GPS Tracker Auto Technology Om Beheer Materiaalverhuur


   Door Jim KeselA lokale apparatuur verhuur bedrijf dat is gespecialiseerd in de bouw verhuur besloten om GPS tracker auto-technologie te gebruiken om te helpen het beheer van hun bedrijf. Het leek erop dat als gevolg van de vaststelling van draaien in het huis bouwsector ze zagen een toename van de apparatuur verliezen en fraude. Kleine backhoes en graafmachines apparatuur waren vooral onderworpen te worden verhuurd en niet meer teruggekomen. In een geval 6 huuraccommodaties werden gedaan om een individuele identiteit die gebruikt iemand else is de transactie te beveiligen. Het verlies van apparatuur geëvenaard bijna $ 200,000.00. De verhuurbedrijven verzekering vallen een aantal van de schade, maar een groot deel moest worden geabsorbeerd door het bedrijf. Bovendien waren veel onderdelen van de uitrusting wordt oneigenlijk gebruikt of misbruikt. Dit misbruik heeft geleid tot de vervroegde afschrijving en de waarde van de apparatuur door vermindering van de verwachte operationele levensduur.

Real-time GPS-auto tracking technologie kan een goede manier te volgen van voertuigen, materieel en arbeid middelen houden. Nieuwe technologie maakt het mogelijk nu kleine GPS-tracking-apparaten worden geplaatst of verborgen op bijna elke waardevolle hulpbron. Deze apparaten bieden niet alleen de locatie van het apparaat, maar ook de route van de reis, de tijd dat het toestel in rust is, zijn snelheid, en in sommige gevallen veel waardevolle informatie bieden over kritieke mechanische functies, zoals temperatuur van de motor, openingstijden en zelfs vloeistof niveaus.

GPS tracking apparaten zijn ontworpen om het GPS-gedeelte van het toestel gebruiken om te registreren en geo-fysische gegevens op te slaan en in sommige gevallen voertuig mechanische informatie. Deze informatie wordt dan geupload naar een GPS-dienstverlener via bestaande mobiele telefoon of satelliet telefoon technologie. Deze uploads zijn getimed naargelang van de behoeften van de business. Gegevens uploaden kan geprogrammeerd worden door de dienstverlener variëren van 1 minuut tot een keer per week. In het algemeen vaker de gegevens is het meer de tracking service bedrijf de kosten van de klant geladen. Een bedrijf zoals een huur uitrusting bedrijf kan alleen nodig om de gegevens te uploaden een keer per dag daarmee geld besparen.

Onze lokale verhuurbedrijf aangegaan met een nationaal bekende GPS tracking service provider. Zij hebben ook gekozen voor de service bedrijf te bieden hebben en de volgmiddelen installeren in de verhuur van apparatuur. U kunt vaak aanschaffen bijhouden van uw eigen apparaten, maar je zal dan verantwoordelijk voor het onderhoud en vervanging van eventuele defecte tracking-eenheden. Het algemeen wanneer je contract voor de apparatuur van de tracking service companys zullen zij het onderhoud en de reparatie van gebroken volgmiddelen doen als onderdeel van het contract.

Een bedrijf kan als onze lokale apparatuur verhuur bedrijf heeft gedaan contract voor wat genoemd wordt geo fencing. In principe is dit kenmerk wordt gebruikt om dat de uitrusting en voertuigen verzekeren blijven in het gebied worden ze toegewezen aan. Onlangs heeft de verhuurder in kennis is gesteld dat stuk van de apparatuur was buiten het gebied dat het bedrijf mogelijk maakt zijn apparatuur te worden gebruikt. De huurovereenkomst duidelijk aangegeven dat de graven machine was alleen te worden gebruikt met in een 4 graafschap gebied. De GPS Tracking Service Company kennis de verhuurder dat hun apparatuur is out of bounds. De verhuurder geprobeerd om de huurder contact, maar na herhaalde oproepen en geen antwoord ze aangemelde lokale wetshandhavingsinstanties. De huurder werd gestopt weg op de snelweg meer dan 160 mijl. Na een kort onderzoek werd vastgesteld dat de huurder onjuiste identificatie had gebruikt om de broodplank huur en hij werd ook gezocht op een misdrijf te rechtvaardigen. De verhuurder teruggevorderd hun apparatuur onbeschadigd te wijten aan de GPS-auto tracking technologie.

In veel gevallen verzekeringsmaatschappijen geven de bedrijven die gebruik maken van GPS-tracking-technologie een korting op de voertuigen en de uitrusting verzekering. Zoals je duidelijk kunt zien het gebruik van deze technologie kan u geld besparen en u helpen bij het beheren van uw waardevolle zakelijke middelen. Het heeft te besteden aan zorgvuldig onderzoek elke GPS-service bedrijf te verzekeren dat ze voldoen aan uw individuele behoeften. Deze technologie zal niet alleen geld besparen, maar geven u gemoedsrust te weten waar uw kostbare apparatuur is op alle times.James Kesel, MS is de uitgever van de GPS Tracker Auto website http://www.gps-auto-trackers.com . Het verstrekken van informatie over de nieuwste GPS Tracking and Navigation systemen. Gebruik GPS tracker auto-technologie voor het beheer van verhuur van apparatuur en voertuigen .

This entry was posted in Auto and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.