Cell Phones With Music-Sprint


   Door Douglas StewartMany klanten mobiele telefoon, vooral jongeren, zijn op zoek naar een telefoon die muziek functies die hen in staat stelt om hun favoriete nummers te spelen waar ze gaan biedt. Als u geïnteresseerd bent in deze types van mobiele telefoons, Sprint biedt verschillende modellen.

De Motorola RAZR V3m heeft een ingebouwde muziekspeler met een uitbreidbaar geheugen kaartslot, hoewel de geheugenkaart apart moet worden aangeschaft. Het heeft ook draadloze Bluetooth-technologie met het streamen van multimedia ondersteuning die u toestaat om zijn On-demand TV Sprint en Sprint Music Store bij aankoop van deze functies op uw maandelijkse plan. Als je deze telefoon kopen, zal Sprint doneren deel van de opbrengst aan de strijd tegen AIDS in Afrika. Zo kunt u de aanschaf van een goede telefoon te luisteren naar uw favoriete muziek en een goed doel op hetzelfde moment helpen.

De LG Rumor is een ander model dat wordt aangeboden door Sprint. Een ingebouwde muziekspeler speelt MP3-en andere muziek formaten. Deze telefoon heeft ook draadloze Bluetooth-technologie met het streamen van multimedia ondersteuning die u toestaat om te ontvangen on-demand entertainment van Sprint Sprint TV en Music Store door het toevoegen van deze functies om uw maandelijkse plan. PC-synchronisatie is mogelijk met een USB-kabel en software die apart kunnen worden gekocht. Dit model heeft ook Bluetooth Stereo Headset ondersteuning.

Een ander model dat wordt aangeboden door Sprint is de HTC Touch. Deze mobiele telefoon beschikt over Bluetooth Stereo Streaming dat een Windows Media Player ondersteunt om uw MP3-afspeellijsten te spelen. De Streaming Multimedia Support geeft u ook toegang tot de tv-Sprint en Sprint Music Store. CD-ROM software en een USB-kabel zijn inbegrepen naar uw mobiele telefoon synchroniseren met uw pc. Een 512MB geheugenkaart is ook met dit model.

De Samsung M620 Upstage model wordt ook aangeboden door Sprint. Deze mobiele telefoon is voorzien van een MP3-speler met externe controles die ondersteuning Album Art en afspeellijsten. Dit model heeft streaming multimedia ondersteuning, zodat u kunt genieten van TV Sprint en Sprint Music Store. Het heeft ook full-motion video en stereo geluid via Bluetooth. Deze mobiele telefoon heeft een stereo headset inbegrepen evenals Stereo Headset Support. PC-synchronisatie is mogelijk met software die apart wordt verkocht. Deze telefoon heeft een USB-kabel en een 64MB geheugen inbegrepen.

Andere mobiele telefoon die muziek functies die wordt aangeboden door Sprint heeft is de LG Muziq LX570. Dit model heeft een ingebouwde muziekspeler die MP3-, AAC-, AAC-bestanden, afspeellijsten, albumhoezen speelt, en Over-the-air downloaden. Het heeft ook een FM-transmitter waarmee je je muziek afspelen op een FM-radio. Dit model is uitgerust met Bluetooth Streaming Multimedia Support dat je toegang geeft tot Sprint TV, Sprint Radio, Music Store en af te drukken als een add-on-functie om uw Sprint maandelijks plan. Deze mobiele telefoon heeft ook Stereo Headset Technische evenals een stereo headset die is inbegrepen.

Dit zijn slechts enkele van de vele mobiele telefoons beschikbaar zijn die de muziek functies die u geïnteresseerd in meer informatie, kunt u een bezoek Sprint uw lokale dealer of kijk op zijn lijn van cellulaire telefoons via de Internet.You net een nieuwe mobiele telefoon of u wilt uw huidige mobiele telefoon bezoek dit artikel op mobiele telefoon accessoires .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.