de juiste plaats.

Zoals ze zeggen, is preventie altijd beter dan genezen. Natuurlijk kunt u altijd schoon uw laptop – in dit geval, moet u – maar het zou veel beter zijn als je hield het zo schoon mogelijk. U kunt dit doen door altijd het weg te houden van eten en drinken. Zorg ervoor dat uw vingers zijn ook schoon voordat je gaat werken, of overdracht youll residu op uw laptop. En wanneer niet in gebruik is, probeert te houden in een computer aktetas of enige soort van beschermende covering.You wouldnt hebben om je laptop schoon, als je het bewaren in een computer aktetas en het gebruik gepersonaliseerde coaster sets te drinken weg te houden van het . Als je moet een roze Zwitsers zakmes maakt het reinigingsproces plezier. Bezoek ExecutiveGiftShoppe.com vandaag .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.