Digital Advertising Software: Overwegingen bij het kiezen van een leverancier van inhoud voor uw Digital Signage Of Narrowcast Network


   Door Bruce CarrDigital bewegwijzering en narrowcast reclame-systemen van de arrays van monitoren met korte clips en reclame die spelen in winkels, lobbys, en over het gas pompen, naar de kleine schermen in liften, heeft forensen treinen, vliegtuigen en zelfs taxis – uitbreidden.

Hardware-systemen kunnen worden opgezet om de markt buiten de producten aan de consument, of om producten en diensten adverteren op de locatie waar digital signage wordt weergegeven. Digital signage biedt ondernemers extra inkomsten waar de zogenaamde “gevangenschap publiek” kan worden verleid tot een paar momenten of vele minuten video kijken of dit in de vorm van direct marketing gericht op het vormgeven van video-gedrag van klanten, of dat het betaalde reclame onderbroken met nieuws, sport, business en entertainment clips.

Er is een ruime keuze van monitor arrays en hardware te ondersteunen en weergave deze clips en advertenties op de markt. Hoewel het niet een eenvoudiger zaak van wat-you-see-is-what-you-get, misschien wel de hardere besluit is bij het kiezen van welke van de vele digitale reclame software systemen die werken met een digitale signage of narrowcasting systeem geschikt is voor uw bedrijf .

In een recente uitgave van Digital Signage Wekelijkse, columnist Lyle Bunn herzien aantal van de overwegingen dat de kopers in rekening moet worden gehouden bij de selectie van de digitale reclame-software die geschikt is voor hun werking. (Natuurlijk, in sommige gevallen, zal de keuze van de digitale reclame software bepalen welke hardware digital signage systeem is geselecteerd.)

Het volgende is een samenvatting van de punten van overweging bij de keuze van de software-besturingssysteem en de software aanbieder die optimaal is voor de digitale teken of narrowcasting systeem dat u wenst te werken:

Flexibiliteit van media-indelingen: Zal uw voorkeur systeem kunnen importeren en een scala aan bestandsformaten te spelen? In staat zijn om een verscheidenheid aan bestandsformaten gebruiken, zoals JPEG, PDF, MPEG en Flash-bestanden, is uiteraard de voorkeur te worden geplakt met slechts een of twee formaten die beperking van de inhoud die u kunt afspelen op uw systeem.

Authoring en bewerken Flexibiliteit: Is de software kunt u bewerken en extra graphics, animatie of tekst van de geleverde inhoud toe te voegen via uw digital signage systeem? U kunt uw eigen content toe te voegen aan de gegevens die wordt gevoed en weergegeven op uw digital signage systeem. (Bijvoorbeeld, locatie exploitanten wenst toe te voegen dagelijks of wekelijks specials die specifiek zijn voor hun site, en niet aangeboden in elke locatie die een digitale reclame-feed.)

Gebruikersopties vs one-size-fits-all: Is de software-pakket dat u op zoek bent op komen met verschillende prijzen opties? Kunt u de digitale reclame die wordt gevoerd aan uw locatie?

Gebundelde vs aparte software pakketten: Is de software pakket dat u op zoek bent om afzonderlijk verstrekt, of moet je de media player te kopen, geeft ondersteuning en software etc. allemaal van dezelfde provider?

Stabiliteit van de aanbieder en de voortdurende steun: Zal technische ondersteuning worden geboden? Hoeveel en tegen welke kosten? Heeft de provider hebben een lange staat van dienst, en wat zijn de garanties die de aanbieder in staat zal zijn om door te gaan naar de inhoud en technische ondersteuning van 3 tot 4 jaar te verschaffen in de levensduur van uw netwerk?

Bedieningsgemak: Hoeveel deskundigheid is vereist voor het uitvoeren van uw digital signage / narrowcast netwerk? Wil je nodig hebt om extra uitgaven te ondersteunen en onderhouden van het systeem?

Compatibiliteit met bestaande systemen: Is de software systeem u overweegt compatibel met andere IT-systemen kan je draaien? Zult u in staat om uw digital signage systeem interface met je inventory systeem, bijvoorbeeld, als u het promoten van uw eigen producten?

Voorgesteld wordt dat uw digitale reclame software systeem moeten worden geselecteerd op basis van een zorgvuldige afweging van een groot aantal van deze criteria, eraan te herinneren dat digital signage en narrowcast systemen worden meestal ingezet voor overal 4 tot 8 jaar en dat er een breed scala aan keuzes in deze groeiende market.For meer informatie over digital signage, narrowcasting en digitale reclame-software, gaat u naar EK3 Technologies Inc op EK3.com of bel 1-866-353-8324 om meer over zakelijke oplossingen en diensten die uw publiek vast te leggen en te leren leveren uw bericht .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.