Computer Networking: Versterking van de Gaming Experience


   Door Benedictus SmytheThere was een tijd dat mensen zouden lyrisch over de 2-D arcade games zoals Pac Man, Pong en Space Invaders. Sindsdien is de gaming-industrie bleek zich in een verdienende kolos, en heeft zich verbonden met andere sectoren en zoals muziek, koopwaar en reclame. Video games tegenwoordig zijn er in verschillende vormen en genres, en een van de meest opwindende vormen van gaming is door middel van computer netwerken.

Spelen met LAN

Gamers van alle leeftijden hebben genoten videospelletjes door de magie van een lokaal netwerk. Deze verbindt een reeks van computers samen, en stelt hen in staat om informatie te delen. Via netwerk, zijn spelers in staat om hun games met elkaar te verbinden, en kunnen multiplayer games spelen vechten elkaar, en zelfs team up. Sommige van deze games komen in de vorm van first person shooters waar de spelers kan een team van SWAT officieren, een militaire groep, geheim agenten, interstellaire soldaten, en de lijst gaat maar door. Veel andere genres zijn ook aanwezig en maken geweldige games als gevolg van LAN-mogelijkheden.

De opkomst van MMORPG

Massively multiplayer online role-playing games zijn op van de meer populaire soort spellen de laatste tijd. Dit zijn uw gebruikelijke role-playing games waar je de bediening van een bijzondere aard, te beginnen met onbenullige apparatuur en doen veel van de zoektocht om sterker te worden en krijgen geld. MMORPGs hebben deze zelfs nog verder. Door het internet, zijn spelers nu in staat om met elkaar in een virtuele omgeving. In het spel kunnen spelers ervoor kiezen om de handel apparatuur, elkaar helpen met quests, battle elkaar, en vechten monsters side-by-side.

Sommige games van dit genre kunnen de spelers hun eigen beroepsgroepen te hebben dat zij de munteenheid van de wereld kunnen verdienen dat ze in ( is meestal goud en zilver). Deze spellen zijn zo verslavend geworden, want er zijn zoveel dingen die je kunt doen in de spellen. De interactieve wereld die je speelt in kan zo groot zijn, dat reizen van de ene plaats naar de andere kan u een lange tijd. Sommige gamers zijn zo verslaafd dat er zelfs een verhaal van een kerel die was gescheiden van zijn vrouw vanwege zijn MMORPG-verslaving geweest. Nou ja, zolang je een verantwoordelijk persoon dan is er geen probleem moeten zijn op alle met het spelen van dit soort spellen.

Virtuele objecten

De mensen zijn zo ernstig geworden als het gaat om deze MMORPG, dat zij ook is gekomen op het punt van hen kopen van voorwerpen die in het spel en het gebruik van echt geld. Sommigen zouden spenderen honderden dollars te verwerven objecten of zelfs sterke karakters. Er zijn bepaalde websites waar je kunt veiling dergelijke artikelen. Er zijn enkele gevallen waar dit is verboden omdat je Dont daadwerkelijk koopt een tastbaar object.

Computer Networking heeft gemaakt van de mogelijkheden van gaming eindeloos. Er zijn talloze meer innovaties te komen, en wie weet wat de volgende trend zou kunnen zijn. Itsa grote ding dat technologie zoals het internet en lokale netwerken zijn in staat om ons beter te doen entertainment.This artikel werd u aangeboden door Mighty Gadget Blog en Comm Store Hardware Netwerk

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.