Hoe gebruik je een 1e, 2e of Omgekeerde hypotheek Cash Get From Your Home


   Door Brandon CohenIf hebt u eigenaar van een huis voor langere tijd dan weet je dat onverwachte kosten die zich voordoen moet u het eigen vermogen te gebruiken in uw huis voor contant geld. Door dit te doen is wat een hypotheek is eigenlijk over, het is de steeds veranderende bedrag dat u daadwerkelijk verschuldigd op de woning en het bedrag van het eigen vermogen die u daadwerkelijk in het huis.

De meeste huiseigenaren eerste keer dat het noodzakelijk vinden om neer een aanbetaling op hun eerste huis en dan een hypotheek bedrijf geven ze het extra bedrag dat ze nodig hebben om het huis te kopen. Dan kunt u kiezen tussen een vaste rente en een verstelbare tarief hypotheek. De hypotheek wordt de transactie tussen de koper en de kredietgever. Indien de kredietgever de enige pandrecht op de woning heeft, zijn ze de naam van de eerste hypotheek houder.

Met een eerste hypotheek verschuldigd bent u over het algemeen meer schuld dan heb je het eigen vermogen in het huis. Bij elke maandelijkse hypotheek betaling je maakt, je langzaam afnemen uw schuld en het verhogen van uw eigen vermogen. Dit gaat op totdat de schuld volledig is betaald.

Als je wint het eigen vermogen in uw huis en wil graag geld uit het eigen vermogen u kunt toepassen voor een tweede hypotheek. Hiermee kunt u krijgen het geld in uw huis gebonden en het te gebruiken voor andere dingen zoals een college het onderwijs voor uw kinderen of voor thuis reparaties. Dit wordt een tweede hypotheek, omdat de woning al werd gebruikt als onderpand voor de vorige hypotheek.

De houder van de tweede hypotheek is een beetje meer risico in de kredietverlening u het geld, omdat alle rechten gaat naar de eerste hypotheek houder, vervolgens naar de 2e hypotheek houder. Dat betekent dat als je niet nakomen van uw betalingen en de woning is teruggenomen van de eerste hypotheek houder wordt betaald eerste, en wat geld blijft gaat naar de 2e hypotheek houder. Vanwege het grotere risico in de 2e hypotheken, ze hebben meestal een hogere rente dan uw oorspronkelijke hypotheek.

Bij het bepalen of tot het afsluiten van een tweede hypotheek te zorgen dat je kijkt naar alle beschikbare opties. Zorg ervoor dat je kunt krijgen wat je nodig hebt uit het huis zonder toevoeging van te veel financiële risicos voor jezelf. Ga door alle voorbereidingen die u heeft met uw eerste hypotheek, de winkel van de rente, punten en vergoedingen. De voorwaarden van de tweede hypotheek kan een enorm verschil in de hoeveelheid geld moet betalen voor het gebruik van het eigen vermogen van uw homes.

Met een eerste of tweede hypotheek bent u het verhogen van uw schuld en afnemende uw eigen vermogen. Een omgekeerde hypotheek heeft een andere focus.

Veel mensen gebruiken een omgekeerde hypotheek aan te boren in het eigen vermogen van hun woning zonder dat u de lening terug te betalen op maandbasis. Er zijn verschillende manieren waarop een omgekeerde hypotheek geeft u uw geld. U kunt ontvangen maandelijkse betalingen, allemaal in een bedrag ineens, of gebruik het als een credit account. Op deze manier kunt u beslissen hoe en wanneer u uw geld. Je hoeft nooit om een betaling aan de lening terug te betalen, zolang de eigenaar / s van het huis wonen nog steeds op het adres. Als u verhuist of ten onder gaan dan de lening moet worden terugbetaald.

Niet elk huis zal de eigenaar in aanmerking voor een omgekeerde hypotheek. Eerst moet u zelf de woning en een minimum van 62 jaar oud. Het is dus een geweldige optie voor oudere huiseigenaren die geld arm en rijk vermogen.

Het bezitten van een huis kan voordelen zoals de mogelijkheid om het eigen vermogen te gebruiken in uw huis als het je past. Zorg ervoor dat je altijd leest en begrijpt alle voorwaarden die betrokken zijn wanneer u uw huis gebruikt als collateral.Brandon Cohen is een schrijver voor http://www.loans.2quality.com. Meer informatie over hoe u uw hypotheek betaling of enige andere vorm van hypotheek informatie .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.