De 5 Essentials kiezen voor een Direct Selling Business


   Door Marie LeonardOk, dus youve net besloten dat youre gaan starten en opbouwen van een directe verkoop business in netwerk marketing en omdat de meeste mensen willen een betere gezondheid, wellness is jouw niche.

Nu? Heeft u gewoon doorgaan en spring in het eerste ding dat langs komt?

Natuurlijk niet! Je onderzoeken en zien welke onderneming zal de gelukkige ontvanger van jouw talenten en energie worden.

Want de belangrijkste regel van de rechtstreekse verkoop zegt: “Je moet absoluut gebruik en geloven in de producten of diensten die u verkoopt.” Moet je je eerst afvragen of u dit product of dienst zou kopen als je geen deel uit van de verkooporganisatie.

Als uw antwoord nee, op naar de volgende. Zo ja, dan vraagt u zich deze volgende vragen:

  is dit product op het snijvlak van technologie?

  Is er iets dat het zich onderscheidt van alle anderen?

  doet het verbeteren van het leven peoples?

It is nu tijd om te overwegen de 5 meest essentiële criteria die moeten worden kenmerk van het bedrijf als u een intelligente en verstandige keuze te maken.

1. Terwijl youre in het bedrijfsleven voor jezelf, maar niet door jezelf, moet je erachter komen of er een goede ondersteuning structuur: marketing materialen, scholingsmogelijkheden, online bestelsystemen, operaties en belangrijkste opkomende nieuwe producten en technologie?

Dit is geen 9 tot 5 baan youre in te gaan op. Maar het kan de part-time kans dat de mogelijkheid om u te leiden van de 9 tot 5 malen heeft. It is makkelijk om je baas vaarwel zeggen, maar niet zo gemakkelijk om je veel klanten en medewerkers vertellen dat je een fout gemaakt en wil bedrijf te veranderen.

2. Dus de volgende voor de hand liggende stap is te onderzoeken en de achtergrond van de company te beoordelen. Wat is hun track record? Hoe lang is dit bedrijf is in het bedrijfsleven en wat bedrijven hebben zij lopen voorafgaand aan deze? Hoe moeten zij zich de beste in de informatie, opleiding en onderwijs bieden?

Niet zo lang geleden ervoer ik een persoonlijke ontwikkeling cursus “The Millionaire Mind Intensive” aangeboden door Peak Potentialsschepper Harv Eker. Het deed me beseffen dat een goed bedrijf moet ook soortgelijke cursussen aan te bieden om u te helpen verbreden en verdiepen van uw vaardigheden. Andere vragen: Zijn ze met behulp van de nieuwste, beste technologie en wat kan je vertellen van hun internet aanwezigheid?

3. Dont vergeten om ook nagaan of het bedrijf geschikt is voor wereldwijde expansie en wat de huidige internationale bekendheid en plannen zijn voor toekomstige groei?

U bent het kiezen van een partner om zaken te doen met en je moet niets onbeproefd laten!

4. Het volgende is niet een must, maar sterk moet worden beschouwd als een belangrijke kwaliteit van een goed bedrijf. Is zij behoren tot de Direct Selling Association (DSA).

De DSA heeft bepaalde codes van het bedrijf van ethiek die een goed verloop te verzekeren op de markt:

  Nominale aanloopkosten

  Optioneel aankopen voor inventaris of materialen

  De gebruiker geld verdienen uit de verkoop van producten of diensten niet van de pure handeling van werven

  Het bedrijf maakt voor de terugkeer van onverkochte inventaris binnen een bepaalde tijd de vergoeding van meestal 90 van de betaalde prijs

5. De uiteindelijke criteria zijn geduld en verwachtingen. Heeft het bedrijf verwachten dat je snel rijk of is zij u voorzien van alle hulpmiddelen die nodig zijn voor u om dit te doen en is bereid om u te ondersteunen?. Een volwassen, hoge kwaliteit directe verkoop bedrijf heeft zijn personeel aanwezig de inkomsten gelegenheid als een serieuze toezegging dat alle resultaten kan opleveren afhankelijk van uw inspanningen.

Als u in consistente inspanning voor 2 tot 5 jaar, is het heel goed mogelijk en waarschijnlijk is dat u in staat zullen zijn tot een aanzienlijke stroom van de lange termijn residueel inkomen te creëren. Immers, isnt dit wat Its all about? Vervroegd uit te treden zonder zorgen waar de volgende dollar zal komen uit om de rekeningen te betalen.

Zoals Harv Eker zegt: “Als je doel is om comfortabel, is de kans youll Never Get Rich. Maar als je doel is om rijk te worden, is de kans youll eindigen machtige comfortabel”.

En de directe verkoop industrie van netwerk marketing is bijna het enige voertuig die er zijn die u kunnen helpen om uw doelen te bereiken voor de minste hoeveelheid geïnvesteerde geld. Het heeft mijn leven veranderd! Marie Leonard biedt netwerk marketeers waardevol advies goed voor een MLM bedrijf. Beginners kunnen krijgen ook haar gratis rapport “Hoe Een beginnerscursus Een succesvolle Netwerk Marketing bedrijf kan Jumpstart In 5 Easy Steps” op http://www.thekeenmarketer.com

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.