geld besparen op Car Insurance Has Never Been So Easy !


   Door Amy NuttWhen je nodig hebt om autoverzekeringen te krijgen, het laatste wat je wil doen is besteden veel tijd en moeite om een grote verzekeraar te vinden. Als u op zoek bent naar elke mogelijke manier om geld te besparen, zijn hier enkele tips om u te helpen in je zoektocht cent knijpen.

1. Neem de tijd om rond te kijken Dont gaan met de eerste auto verzekeringsmaatschappij u te vinden. De tarieven voor verzekering kan zeer concurrerend te zijn, en wanneer je de tijd neemt om te winkelen om je heen zal worden beloond met een lager tarief.

2. Verhoog uw aftrekbaar Als u een hoger eigen risico, uw maandelijkse tarieven lager zijn. U Dont altijd moeten gaan via uw verzekeringsmaatschappij vooral voor kleine problemen met een ouder voertuig of een Fender Bender met schade onder de $ 1.000.

3. Wees voorzichtig Als uw auto is oud en niet de moeite waard een hoop geld, is there geen reden dat je de kosten van de botsing dragen verzekering voor uw auto. Als u in een ongeval, wont je iets voor je auto, maar als je bedenkt dat je besteden minder geld op uw autoverzekering, dat kan dingen in perspectief te zetten. Immers, het geld dat u hebt opgeslagen kan worden gebruikt om uw nieuwe auto te kopen later.

4. Controleer uw auto Laat uw auto verzekeringsmaatschappij weten of uw auto extra beveiligingsfuncties heeft, zoals een auto alarm of als u gebruik winterbanden, omdat het kan betekenen dat u een betere koers krijgt. Veiligheidsvoorzieningen verminderen de kans dat uw voertuig gestolen of vernield, biedt meer bescherming en zekerheid voor zowel u en uw verzekeraar, die kan leiden tot een lagere tarieven.

5. Combineer uw beleid Als je met een verzekeringsmaatschappij die verschillende soorten verzekeringen biedt, kunt u mogelijk om een lager tarief te krijgen. Er zijn tal van verzekeringsmaatschappijen die geeft je een pauze op uw kosten, indien u al uw verzekeringen te krijgen door hen. Verzekering van uw huis of appartement samen met uw auto kunt u geld besparen per jaar.

6. Denk na voordat je koopt maakt niet uit hoeveel je zou willen dat dure auto, denken over alle kosten verbonden. Hefty verzekering betalingen worden vaak niet de enige extra kosten die u zal oplopen. Denk onderhoud van voertuigen, gas en verzekering als onderdeel van een pakket. Dus opnieuw dat dure auto wanneer u uit winkelen.

7. Ga terug naar school Als u hebben genomen onderwijs een drivers natuurlijk, of plan op het inschrijven in een zorg ervoor dat uw autoverzekering bedrijf is zich bewust van dat. Maak vragen over welke rijscholen ze herkennen, om te zorgen voor een verminderd tarief. Het kan helpen om bespaart u een hoop geld in de tijd.

8. Antecedenten Bescherming van uw goede rij record van het grootste belang te zorgen voor een goede verzekering te beoordelen. Als u punten uit uw licentie driver in het verleden hebben gehad, het ontvangen van een lager tarief is meer uitdagend. Punten op uw licentie zal regenereren over een periode van 3-5 jaar, dus Dont nood, maar veilig te rijden.

Auto verzekering kan iets dat kostbaar is, maar het doesnt moeten zijn. Als u uw huiswerk en zorg ervoor dat je weet al uw gegevens, vindt u dat u een goede rente kunt krijgen voor uw verzekering. Het duurt alleen een beetje tijd om te zien welke verzekeringsmaatschappij zal recht voor you.Belairdirect: Opgericht in 1955 belairdirect is zorgt voor volledige huis en auto insurance oplossingen rechtstreeks aan de consument meer dan 50 jaar. In oktober 2000 belairdirect kreeg de titel van Customer Care Centre van het Jaar .

This entry was posted in Auto and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.