Binders – Tips voor het kiezen van de juiste 3-ringband voor uw organisatie


   Door Jeff McRitchieThree ringbanden een effectieve en eenvoudige oplossing voor het organiseren van uw documenten. Ze zijn de perfecte keuze voor de huisvesting van uw cursusmateriaal, product specificaties, en dikke rapporten. Dit is de reden waarom veel organisaties kiezen voor duidelijk zicht bindmiddelen. Ook bekend als een duidelijk overlay bindmiddel, omvatten zij duidelijk zakken op de voorkant en achterkant, alsmede de wervelkolom. Hiermee kunt u aangepaste covers en stekels snel en eenvoudig. Dit artikel schetst een paar dingen om in gedachten te houden bij het winkelen voor drie-ring-bindmiddelen voor uw documenten.

Hoewel duidelijk overlay ringbandmappen zijn het meest vaak gevonden in het wit, dan kunt u ze ook kopen in het zwart. Soms kunt u vinden marine, maar elke andere kleur zou moeten worden speciaal besteld en speciaal vervaardigd voor je. Dit kan kostbaar zijn, dus als kleurkeuze van belang is, kunt u afdrukken kleurrijke covers en stekels in te voegen in zwart of wit bindmiddelen, of je kunt denken over het gebruik van een andere bindende methode met een grotere selectie van de beschikbare kleuren (zoals kleur spoel binding).

Drie-ringbanden komen in drie varianten: met ronde ring, D-ring, en EZ-load D-ring. Ronde ringbanden de neiging om de ringen zijn toegetreden tot de wervelkolom. D-ring en EZ laden D-ring opties zijn gebouwd met de ringen aangebracht op de achterkant. Ze werken goed voor meer omvangrijke documenten, terwijl de ronde ring opties beter geschikt zijn voor kleinere.

Meeste bindmiddel ringen zijn vervaardigd in halve inch stappen. De kleinste ring diameter beschikbaar is “, en de grootste is 4”. Binders met een diameter van meer dan 3 “alleen komen met D-ringen. Vergeet niet dat diameter ring duidt niet op de breedte van het bindmiddel op je plank. U moet de werkelijke ruggengraat van de maatregel is om hoeveel ruimte u nodig heeft weten.

Meest duidelijk zicht te houden bindmiddelen standaard 8.5 “x 11” platen. Dat doesnt betekenen dat de enige omvang beschikbaar. U kunt opties voor juridische grote documenten of 11 “x 17” publicaties als je volharden. Je hebt misschien op bestelling, maar ze zijn beschikbaar als u van plan vooruit.

Duidelijke overlay bindmiddelen kunnen variëren in kwaliteit als gevolg van verschillen in onderdelen, zoals de rang van vinyl wordt gebruikt voor de wervelkolom en covers. Een gemeenschappelijk probleem dat de gebruikers ervaring is de overdracht van toner van de dekking en rug inzetstukken op de binnenkant van de vinyl zak. Als u een hogere kwaliteit product te kopen, zul je niet zien toner overdracht probleem op de covers en stekels. Zo is het kopen van een product van hogere kwaliteit kan vaak bespaart u geld omdat u in staat zullen zijn om het te hergebruiken voor meerdere documenten of verslagen. Als u op zoek bent naar een hoge kwaliteit bindmiddel moet je ook kijken voor zwaardere spaanplaat en diepere interieur zakken. U kunt ook zoeken naar producten die plaat lifters op te nemen. Hogere kwaliteit ringbandmappen opstaan te worden gebruikt over en ouder, dus zeker op zoek naar deze functies.

De informatie in dit artikel moet dienen als een goede basis voor het helpen vindt u de beste duidelijk overlay of clear-view-bindmiddel voor uzelf of voor uw school of bedrijf. Lagere kwaliteit keuzes zijn goed voor enkel-time gebruik, maar voor een product dat zal opstaan voor hergebruik zonder overdracht van toner op het vinyl overlay, kijk voor kwaliteit in plaats van bargain basement pricing.Jeff McRitchie is de directeur van marketing voor MyBinding.com Hij schrijft uitgebreid over onderwerpen gerelateerd aan inbindmachines, Binding Supplies, Binders, Binding Covers, Index Tabs, Laminators, Laminating Pouches en meer .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.