Het vinden van het juiste netwerk Marketing “MLM” Onderneming en 10 Stap Goal Setting Proces


   Door Dale HammerschmidtNetwork Marketing “MLM” 10 Step Goal Setting Process!

Lets get gedaan om het. U bent ofwel zoekt, net toegetreden, momenteel met een Netwerk Marketing “MLM” Company Dont en je hebt een idee wat ik nu moet doen om succes in Network Marketing of MLM ervaring. Laat ik zeggen, Ive daar en miljoenen andere netwerkers is zijn er. Ik wil met u delen mijn ervaringen in het vinden van de juiste Netwerk Marketing bedrijf en de 10 Stap Doel instellen Proces ik delen met alle mensen in mijn groep.

Als je gaat op de lange termijn succes in deze carrière met Network Marketing ervaring, ga je te moeten krijgen, en verblijf, gemotiveerd. U bent ook gong te hebben om hetzelfde te doen voor uw organisatie.

Twee motiverende factoren aanwezig zijn in deze business als in elk bedrijf. Deze twee factoren zijn Angst en hebzucht. De angst voor het verliezen van een groot bedrag van de inkomsten is zeer reëel. De investering in de nieuwe business en startkapitaal is zeer reëel, kan deze eventueel worden geld dat ze zich niet kunnen veroorloven te verliezen. De angst voor verlies opweegt tegen de angst voor de winst voor de meerderheid van het volk. Er is ook het enorme potentieel van het inkomen, de hebzucht factor hier op het werk. Mensen zien en horen over grote controles dat de top mensen in Netwerk Marketing maken, en ze zich voorstellen hoe een leven te veranderen zou zijn als ze zelfs zouden kunnen komen dicht bij die inkomensniveau.

Hoe weet ik dit? Omdat dit hetzelfde is gebeurd met mij! Ive ervaren het als veel andere mensen hebben ook ervaren!

Advies dat ik kan geven aan u is of u de uitkomst hetzelfde ervaart als je in het verleden met uw huidige bedrijf, youre brengen veel tijd, geld en emotie in de gelegenheid gesteld zonder dat een redelijk rendement op uw investering , STOP en evalueren van uw activiteiten. Seek het adviseren van iemand die geeft je een eerlijke beoordeling van uw situatie. Het probleem is wellicht niet het meest op een combinatie van dingen met inbegrip van het bedrijf dat u bent met, ze zijn een oud bedrijf of een start-up (minder dan 2 jaar oud)? Zijn de producten werkelijk uniek aan waar er nu concurrentie? Is het plan te betalen billijke vergoeding voor alle mensen, de beginners tot de top leiders, zin heeft een persoon beginnen kunnen ze realistisch maken een meer dan 1000 dollar per maand? Is het plan werkelijk ondersteunen dit? Voor de grote leiders kunnen de grote leiders zien ze kan de plus 100.000 dollar per maand? Is het team youre op de ondersteuning die u op alle mogelijke manieren om u te helpen groeien uw bedrijf? U ziet, het zijn allemaal dingen die je moet overwegen en antwoord te krijgen op de kans ervoor te zorgen dat zal een goede pasvorm voor u en dat zie je jezelf met succes, iets wat je echt kunt geloven inch

Zodra youve gevonden dat bedrijf het eerste wat je moet doen is de gestelde doelen. Persoonlijke doelen houden u gemotiveerd en actief. Zij zullen u helpen uw energie richten naar uw succes. Als je van alle ondervraagden de top verdieners geld en vroeg of ze hun doelen opgeschreven toen ze begon in MLM, krijgt u een duidelijke “JA” van 100 van deze mensen. Vraag het aan degenen die niet hebben bereikt dit niveau dezelfde vragen, wordt 90 zeggen: “NEE”. U vindt een keer geschreven youve deze doelen naar beneden en leg ze op een plaats waar u ze kunt lezen elke dag, zoals ik de mensen vertellen dat ze tape om mijn badkamer spiegel is de eerste plaats gaan ze meestal als ze opstaan in de ochtend en lees deze doelstellingen elke dag.

