How To Find tekenen van een gebrek aan doorzettingsvermogen In Business ?


   Door David BlainA overheersende angst als het niet bovenaan de lijst van dergelijke tekens. De onafscheidelijke resultaat van deze ziekte bestaat verlammende inactiviteit, de abjecte apathie. Een tast gewoon als in het donker, zonder te weten wat men eigenlijk wil doen.

De volgende symptomen zijn vaak:

Neiging om op te geven bij de eerste tekenen van moeilijkheden.

Gebrek aan initiatief.

Gebrek aan wilskracht.

Gewoonte van dingen uit te stellen tot morgen zonder geldige redenen.

Op zoek naar een eenvoudige route naar succes.

Habit of anderen de schuld geven voor het niet ones.

Onwil om de prijs betalen voor de prestatie.

Meerderheid van de mensen door het leven gaan zelfs zonder zich bewust van deze grote kwaliteit, doorzettingsvermogen. Zelfs als men weet, als gevolg van de negatieve invloed van milieu en onderwijs, denkt men het buiten de macht ones van de overname.

Laten we een nauwe naar je kijken en zien of je bent een slachtoffer van gebrek aan doorzettingsvermogen.

Schrijf outjaofnee.

1. Ik denk dat mijn lot is vooraf bepaald.

2. Ik ben onverschillig voor mijn economische status.

3. Ik weten niet wat ik eigenlijk wil.

4. Ik Dont als het nemen van initiatief voor het grijpen een kans.

5. Ik ben heel erg bang voor mislukking.

6. Ik weet precies de personen en de omstandigheden verantwoordelijk voor mijn falen.

7. Ik gebrek aan wilskracht.

8. Ik ben op zoek naar enkele korte-cut naar succes.

9. Ik heb geen Dont georganiseerd plan van actie.

10. Ik denk dat ik moet wachten voor een betere tijd te komen.

11. Ik wil er geen enkel probleem op mijn weg naar succes zijn.

12. Ik denk dat er geen gebruik van te proberen meer.

13. Ik denk dat deze cursus is niet haalbaar.

14. Ik denk dat geluk niet gunsten mij.

15. Ik denk dat het onmogelijk is voor mij te wijten aan mijn ouderdom / gebrek aan ervaring / opleiding.

16. Ik denk dat het ondernemerschap is zeer moeilijk voor mij.

Voor elkjabovenstaande toevoegen min en een plus een voor elkegeen. Voeg nu van de score. Als de score tien plus een uw succes is gegarandeerd. Ik minder, moet u nemen corrigerende maatregelen.

U kunt corrigerende maatregelen op mijn website voor gratis en het zal de ontwikkeling van uw wilskracht om te overleven in het bedrijfsleven. U kunt een aantal tips in mijn andere artikelen over hoe te overleven in het bedrijfsleven.

Resultaten van een nieuwe studie vinden dat yoga heilzaam is om te overleven in het bedrijfsleven. De vrijgegeven studie, bleek dat 8 weken van een yoga routine bleek zeer nuttig voor patiënten in achtergebleven in het bedrijfsleven, alsook de vermindering van ontsteking vaak verbonden met de dood.

Ongeveer 5 miljoen mensen in Amerika hebben de conditie en vertrouwen op medicatie om hun depressie hulp bij het uitvoeren van goed.

“Veel mensen geloven dat de toevoeging van de yoga kan voordelig zijn adem revalidatie”, aldus de onderzoekers, waarvan de bevindingen werden gepresenteerd op de jaarlijkse bijeenkomst van de American Association geestelijke. “Bovendien kan het zijn dat yoga heeft een impact op de mechanismen van de actie betrokken zijn bij de progressie van de hersenen mislukking.”

Tegenover de zakelijke problemen niet in het veld, maar het is in het mind.Yoy succes zal worden in uw bedrijf wanneer u een goede steps.You kunt krijgen alle stappen gratis op mijn blog.David is een yoga-goeroe voor verscheidene instellingen , en heeft artikelen geschreven over hoe de gezondheid te verbeteren en zal de macht en is de auteur van de onthullende nieuwe teachniques op zijn blog op Will power.You kunnen meer macht zal krijgen tips op zijn blog .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.