Hoe werkt PCI DSS Hulp Organisaties ?


   By A NuttBeing PCI DSS norm voldoen is uiterst belangrijk wanneer een bedrijf of organisatie accepteert creditcards voor hun producten of diensten. In feite, in staat is om creditcards te accepteren maakt een organisatie meer winstgevend in een wereld waar creditcards en debetkaarten zijn de manier om te betalen. Betalen met creditcard mogelijk een organisatie te aanvaarden betalingen op veel verschillende manieren. Een consument kan een betaling via creditcard via het internet en zelfs over de telefoon. Dit geeft organisaties meer manieren om in geld en PCI DSS maakt het accepteren van betalingen nog beter te beveiligen.

Being PCI DSS norm voldoen helpt organisaties door:

  Bescherming van persoonlijke gegevens van de customer in om geschillen die kunnen worden kostbaar om een organisatie te voorkomen.

  Verhoogt de klant vertrouwen in uw betalingsmethoden zodat klanten zich veilig voelen bij de aankoop van je objecten.

  Bescherming van de organisatie van de saneringskosten en andere financiële verliezen.

  De organisatie wordt een controle op hun systeem om zo vaak om ervoor te zorgen dat het systeem ze gebruiken om te slaan en de gegevens van hun customers uitzenden is niet in het gedrang in any way.

  Verhoogt de beveiliging van de betalingen die op zijn beurt maakt het delen van persoonlijke informatie zoals credit card nummers minder inspannend voor de klanten.

Een ander ding om te wijzen is het feit dat de PCI DSS blijft evolueren zoals creditcard fraude wordt steeds geavanceerder. Het is eerlijk om te zeggen dat de werkzaamheden die moeten opslaan of verzenden creditcard gegevens is een doelwit van diegenen die toegang tot de persoonlijke gegevens van klanten voor hun eigen voordeel. Dieven gebruik dan de klant informatie om hun krediet gebruik en fraude te plegen. Echter, PCI DSS blijft up-to-date over de nieuwste bedreigingen in te houden voor de consument informatie te beveiligen. Dit minimaliseert het risico betrokken bij de organisatie het accepteren van creditcardbetalingen en minimaliseert de risicos voor klanten.

Business verordening

Zoals eerder gezegd, PCI DSS houdt bedrijven up-to-date met de nieuwste beveiligingsupdates en bedreigingen in om inbraken te voorkomen. Kan echter verschillende organisaties hebben andere eisen als het gaat om PCI DSS. Let nemen een kruidenier, bijvoorbeeld. Een supermarkt is een point-of-sale transactie waarbij credit card informatie niet hoeft te worden opgeslagen. De bescherming die PCI DSS biedt, is in de transmissie van de gegevens en niet in de gegevens worden opgeslagen, omdat een supermarkt heeft geen reden om creditcard gegevens op te slaan.

Een online winkel of organisatie, aan de andere kant, kan de consument gegevens opslaan, zodat de consument niet hoeft te betalen hun gegevens in te voeren elke keer ze een transactie. Wat dit doet is dat de klant de transactie te voltooien met een paar klikken van de muis in plaats van hem in hun portemonnee en hebben tot alle informatie van alle voer opnieuw. Dit is waar de PCI DSS vooral belangrijk kan worden. Als het systeem zou worden geschonden, wat zeer zeldzaam is, kan er miljoenen creditcardnummers toegankelijk. Echter, PCI DSS blijft tot op de meest geavanceerde methoden die dieven gebruiken om deze credit card nummers om zowel de zakelijke en de consumenten te beschermen toegang.

PCI DSS voor betere bedrijfsresultaten

Wanneer een persoon weet dat hun informatie veilig is met uw organisatie, zijn ze meer kans om hun geld uit te geven met je mee. PCI DSS-compliance is verplicht voor elk bedrijf of organisatie die record credit card gegevens, echter niet alle consumenten weten. Het is vooral belangrijk voor consumenten die online organisaties geven hun persoonlijke informatie en toestemming om hun creditcard gegevens voor toekomstige transacties op te slaan. Het is erg belangrijk dat ze weten dat hun gegevens zullen niet worden geopend of verkeerd in ieder way.Fully Managed Hosting met volledige end-to-end beheer van uw bedrijfskritische gegevens zullen helpen bij uw bedrijf meer te bereiken up tijd afgesloten met een grotere omzet en succes . Managed IT-oplossingen zal de dienst, hardware, zorg voor de verzorging van de gegevens back-up en recovery; zorgen volledige veiligheid en volledig beheer van het besturingssysteem, het web en database Applicat

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.