Lets aan de slag om de “baksteen en mortel” over hoe om doelen te stellen. Hier is een eenvoudige “10 Step Goal Setting Process” je moet volgen:

1. Besluiten Succeed Right Now! Maak een vaste toezegging, geen backing-out! Ben je niet in het verleden? Het doesnt materie, wat echt telt is wat je doet vanaf dit punt naar voren.

2. Gelooft u zult slagen! Identificeer jezelf als een 10! Start dit nieuwe begin met een 100 geloof. Stel je voor Thomas Edision, Alexander Graham Bell, Orville Wright en Albert Einstein didnt dit 100 overtuiging hebben, waar zouden ze naar?

3. Commit je doelen te schrijven. Schrijf alle (iedereen een van hen naar beneden) kleine doelen te grote doelen. Begin een dagboek, itsa deel van de erfenis youll achter te laten.

4. Bepaal de voordelen van het bereiken van uw doelen. Waarom zijn ze belangrijk? Is het Financieel Veiligheid bij pensionering? Is het Childrens College Onderwijs? Is het een nieuwe thuis? Een Trust Fund? Help je ouders in hun oudere jaren? Of misschien youd graag meer geven aan goede doelen? Wat de belangrijkste reden is vast te stellen en schrijf het “waarom” je deze doelen te bereiken.

5. Bepaal waar u zich op dit moment. Ben je net beginnen? Bent u momenteel in een bedrijf nu, wat is uw volume op dit moment? Welke groei of geen groei zijn je hebben? Welke systemen heeft u om u te helpen groeien? Het doesnt uit waar je begint zolang je beginnen!

6. Stel een deadline voor het bereiken van uw doelen. Datum elk doel dat u hebt, zelfs de kleine. U moet dit, zal deze druk uitoefenen op jezelf om zelfs deze kleine doelen te bereiken.

7. Bepaal van tevoren wat obstakels u waarschijnlijk geconfronteerd. Wil je gezicht afwijzing? Zo ja, hoe zal je overwinnen? Heeft u behoefte aan betere marketing pijlers, meer dan een manier om de markt naast uw warme markt? Is uw huidige bedrijf vervagen in de markt en je moet op zoek naar een nieuwe?

8. Identificeer de vaardigheid, tol, kennis en verfijningen youll noodzaak om uw doelen te bereiken. Is uw geloof laag? Hoe gaat u te verhogen? Heeft u behoefte aan een betere recruiter? Noodzaak betere retentie in uw groep? Heeft u behoefte aan betere leidinggevende vaardigheden? Betere marketing systemen? Beter op het krijgen van een verwijzing? Betere follow-up-systeem?

9. Bepaal hoe youre gaan die vaardigheden te verwerven. Welke middelen, talent, en hulp heb je nodig? Welke aanvullende training en coaching heb je nodig?

10. Maak een persoonlijke betrokkenheid bij ongeacht de hindernissen die je gezicht kan blijven bestaan. Dit is een do or die!

Een laatste opmerking, er zijn geen Lone Rangers in MLM. Its kritiek dat youre op een team dat zal je voeten houden om het vuur met betrekking tot uw doelen. Bent u op zon team?

Stijgende en Onward!

Dale Hammerschmidt

MLM trainer, coach, en Top RecruiterDale Hammerschmidt is een doorgewinterde 16 full-time MLMer, auteur en trainer in MLM. Hes gevonden wat er nodig is om succesvol te zijn in deze industrie. Dale geniet mentoring degenen die wil om te slagen in MLM. Aanmelden voor zijn nieuwsbrief bij Team Global Paradise Newsletter! en ook een bezoek brengen Build Wealth Met AgariGoldWealth !

This entry was posted in Marketing and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.