Get Where You Need to Be With Promotional GPS


   Door Miles LovegroveWhile de term GPS neiging om illegale visies in ons hoofd van high-tech gadgets die kost honderden dollars, kunt u nog een GPS te overwegen voor een bedrijf geschenk aan uw gewaardeerde medewerkers die een mijlpaal hebben bereikt in hun werk. Een aangepaste gegraveerd GPS met uw logo en hun naam zullen uw medewerkers zich speciaal voelt tijdens de viering mijlpaal en het zal laten zien dat u zorg. Of ze met pensioen gaan voor een nieuw leven van reizen en plezier in de zon, het vieren van een promotie, of gewoon merken specifieke jaren van de dienstverlening aan uw bedrijf, een draagbare GPS is een groot geschenk.

Een promotioneel hand held GPS wordt geleverd met een ingebouwde antenne en een 16 kanaals GPS-motor. Het toont uw werknemer de breedte, lengte en hoogte zijn reizen in met het kompas richting die de snelheid en het dragen omvat. Het heeft een reis computer die geeft de snelheid van uw medewerkers op reizen, de reistijd, de reis kilometerteller, kilometerstand totaal reizen, en modus scannen. Met een opgenomen armband en fiets houder, deze GPS is perfect voor uw medewerkers wanneer ze reizen. De GPS kan een geweldig hulpmiddel bij het helpen van uw werknemers volgen hun reis mijl om later in te vullen hun reis vergoeding vorm.

De meeste hand held GPS-systemen komen in standaard zwart. Uw logo kan het scherm worden afgedrukt op de bovenkant van de GPS-front en het kleurenschema kan variëren een tot drie kleuren op de meeste plaatsen. Het logo setup is meestal slechts een keer in rekening gebracht en de meeste plaatsen hebben een vast bedrag dat wordt geheven op basis van het aantal gekozen kleuren. Bij aankoop van bedrukt GPS-systemen, krijgt u te zien krijgen een bewijs van hoe uw logo eruit zal zien op dit handige apparaat. Productie en levering na goedkeuring van u overal 10 tot 15 dagen duren.

Uw werknemers zijn belangrijk, vooral wanneer ze op reis. Als ze geen idee hoe een stad doorkruisen ze in hebben, zullen hun GPS pas komen om hen te begeleiden naar hun bestemming. Het kompas is handig in dat opzicht, vooral wanneer de routebeschrijving vaag zijn. Uw tijd employee is ook waardevol, dus hen te voorzien van uw logo opdruk GPS is zeker uw manier van vertellen hen dat je weet dat ze waard zijn uw waardering.

Als u van plan over het bestellen van GPS-systemen voor uw bedrijf, navraag bij de fabrikant van de promotionele GPS of zij vereisen een minimale aankoop. Deze hand held GPS-systemen beginnen bij 150 dollar en dat is niet inclusief verzendkosten of grafische opgericht. Dit is een van de redenen raden we hen voor geschenken. Toch kan je een goede pauze op grotere bestellingen. Als je dat doet, dan kunt u wenst te presenteren aan een ieder van uw gewaardeerde medewerkers of ze opslaan te geven aan nieuwe klanten.

Iedereen houdt van geschenken en promotionele artikelen. Als u op zoek bent naar een goede eerste indruk te maken met een zeer belangrijke klant, presenteren ze met een draagbare GPS-sportieve uw logo op het einde van de vergadering. Zelfs als je Dont krijgt het contract, zul je nog steeds weg dat er extra mile.Miles Lovegrove is directeur van Fluid Branding, de UK grootste leverancier van promotionele GPS en GPS-branded op www.fluidbranding.com. Voor Eco Friendly promotionele producten, met inbegrip van kringlooppapier, biologische en duurzame producten te bezoeken www.ecoincentives.com

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.