Car Buying Tips Voor Vrouwen


   Door Levi QuinnFor een vrouw kopen van een auto alleen, de ervaring valt ergens ten zuiden van het hebben van een wortelkanaalbehandeling op het plezier schaal. Vrouw autokopers vaak te verduren een subtiele en soms niet zo subtiele discriminatie. Ze vinden zichzelf wordt getoond “leuke” autos. Verkopers discussiëren over de keuze van de verf kleuren in plaats van de gas kilometers. In het ergste geval zijn vrouwen gevraagd of ze willen wachten op hun echtgenoten te komen alvorens de grote beslissing. Dus, hoe een vrouw het kopen van een auto op haar eigen te verdedigen tegen dit soort gedrag? Onderwijs. Leer wat u moet weten voordat je hoofd naar de showroom.

Eerst beslissen over de auto die u wilt. Bedenk wat u zoekt in een voertuig grootte, stijl en functies. Gebruik de websites van de grote autofabrikanten aan “bouwen” uw droom auto.

Deze programmas zullen ook u gegeven de sticker prijs van uw ideale voertuig. U kunt negeren deze prijs tijdens de echte onderhandelingen, maar youll hebben een idee van de algemene prijsvork van het voertuig.

Nog steeds onzeker over wat je moet kopen? Kijk naar de auto vergelijking websites zoals Edmunds en NADA gidsen die u kunnen helpen vergelijken autos side-by-side evenals bieden reviews en gidsen voor de auto kopen.

Zodra u de perfecte auto hebben gevonden, om It is tijd voor onderzoek van de prijs. Met behulp van het internet, kun je erachter komen wat de prijs van de factuur dealer is voor uw auto. Dit is de prijs die u wilt werken, want het is de werkelijke dealer kosten.

Bovendien, om te controleren of er geen prikkels zijn beschikbaar op de auto. Deze kunnen worden prikkels, zoals een lage rente financiering of geld terug. Er kan ook stimulansen aan de leverancier bij de fabrikant. Dat betekent dat als de dealer een specifiek model verkoopt, ontvangen zij een korting. Dit betekent dat een dealer kan verkopen op of onder de factuur en nog steeds winst maken op de auto.

Veel websites zullen zelfs u informatie geven over de werkelijke verkoopprijzen van soortgelijke modellen in uw omgeving. Door het analyseren van deze informatie, zult u in staat om een redelijke verkoopprijs te bepalen voor de auto die u wilt.

Nu dat je gevonden hebt uw auto en weet hoeveel u redelijkerwijs zou moeten betalen, het hoofd naar de dealer. U kunt nu onderhandelen effectief.

Wanneer je aankomt, blijkt aan de verkoper dat u precies weet wat je wilt en precies hoeveel u bereid bent te betalen. Kortom, er zeer weinig onderhandelingen. Maak uw aanbod en voet bij stuk. Je zal waarschijnlijk krijgt de gebruikelijke “Ik heb te gaan met mijn sales manager” Runaround.

Als de dealer niet zal voldoen aan uw prijs die u weet is redelijk naar een andere dealer. In sommige gevallen kunt u zelfs krijgen dealers een bod te doen tegen elkaar. Met een beetje huiswerk vooraf en een beetje doorzettingsvermogen bij de dealer, hebben youll een betere ervaring aankoop van een car.Find de beste deal op de auto verzekering u nodig hebt. Bezoek ons vandaag nog voor geldbesparende tips en ontvang gratis offertes voor echt goedkope auto verzekering van gerespecteerde verzekeringsmaatschappijen .

This entry was posted in Auto and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.