Handanalyse For Beginners


   Door Marissa MoonwhisperPalm lezen, ook bekend als handlezen of chiromantie, is een fascinerende manier van prognose van de toekomstige one via de studie van de palm van de hand. Dating back to Hindoe astrologie en de zigeuner tradities, is nu beoefend palm lezing over de hele wereld.

De vorm van de hand

Meeste palm lezers (palmists) gebruiken dominant, of het meest actief, een persons hand voor een lezing. Zodra de dominante hand is vastgesteld, zal de handlijnkundige analyseren palm bepaalde kwaliteiten. De eerste is de vorm van de hand zelf. Er zijn vier veelvoorkomende hand typen, die corresponderen met de elementen:

  Fire HandsLong palmen die vierkant of rechthoekig van vorm met korte vingers. Deze mensen zijn meestal uitgaande en graag in controle. Ze hebben de neiging sterk en opvliegend.

  Air HandsSquare palm met lange vingers vaak gepaard met een droge huid. Deze mensen zijn vaak vrolijk en geniet van de intellectuele stimulatie. Ze communiceren goed en geniet van het schrijven.

  Water HandsLong, rechthoekige palmen met lange vingers. Emotionele en expressieve, deze mensen hebben de neiging om grote muzikanten en dichters.

  Aarde HandsSquare palmen met korte vingers. Mensen met aarde handen de neiging om het buitenleven te genieten. Ze zijn stabiele mensen, die niet willen veranderen. U vindt veel kunstenaars met aarde handen.

De lijnen van de Palm

Palmists gebruiken meestal vier grote lijnen, vouwen of hand, op de palm naar Ones futures voorspellen: het noodlot, het hart, het leven en hoofd lijnen. Elke regel bepaalt een ander aspect van de persoonlijkheid one en toekomstige leven.

  Lot LineThe lot lijn bevindt zich onder de wijsvinger. Een sterke lijn lot voorspelt een stabiel persoon. Een zwak lot lijn behoort tot degenen die van baan veranderen regelmatig. Het ontbreken van een lot lijn: de persoon zal gebrek aan stabiliteit in hun leven.

  Hart LineThe hart lijn verschijnt in de richting van de bovenkant van de handpalm, onder de vingers. Deze lijn staat voor alle gebieden van het hart, met inbegrip van liefde one leven, hun emotionele stabiliteit, romances, en zelfs hart gezondheid.

  Life LineThis lijn is te vinden op de rand van de handpalm boven de duim en strekt zich uit in een halve cirkel in de richting van de pols. Deze lijn vormt geen lange levensduur een persons. Palmists van mening dat deze lijn vormt de fysieke gezondheid van een persons, vitaliteit en kracht. Het leven lijn weerspiegelt ook leven grote veranderingen en gebeurtenissen.

  Hoofd LineThe hoofd lijn begint aan de rand van de handpalm onder de index finder en reist over de handpalm. Deze lijn geeft aan hoe een persoon denkt. Zij bepaalt het leren van een one stijl, zijn of haar geschiktheid voor creatieve of analytische methoden van leren, en communicatie stijl.

Wat is de Simian Line?

De Simian lijn is een andere belangrijke palm lijn. Niet iedereen heeft een prominente Simian lijn. Voor degenen die niet, deze interessante lijn loopt over de palm ter vervanging van het hart en hoofd lijn. Sommige palmists geloven emotionele en redenering kan worden bestudeerd met behulp van deze lijn alleen. Het is ook van mening dat mensen met een Simian lijn nooit echt vinden innerlijke vrede. Ze hebben de neiging om dingen te zien in alleen zwart of wit, zonder grijstinten. Daarom kan worden vastgesteld dat de Simian lijn betekent voortdurende spanning in het leven ones.

Terwijl velen beschouwen handpalm lezen van een pseudowetenschap, anderen zweren bij de geldigheid ervan en baseren hun leven op haar studie. Kijk naar je eigen handpalm en bepalen hoe nauwkeurig de palm lezing vorderingen zijn. Er kan een reden zijn deze oude praktijk is nog steeds in gebruik today.Moonwhisper is eigenaar en webmaster van vele psychische lezen en paranormale gerelateerde websites. De esoterische kunsten zijn levenslange zoektocht naar haar. U vindt de beste aanbiedingen en gratis psychische helderzienden op haar website MoonWhisper.com. Word lid van haar vrije psychische gemeenschap en psychische sociale netwerk! Alle leden krijgen toegang tot psychische functies vrije dagelijkse .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.