Dont Be verlegenheid gebracht door Marketing: A Twaalf stappenplan


   Door Megan McDonoughThe workshopleider was een volleerd wellness-instructeur, meestal veel vertrouwen in zijn didactische en pedagogische vaardigheden. Dus waarom was hij op zoek zo oncomfortabel voor de groep? Zijn gezicht was rood als herhaalde hij keer op keer dat hij was heel verlegen.

De reden voor zijn verlegenheid? Hij was de verkoop van de groep op zijn programma en zijn centrum. Zoals hij deed zijn stukje zelfpromotie, zag hij als een kind die net heb de cookie van de cookie jar – schuldig en ellendig.

Waarom is het dat marketing en promotie kunnen voelen gewoon slijmerig in het lichaam / geest?

Als het voelt verkeerd, dat is het. Maar het is niet in de handel brengen thats wrong, is de volgorde.

Veronderstel dit. Je loopt door de gang en BAM! je springen in een yoga-pose. Dan moet je blijven lopen op je vrolijk weg naar beneden de hal voor 10 meer stappen. BAM! Je springt in een andere yoga pose.

Striking a pose kan werken goed voor Madonna. Voor de rest van ons gewone stervelingen, mensen gewoon naar je kijken grappig en misschien voelen we ons een beetje verlegen.

Er is een sequentie yoga te doen, met behulp van bepaalde houdingen aan het decor voor een moeilijke houding. U Dont, bijvoorbeeld, het openen van een klasse met een backbend. Je werkt aan het.

Marketing heeft zijn eigen dans, zijn eigen ritme, zijn eigen ontplooiing. Er is een reeks aan marketing. Bij correct gedaan, marketing en promotie voelt als een echte relatie in plaats van een lastige eerste kus.

Deze opvallende spreker was een marketing pose BAM! aan het begin van de workshop. Het is geen wonder dat hij voelde zich in verlegenheid gebracht. De marketing volgorde was uit de pas.

Er is een remedie voor de verlegenheid gebracht door Marketing syndroom (EMS – yup, ik denk dat ik zojuist een nieuw acroniem, niet te verwarren met de wandel-winkel hier in het noordoosten).

De eerste stap is zich daarvan bewust. Wanneer wordt de handel brengen ongemakkelijk voelt? Zijn er momenten waarop promotie is glad (zoals wanneer iemand anders geeft u een gloeiende getuigenis)? Wat is uw proces van zelf-promotie in een workshop? Waar is die promotie geplaatst in de context van de workshop? Hoe klaar is uw publiek worden weergegeven voor meer informatie over wat u te bieden? Wat is uw reactie op de verlegenheid – blijven pushen via het? Shut down? Disclose uw verlegenheid?

Net als in het leven, het bewustzijn van het probleem is de eerste stap in het veranderen van uw promotie-inspanningen om een meer effectieve en minder pijnlijk strategie.

Zodra je bewust worden van jezelf in relatie tot de afzet flow, en je natuurlijke neiging tot of tegen die stroom, kunt u de volgende stepdeliberate maatregelen om de afzet te minder pijnlijk en nog veel meer natuurlijk.

Hier zijn een aantal manieren om gemakkelijk en comfortabel weven in de handel brengen in uw programma:

1. Aan de slag, zelfs voordat het programma begint. Als u een lijst van registranten voor een workshop, stuur ze een e-mail of een brief met een korte notitie verwelkomen ze aan de groep en laat hen weten youre kijken uit naar de samenwerking met hen. Zorg ervoor om hen uw contactgegevens.

2. Wacht op het juiste moment. Dont start uw programma door te praten over uzelf, of uw producten of diensten. That is alsof iemand vraagt je trouwen terwijl youre nog steeds op je eerste date. Je moet een relatie te maken voordat u vragen om meer inzet.

3. Maak uw hand-outs tellen. Geef de deelnemers een eenvoudige, niet-bedreigende manier om in contact te blijven met u: zorg ervoor dat de hand-outs bevatten kwaliteit van informatie die mensen willen vasthouden aan, en een lijst van uw website en contactgegevens op de bodem van de hand-outs zo its recht op hun vingertoppen.

