Camcorder: Een gids voor beginners


   Door Roberto SedyciasCamcorder, zoals de naam al aangeeft is een apparaat dat zowel een video-camera en een videorecorder combineert in een enkele eenheid. In vergelijking met haar eerdere technologie die gebruikt aparte apparaten voor het opnemen van audio en video, een camcorder heeft een ingebouwde recorder unit voor het opnemen van zowel audio als video.

Vanaf het begin van generatie camcorder die gebruikte digitale tape data op te slaan op de meer geavanceerde degenen die gebruik maken van niet-verwijderbare media zoals harde schijven op te slaan, heeft de camcorder een lange weg in de richting van technologie en prestaties. De meest recente en geavanceerde camcorders maken gebruik van twee verschillende opslagmedia zoals ingebouwde harde schijf en geheugenkaart.

Belangrijkste onderdelen:

Lens, imager en de recorder zijn de drie belangrijkste componenten van de camcorders. Lens omvat diafragma, zoom en sluitertijd. In een professionele camcorder de lens handmatig gecontroleerd voor alle optische functies. Echter, in een consument-eenheid het over het algemeen geregeld door de elektronica van de camcorder. De belangrijkste functie van de lens is te verzamelen en te licht richten op de imager. Wanneer het beeld wordt geprojecteerd op de imager door de lens van de camera het licht wordt omgezet in een elektronisch videosignaal. En als laatste maar niet de minste, het is de functie van de recorder aan op de video-write-signalen naar de opname medium. Echter, het record controle systeem van de camcorder kan de gebruiker de controle van het apparaat.

Classificatie:

De camcorders zijn geclassificeerd als digitale en analoge baseren op hun opslagapparaten. De analoge componenten zijn met imager-chip. Betamax, VHS, Video8 zijn voorbeeld van camcorders met analoge opslag vorm. Echter, de digitale camcorders met MiniDV, DVD, harde schijf, Digital8 als hun geheugen. De digitale opslag maakt een perfecte resolutie van video zonder kleur jitter of vervagen. Er zijn een aantal camcorders die gebruikmaken van flash-geheugens, kleine harde schijven en Microdrives.

Tijdens de behandeling van de indeling van camcorders naar gelang van de consument en de professionele aspecten, de consument camcorders nadruk op functies zoals draagbaarheid, prijs en gebruiksgemak. Echter, de professionele camcorders blinken uit in technische prestaties. Ze hebben veel handmatig gecontroleerd technologieën die de consument, ondanks gebrek camcorders van het hebben van voldoende van I / O-opties.

Gebruik van Camcorder:

Home:

Camcorders zijn uitgegroeid tot een van de populaire gadgets in veel huizen net als veel andere elektronische apparaten. In tegenstelling tot de fotografie nog een video dekking van de persoonlijke feesten zoals bruiloft, verjaardag en andere persoonlijke gebeurtenissen kunnen het geheugen eeuwig leven.

Media:

Elke elektronische media presentatie van nieuws, kunnen speciale evenementen of andere live-uitzending niet zonder camcorders. Camcorders hebben bewezen als een haalbaar apparaat voor het registreren en opslaan van gebeurtenissen die kunnen worden telecasted vanuit de studio later.

Entertainment:

In veel tv-kanalen, waar de low-budget tv-programmas zijn het doelwit, camcorders haalbaar tegemoet te komen aan de eisen.

Politiek:

De politieke demonstranten camcorder gebruiken als een nuttig hulpmiddel om hun sterke punt, op basis van bewijs te maken. Tegenwoordig zijn zelfs de politie met behulp van videocameras tijdens rellen of protesten aan de onruststoker sporen en actie te ondernemen tegen de echte schuldige.

Een camcorder maakt het opnemen van video van 30 minuten te staren met VHS-C en mini-DVD-camcorders tot enkele uren met harde schijf en flash-schijf-camcorders. De belangrijk mechanisme betrokken is bij camcorders kan het bekijken van de opgenomen video op het apparaat zelf. De VHS-C-tapes en de mini-DVDs kunnen worden bekeken met videorecorder en DVD-speler respectievelijk. Camcorders met Hi8, Flash drive of harde schijf vereisen televisie om de video of de video te bekijken kan worden geüpload naar de computer met behulp van video-editing programma.

Vandaag de dag zijn veel merken van camcorders beschikbaar met verschillende modellen. De verandering van de technologie heeft verbeterd de kenmerken van camcorders in het aspect van de prestaties, compactheid en haalbaarheid. De accessoires zijn voor een groot deel verantwoordelijk voor de toenemende functionaliteit van de high-end apparaat. Voor een beginnende gebruiker van de camcorder, is het raadzaam om voldoende kennis te vergaren voor de aanschaf van de geavanceerde gadget.ou kan hebben toegang tot artikelen over camcorders vanaf pagina Camcorder Roberto Sedycias werken Portugees als IT-consultant voor Polomercantil

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.