e-mailbijlagen en Virussen – Bescherming van uw computer tegen Lurking


   Door Darrin JohnsonJust als we afhankelijk van onze computers voor plezier en ontspanning, we tegelijkertijd afhankelijk van geïnstalleerde software op die computer te beschermen tegen persistente internet bedreigingen. Onze computers zijn onmisbaar geworden voor zowel werken en spelen, en we moeten nooit gevaar voor de gezondheid van onze PCs door het downloaden van programmas die gevaarlijk kan zijn voor hen. Wetende dat moeten we te letten voor indicatoren van mogelijke schade bij het downloaden van bestanden van e-mailberichten.

Zoals u ongetwijfeld weet, is er een voortdurende dreiging van schadelijke e-mails verstuurd van mensen die er trots op dat zij schade berokkenen aan uw computer of de poging om u te onderscheiden van uw financiën. De schadelijke e-mails worden meestal verstuurd met bijlagen die ervoor zorgen dat de vernietiging op uw computer en de belangrijkste – zo niet alle – gegevens die zich op het.

De e-mails zelf zijn onschuldig, maar het openen van de bijlage lanceert een virus of worm die haar plaats te maken op uw PC, en eventueel ook de computers van iedereen die je hebt aangeboden als een contactpersoon in uw e-mailadres boek. Deze arent gewoon vervelend of irritant, ze kunnen helemaal uitroeien uw vermogen om uw computer te gebruiken in een kwestie van seconden.

Vaak komen de e-mails als vermomde, hetzij bij een vertrouwd adres of een schijnbaar onschuldige e-mail de naam dragen van een echte aandacht grabbelen als onderwerp lijn. De inhoud van het bericht nodigt u uit om de bijlage te openen zonder dat veel verklarende informatie.

Er zijn vele middel van het vermijden van de ontvangst van deze wormen en virussen, en je moet bewust zijn om adequaat jezelf te beschermen en uw computer. Ten eerste moet je nooit het openen van een e-mail van iemand die je niet kent, vooral als het een bijlage bevat.

Hoewel sommige van deze e-mails automatisch naar uw map met ongewenste e-mail, zullen sommigen hun weg door uw e-mail inbox. Als u persoonlijk Dont herkent de naam of bedrijfsnaam, doe dan niet open, maar liever meteen het zich ontdoen van ongewenste e-mail in uw bestand naar de e-mailserver die u gebruikt dat u geen e-mails te accepteren van deze persoon weer alert.

Als u een e-mail hebt ontvangen van een onbekende bron en open het, zorg er dan nooit zelf de bijlage te openen. Sommige bijlagen worden automatisch gescand op virussen door de e-mailserver voorafgaand aan de levering. Echter, om op de veilige kant, gewoon verwijderen.

Bovendien, als het onderwerp is niet een waarmee je vertrouwd bent, verwijdert u het bericht en Dont zelfs reageren – als die gewoon bevestigt de geldigheid van je e-mailadres naar de afzender, en theyll steeds meer sturen de toekomst.

Uw beste weddenschap voor het vermijden van dit alles is het gebruik van een anti-virus programma dat beschermt uw computer tegen computer virussen, zelfs wanneer u het openen van een destructieve beslag ongeluk. Deze bedreigingen zijn reëel, maar zeer te voorkomen als je e-mailbijlage veiligheid te volgen.

Tot slot, wanneer u een email sturen jezelf, moet u voldoen aan dezelfde richtlijnen en nooit een attachment te sturen naar iemand die niet verwacht. Anders uw e-mail eenvoudig kunnen worden weggegooid op het ontvangende end.For praktische pc-beveiliging software-informatie, bezoek www.pc-security-keys.com, een populaire site die geweldige inzichten met betrekking tot onderwerpen die u helpen om virussen, spyware, adware te bestrijden, meer !

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.