Digital Printing Technologies en visitekaartjes


   Door Daniel MillionsPrinting is uitgegroeid tot een ongelooflijk belangrijk onderdeel van het moderne leven. Enig tastbaar wat je leest is afgedrukt op een punt. Voordat u afdrukt werd ontwikkeld, werden alle publicaties van de hand geschreven, wat betekent dat ze waren duur en beperkt. Woodblock druk werd uitgevonden rond de derde eeuw, maar het was inefficiënt en relatief zwak. Het drukproces werd meer gestroomlijnd toen Johannes Gutenberg de uitvinder van de drukpers in de vijftiende eeuw.

In moderne tijden, heeft de technologie gevorderd tot het punt waar een verscheidenheid van digitale drukkerij technologieën beschikbaar zijn. Grote uitgevers en drukkers wordt hoofdzakelijk gebruikt door een niet-digitale techniek genaamd offsetdruk, die effectief is voor de massa af te drukken. Voor thuisgebruik kunnen consumenten gebruik maken van verschillende digitale mogelijkheden die zijn sneller en een hogere kwaliteit prints.

Line afdrukken is een methode waarbij type wordt gedrukt een regel per keer. Hoewel de line printing enigszins verouderd is overwogen, is het nog steeds in gebruik zijn. Line printers zijn ongelooflijk snel, en kan afdrukken type op een gemiddelde van vijftien paginas per minuut. Vier soorten van deze technologie bestaan: drum, ketting, bar en kam printers, die elk hun eigen unieke ontwerpen.

Daisy wheel printers functie bijna als schrijfmachines. De belangrijkste component van het systeem is een klein wiel dat elke brief en een veelheid van andere personages gegraveerd op het heeft. Tijdens een sessie drukken, wordt het wiel draaide zich om naar line-up de juiste karakter, en een pal duwt het wiel in het papier, het kopiëren van een brief op aan. Het resultaat is een uitzonderlijk hoge kwaliteit af te drukken. Aan de negatieve kant, daisy wheel printers duur zijn en niet kunt afdrukken grafische afbeeldingen of andere lettertypen (tenzij u het wiel), waardoor deze technologie al, maar achterhaald.

Het dot matrix-systeem, ook bekend als een impact matrix printer, werkt door het uitvoeren van een inkt doordrenkte lint heen en weer over papier, voortdurend van invloed tot een beeld te creëren. Kleur kan worden bereikt door gebruik te maken veelkleurige linten. Bijna alle geavanceerde dot matrix printers gebruiken, maar zijn anders dan de klassieke dot matrix-systemen omdat ze geen invloed gebruiken om beelden te maken.

Thermische printers werken door selectief verwarmen papier te maken beelden verschijnen. Hoewel deze printers zijn snel en stil, vereisen ze speciaal papier, genaamd thermisch papier, die duur is. Ook is kleur meestal beperkt tot slechts twee kleuren, en dus thermische printers worden meestal gebruikt voor informatieve pakketten af te drukken.

Inkjet printers zijn de meest gebruikte type printer door de consument. Ze zijn relatief goedkoop, makkelijk te gebruiken, en hebben grote functionaliteit. Inkjetprinters hebben het vermogen om hoge kwaliteit kleuren prints evenals zwarte en witte. Daarnaast kunnen ze printen op een verscheidenheid aan mediums door voortdrijvende verschillende grootte druppels inkt. Een gemeenschappelijke toepassing van inkjet-printers is de ontwikkeling van visitekaartjes. Echter, bij het afdrukken van grote hoeveelheden kaarten, elke volgende lijn kan enigszins worden gecompenseerd, maar slechts door zo veel als een millimeter.

Laser printers produceren brief kwaliteit van tekst en afbeeldingen op gewoon papier. Fotos zijn gemaakt door een laser scanning over de belangrijkste photoreceptor de printers. Het hele proces bestaat uit zeven stappen, die allemaal zijn enorm complex. Door het geavanceerde karakter van laserprinters, kunnen zij diverse functies die andere printers niet kunnen. Voor een, zijn ze in staat om een hoeveelheid visitekaartjes produceren zonder de compensatie difficulties.High kwaliteit visitekaartjes en visitekaartjes Los Angeles .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.