4. Moedig lopende communicatie. Dont laat uw workshop of lezing te zetten in een one-shot deal. Neem een scheur-kortingsbon in uw hand-outs, zodat deelnemers kunnen zich aanmelden voor uw e-nieuwsbrief, en bieden een geschenk voor het aanmelden, zoals extra vrije inhoud over uw onderwerp. Laat ze de ingevulde coupon terug te keren naar de bron tabel (zie # 7 hieronder), zodat ze nog eens naar uw producten kunt krijgen.

5. Gebruik uw producten in de werkplaats. Bijvoorbeeld, als u een boek schreef, eigenlijk opent het boek en lees een paragraaf of twee in verhouding tot wat je bent het onderwijs, of vraag iemand in de klas te lezen. Op die manier mensen kunnen zien, houden, en raken het boek om het tastbaarder te maken.

6. Weggeven uw product of dienst. Veel plezier wedstrijden, belonen mensen die actief deelnemen, hebben een loterij winnaar getrokken uit de e-nieuwsbrief coupons, of een prijs geven aan de persoon die reisde het verst te komen tot de workshop. Doe het voor de groep en hebben ze de hand van uw boek (of DVD, CD, handboek voor opleiding, enz.) door het publiek de winnaar. Nogmaals, dit maakt het tastbaar.

7. Laat uw product beschikbaar in de kamer. Of het nu gaat is te zien of te koop, zorg ervoor dat uw deelnemers kunnen zij gemakkelijk toegang in de tijd met je mee. Voordat u een pauze nemen, nodigen mensen uit om hier de bron tafel. (Dit is waar de mensen de coupon zal terugkeren voor de e-nieuwsbrief registratie, waardoor ze een kans om te blijven hangen.)

8. Maak de immateriële tastbaar. Als u niet beschikt over een product, maar u wilt een workshop of een dienst te bevorderen, gebruik dan een tastbaar product om de immateriële vertegenwoordigen. Als je een yoga retraite in Costa Rica zijn de bevordering van, bijvoorbeeld, geeft een mooi prentenboek van het gebied samen met brochures.

9. Vraag uw gastheer of assistent bij u introduceren. Gelet anderen omhoog praten u veel minder lastig dan zelfpromotie. Trouble is, vele malen laten we dit aan het toeval over. Zorg ervoor dat u uw gastheer of assistent een schriftelijke introductie of bullet-point-lijst van de aanprijzing die ze kunnen gebruiken bij het maken van de inleiding.

10. Vraag enthousiaste fans klokkenspel in de loop van het programma. Soms liefhebbers van je werk zal vrij bijdragen. U kunt ook helpen uitlokken van derden getuigenissen met aanmoediging langs de lijnen van: “Vertel ons hoe u hebt gebruikt dit proces in uw werk.” Hun feedback wordt nuttig voor de andere deelnemers, alsmede aan jou.

11. Gebruik testimonials op alle promotiemateriaal. Geef feedback enquêtes aan het eind van de opleiding, biedt mensen de mogelijkheid om hun naam en een controle op een verklaring geeft u toestemming om hun opmerkingen in reclamemateriaal gebruik te nemen. Toen na de leuke dingen die ze schreef op uw website, en deze in brochures of hand-outs voor uw volgende seminar.

12. Blijf in contact met de deelnemers via uw nieuwsbrief. Houd communicatie zorgen voor degenen die zich aanmelden voor uw e-nieuwsbrief, de ontwikkeling van de relatie in de tijd. Als u Dont een nieuwsbrief gaan al, probeer www.easyemailmarketing.net om te beginnen.

Marketing doesnt te voelen lastige of gênant, en je Dont moeten Hardball spelen vanaf de get-go. Denk aan marketing als een verhaal dat geleidelijk ontvouwt zich in de loop van een relatie, benutten van voordelen voor alle involved.Megan McDonough helpt u om duidelijk, zodat u kunt krijgen positieve resultaten. Samen met leer yoga,s she de bekroonde auteur van Infinity in a Box, een marketing consultant voor wellness-organisaties en een corporate trainer over work / life balance. Klik voor meer informatie op MindfulMarketing.net

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.