Goal Setting Made Easy


   Door Lee StuckeyIf je verveeld bent met het leven, als je Dont opstaan elke ochtend met een brandend verlangen om dingen te doen, je Dont genoeg doelen. -Lou Holtz

Wanneer u een doel voor jezelf uw onderbewustzijn zal dag en nacht werken om het te bereiken.

In het boek “Think and Grow Rich” Napoleon Hill stelt dat je doel is specifiek te zijn en hebben een tijdschema. Een voorbeeld zou zijn;

“Ik zal verdienen $ 5,000.00 per maand van mijn activiteiten als (staat uw bedrijf of service) op 1 augustus 200? Door te helpen mensen te leren om een meer succesvolle persoonlijke en zakelijke leven door het verstrekken van een dienst van (staat hier) dat zal helpen deze nieuwe vrienden en customers Persoonlijke Ontwikkeling “.

Ik heb de manier veranderd waarop Napoleon Hill gesuggereerd hoe u uw doelen een beetje, geloof ik niet in het beperken van mezelf, dus heb ik dit voorbeeld als meer dan $ 5,000.00 zou toestand en vóór 1 augustus 200?

Een ander voorbeeld zou zijn, “ik zal minstens 10 pond te verliezen. Vóór 1 augustus 200? Door het eten van gezonde en het uitoefenen van ten minste 1 / 2 uur 5 dagen per week.”

Je doelen moeten zo specifiek mogelijk (kleur, grootte, vorm, ect.) Zodat uw onderbewustzijn in staat zal zijn om ze te verwezenlijken. Je doelen moeten aangeven hoe u dat mogelijk maken, anders wordt uw doelen zijn slechts wensen.

Om uw doelen te bereiken snel lezen (hardop) en / of schrijf ze uit ten minste tweemaal per dag, eenmaal s ochtends en een keer s nachts.

Je wilt je doelen te worden zo groot dat ze je een ongemakkelijk gevoel, je doelen moet je uit duwen van je comfort zone, als u zich ongemakkelijk voelt (op een goede manier) uw doelen zijn groot genoeg om je onderbewustzijn te laten werken.

Schrijf uw belangrijkste doel en bewaar het in uw portemonnee of tas hebt waar je het kan lezen en zien het vaker. Maak een goals boek (ik gebruik mijn Day-Timer) Schrijf voor 100 doelen die u wilt bereiken in je leven. Net als 30 dingen die ik wil hebben, 30 dingen die ik wil doen of plaatsen waar ik wil naar, 30 dingen die ik wil in mijn leven. Deze doelstellingen hoeven niet specifiek te zijn nog net schrijf ze op en kijken ze van tijd tot tijd, ga terug naar hen en vullen nadat u de lijst ingevuld hebt en vul de details, beginnen ze te verplaatsen naar 1 jaar, 3 jaar , 5 jaar en 10 jaar bereiken.

Nadat u uw doelen hebben bereikt markeren met een vinkje, een yahoo, ik de mijne hoge licht met een helder gele marker. Mijn dochters zetten hun doelen in een boek van een winkel speciaal voor dit doel, kunt u de lijm in fotos, schrijven, fotos maken wat je wilt. Dit is als een droom boord.

Er zijn veel verschillende manieren om doelen, affirmaties en intenties maken. Het belangrijkste is om iets dat heeft gewerkt voor iemand anders dat goed voelt voor jou en doen vinden, blijven werken aan je doelen elke dag en u zult uw doelen te bereiken en dreams.Lee Stuckey is de eigenaar van Key2Wealth.net, schrijft hij over diverse onderwerpen met betrekking tot de 4 pijlers van de welvaart. Voor meer informatie over dit onderwerp Lee raadt u bezoekt: Key2Wealth.net

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.