Garanties en Add-Ons Defined


   Door Levi QuinnAfter heb je uitgezocht uw auto en overeenstemming bereikt over een prijs, moet u in het bedrijf of kantoor te financieren, ook wel FI, of je hebt je eigen financiering of niet, om de transactie te voltooien. Naast de voorbereiding van de nodige papierwerk en proberen om uw aankoop te financieren, zal u ook worden aangeboden op verschillende pakketten en add-ons voor uw nieuwe auto. Echter, sommige van deze producten zijn gewoon niet het geld waard, terwijl anderen nodig kunnen zijn voor sommige mensen. Hieronder enkele gemeenschappelijke FI producten toegelicht.

Extended Warranty: U bent zeker van te horen dat u een uitgebreide garantie, maar u kunt een aankoop op elk punt, terwijl de originele fabrieksgarantie van kracht is, en u kunt deze garanties uit andere bronnen naast de dealer. Als u een uitgebreide garantie overweegt, dient u de papieren te lezen en te zien wat systemen zijn gedekt en als er een aftrekbaar of niet. Je moet ook proberen om een garantie die een geleend voertuig levert als garantie werk noodzakelijk is.

Gap Dekking: Als je ooit ondersteboven op een voertuig of zetten geen geld wanneer u koopt zijn, gap dekking van essentieel belang is. Gap dekking zorgt ervoor dat uw lening wordt afbetaald volledig in het geval dat uw voertuig bedroeg. Deze dekking is waardevol omdat uw verzekeringsmaatschappij zal u alleen de handel waarde voor uw voertuig, niet wat je op het verschuldigd. Being zonder gat dekking kan laten u met een voertuig en duizenden in de auto schuld. Dit kan worden gekocht uit andere bronnen dan de dealer.

Rust proofing: Uw auto al heeft deze functie, en veel van deze pakketten te veel mazen of niet lang genoeg om van enige waarde.

Fabric Protector: Sommige mensen zweren bij weefsel beschermers, maar anderen zeggen dat steeds Scotch bewaken en doen het zelf is net zo goed. Je moet weten wat er moet gebeuren als je je een vlek. Zal het bedrijf schoon of vervang het onderdeel in kwestie?

Car Alarm: Dit is iets wat je kunt kopen op de open markt en misschien een veel beter systeem krijgen voor minder geld.

Paint Sealant: Deze producten variëren sterk. Sommige zijn gewoon duur was, anderen vacht van uw voertuig, de bescherming van de verf, en maken het heel gemakkelijk te reinigen. Sommige variëteiten van verf kit kunt u bijna alles moeiteloos te verwijderen uit uw auto, met inbegrip van verf, rem stof en insecten.

Credit Life and Disability: Deze pakketten kunnen waardevol zijn, maar de meeste mensen hebben een vergelijkbare dekking door de werkgever verstrekte polissen hoewel het waarschijnlijk betrekking tot het inkomen. Dit pakket zal uw betaling als een persoon met een handicap op de lening wordt, of zal betalen het uit als een van die mensen sterven. Veel van de lacunes in deze pakketten, dus lees de kleine lettertjes.

Hopelijk heeft dit enig licht werpen op de producten die u zal worden aangeboden bij de aankoop van een auto. Hoewel sommige van deze producten zijn waardeloos en anderen zijn bijna essentieel, alle van hen kunnen worden gekocht tegen een korting van bargaining.Find de beste deal over de auto verzekering u nodig heeft. Bezoek ons vandaag nog voor geldbesparende tips en ontvang gratis offertes voor goedkope tweede auto verzekering van gerespecteerde verzekeringsmaatschappijen .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.