Experience Canadas Best Kept Secret: De Haliburton Highlands


   Door Darlene BerkelIf bent u van plan aan het hoofd naar Canada op vakantie, moet u weten te komen over de Haliburton Highlands. Het is echt een van de prijs Canadas bestemming resorts. Tot voor kort was er niet veel dat er een beroep op het plezier zoeken, zoeken naar comfort, avontuur zoeken naar hedendaagse vakantiegangers, waarvan de smaak en de eisen voor wat zij verwachten van vakantieresorts voortdurend wordt steeds veeleisender.

Maar dit alles is veranderd en Ontarios Haliburton Hoogland heeft zich getransformeerd tot een van de beste resort Canadas plaatsen.

De accommodaties en diensten die een beroep doen op een breed scala van reizigers. Van stijlvolle all-inclusive diensten aan comfy bed and breakfasts. Er zijn plaatsen die doelstelling koppels op zoek naar een romantisch uitje, gezinnen die vakanties dat aanbod iets voor elk gezinslid, evenals de kritische reiziger op zoek naar eerste klasse accommodaties en unieke ervaringen.

Nog steeds niet overtuigd? Dan lets krijgen een beetje meer specifiek. Een van de beter bekende Haliburton schatten is Heather Lodge. Dit resort combineert avontuurlijke activiteiten met top van de lijn accommodaties. Richten op de volwassen enige drukte, is deze vakantie resort gelegen op mooie Twelve Mile Lake. En juist om dingen te houden “spannend” en aantrekkelijk, er zijn pakketten die speciaal zijn ontworpen gebaseerd op de specifieke seizoen en tijd van het jaar ze kiezen om te reizen.

Zo is er de Wild Things Package “, waarvan 2 nachten accommodatie biedt in een oever van het meer studio, compleet met een open haard, romantische diners bij kaarslicht elke nacht, en de dagelijkse full-land ontbijt. Of misschien wil je skiën en zou liever de” Skiën Pakket “die accommodaties, maaltijden omvat, en een lift tickets voor de omgeving Sir Sams Ski Area.

Dus wat zoek je? Romantiek? Avontuur? Vrede en Traquility. Ongerepte natuur? Ongeacht wat je zoekt, is er een goede kans dat je vindt iets dat prikkelt je fantasie in Haliburton Highlands. Waar anders kan je deze een onverslaanbare combinatie van natuurlijke schoonheid, een steeds groeiende lijst van unieke attracties en spannende activiteiten, evenals een grote verscheidenheid aan mooie kamers voor elk budget, smaak en stijl?

Haliburton Highlands heet u welkom! Http://vacation.every1loves2travel.com is een frisse en spannende reis bron van nuttige informatie en artikelen over grote ontsnapping vakanties en gedenkwaardige familievakanties .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.