Grote risicos verbonden aan Afwezige eigendom van uw Franchise


   Door Samantha McCartneyOwning uw eigen franchise kan brengen je grote beloningen, als u van plan om te werken voor hen. Ik weet zeker dat als je eerst beslissen of besloten tot een franchise u van plan om alle facetten van het runnen van het mogelijk te beheren eigen. Uw franchise is je baby, om zo te zeggen. U zorgt voor, betalen en zelfs een groot deel van hoe succesvol blijkt. Echter, soms franchise-eigenaren krijgen bezig of gevangen in andere dingen die breng ze verder weg van hun baby / franchise. Je denkt misschien dat de dingen in orde is, en dat je zulke grote personeel en managers die het is ok als je niet echt in het spel voor een tijdje. Think again hoewel, er zijn veel grote risicos met steeds of wordt een afwezige eigenaar van de franchise.

Om te beginnen zijn we allemaal vertrouwd met het gezegde “als de katten weg, zal de muizen spelen”. Dat gezegde is zo relevant voor het bedrijfsleven vandaag. Terwijl de grote beheerder of eigenaar is er hun werknemers zullen hun werk te doen de manier waarop ze geacht worden te doen. Toch, zodra hij of zij weg is dezelfde werknemers om te zetten in verschillende mensen doen wat ze willen doen. In de meeste gevallen is het de klant die lijdt rechtstreeks van deze verandering. Aangezien klanten zijn wat houdt uw bedrijf loopt en je met een baan, het verzorgen van hen is uw belangrijkste prioriteit! Deze veranderingen in de medewerkers kunnen gebeuren net wanneer die persoon is uitgeschakeld plicht voor een paar uur, stel je voor wat er kan gebeuren als youre er niet voor dagen, of zelfs maanden.

Dus, denk je misschien het is anders voor mij, ik heb iemand er lopen dingen die ik vertrouw “. Dont misleiden door deze gedachte. De waarheid is dat je alleen kunt vertrouwen op wat je kunt zien. Als u er niet bent, zul je nooit echt weet wat er gebeurt met uw bedrijf. De persoon die je voelt betrouwbaar is, kan ook gemakkelijk veranderen met de tijd, word jaloers op je, en / of ruine uw dromen als een succesvolle franchisegever. Herinner u vertrouwt ze met uw “baby”.

Uw Franchise kan u eisen dat u waardevolle goederen of materialen altijd bij de hand voor de klanten. Dit in de hand kan ook leiden tot diefstal van uw medewerkers. De trieste werkelijkheid is dat meer voorkomt diefstal van werknemers dan ooit zal plaatsvinden van uw klanten, en meestal gebeurt het zonder dat iemand het weet. Veel kleine bedrijven en franchises hebben een harde tijd met dit op een dagelijkse basis, wanneer ze zijn er elke dag te controleren en volgen van te houden. De eigenaar is meestal de enige persoon die belang hecht genoeg is om zo veel te doen in zijn / haar macht om diefstal te voorkomen. Denk eraan: als het niet is wat jou reden heb je echt te beschermen. Ook al is dit niet moreel juist, dit is hoe zo veel mensen denken vandaag.

Uw franchise kan worden ingesteld voor succes, maar zonder dat je backups te maken en zich daar te houden succesvol kunnen leiden je het recht om te mislukken. Houd uw franchise gaan door het vermijden van grote afwezige franchise eigendom! Voor meer informatie over een auto-franchise, bezoek BumperDoc Auto Body franchise en start uw pad naar business eigendom .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.