Being A Papierwerk Opgesteld Toeristische


   Door Leroy K. CalstardWhen u denkt over een cruise vakantie, je waarschijnlijk denken dat het een verwend toerist, genieten van weelderige accommodaties en fantastische service. Echter, er is veel werk te doen voor te bereiden op een cruise voordat je aan het cruisen leven te genieten.

Documentatie is de sleutel. Afhankelijk van waar je gaat de documentatie items die u nodig zou kunnen worden beperkt of uitgebreid. Als je gewoon gaat op een een of twee daagse cruise dat is in de VS, kan je niet veel. Maar als je gaat naar diepere wateren en buitenlandse havens de regels een beetje anders.

Zelfs als je alleen gaat over een paar dagen cruise naar Jamaica ergens als je gaat een paspoort nodig. Hoewel het een eiland dat zeer dicht bij de staat van Florida, is het toch een vreemd land, en daarom heb je de juiste documentatie aan uw burgerschap te tonen.

Als u Dont een paspoort hebt, moet je een goed krijgen van tevoren van uw reis. Ook als u geen hebt, zorg dan dat gaat niet over te vervallen. In het algemeen moet u geef je zelf tot zes maanden de tijd om uw paspoort, krijgt op zijn minst twee. Paspoort kantoren in het land zijn back-up en het krijgen van een paspoort deze dagen langer duurt dan voorheen. Als youre binnen een paar maanden, kunt u extra betalen om je paspoort versneld.

Er kunnen nog meer documentatie te worden gehouden wanneer uw familie een aantal kinderen die uit eerdere huwelijken en hebben niet dezelfde achternaam van de moeder die ze op de reis heeft. Als dit het geval is in uw familie, moet u wellicht wat extra stukken van papierwerk bestand naar een paspoort te krijgen, en dan te zorgen dat de autoriteiten weten dat het ok voor het kind te worden reizen uit het land met een van de ouders.

Sommige landen in feite nodig degenen die willen om te verblijven voor een tijdje toe te passen voor visa, dat zou nog meer papierwerk betekenen. De regels voor welke documentatie nodig is om in en uit gaan van een land zal verschillen per land, dus contact op met uw cruise lijn over deze mogelijkheid.

Voor andere landen, moet u beschikken over een bewijs van een aantal medische vaccinaties te wijten aan de mogelijkheid van ziekten in hun regio.

Als u normaliter uw vakantie boeken via een reisbureau, kunnen ze goed helpen verzorgen van dit alles. Zij weten dat voor het merendeel toeristen echt willen concentreren op wat ze zien en wat ze onderkomen zal hebben op hun cruise, niet de kleine details papierwerk, zodat ze meestal een lijst opstellen van alle documenten en alle overige medische certificatie u nodig hebben om te mogen gaan op uw reis. Bovendien zal een goed reisbureau weet genoeg over de cruise-industrie kunnen zij in staat om grote deals te bevelen op prachtige bestemmingen voor uw cruise.Leroy Calstard meestal schrijft nieuwsbrieven op informatie zoals Costa Calida en Guardamar. U kunt leren over zijn bijdragen op het weer in Alicante op zijn site .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.