Auto Tracker – Definitie van GPS-systemen


   Door John B MayallBefore de komst van de Algemene Positioning System (GPS) technologie, met een reis was zeker de meest ontmoedigende ervaring in ons leven. Zo is het perfect aanvaardbaar zijn voor een situatie waarin iemand zijn auto zien, was een ander te kijken naar de kaart om de juiste richting te vinden, heel grappig! Tegenwoordig is deze situatie achterhaald en belachelijk voor GPS-systemen drastisch de manier waarop we gebruikt om te gaan met route te vinden tijdens een reis veranderd. Inderdaad door slechts een GPS-apparaat te installeren in uw auto, dan kunt u nauwkeurig en veilig te krijgen de juiste richting.

Meestal wanneer iemand GPS noemt, is hij verwijst naar de GPS-ontvanger zelfs wanneer het GPS-architectuur is eigenlijk complexer dan dit kleine apparaat geïnstalleerd in uw auto. Kortom, GPS-systemen zijn een cohort van 27 satellieten rollend rond het centrum van de Aarde. Slechts 24 satellieten zijn volledig functioneel, terwijl de overblijvende alleen worden gebruikt voor opslag. De militaire industrie pionier van de technologie alvorens te worden gebruikt voor algemene doeleinden door het publiek.

Elke GPS satelliet aangedreven door de zon draait rond het centrum van de aarde voltooit een afstand van ongeveer 12.000 mijl die gelijk is aan 19,300 kilometers. De werkelijke baan van deze satellieten zijn zo gemaakt dat ten minste vier satellieten beschikbaar zijn in de ruimte op elk moment. De GPS-ontvanger is verantwoordelijk voor het vinden van deze satellieten beschikbaar zijn, het uitwerken van de afstand tot deze satellieten en het vinden van haar standpunt. Dit proces maakt gebruik van een wiskundig model genaamd insnijding.

De GPS-signalen worden gehinderd door de weersomstandigheden. Tegenwoordig zijn er veel onderzoeksprojecten die gericht zijn op het vinden van manieren om dit probleem ter verhoging van de juistheid van GPS-systemen. Na de satellieten bevindt, is de triliteration gebruikt om werken de afstand en vermindering van die fouten.

Kort gesproken, GPS-systemen worden gebruikt voor diverse doeleinden voornamelijk als leidraad steun. De gebruiker moet gewoon om input zijn eindbestemming en de GPS-ontvanger doet de rest van de baan. GPS-systemen kunnen ook worden gebruikt voor het bijhouden van beoogde doeleinden zoals het is opgemerkt in de auto-industrie.

De GPS-technologie wordt ook gebruikt voor vele andere doeleinden. Bijvoorbeeld in de automobielindustrie, GPS-systemen worden gebruikt om dieven af te schrikken auto. Prive-onderzoekers maken gebruik van de GPS-technologie om een vrouw bedriegen monitor. De GPS-technologie wordt ook veel gebruikt in de militaire industrie zoals het was ontwikkeld door het leger. Sommige militaire gebruiken omvatten navigatie, target tracking, raketten en wapens begeleiding, opsporing en redding verloren soldaten en erkenning en kaart schepping. De mogelijkheid om bij te houden van een voertuig positie elke keer is een aantrekkelijk kenmerk van de GPS-technologie. Andere systemen kunnen bovendien bijhouden van een chauffeur. Deze functie is een grote hulp voor bezorgde ouders die bezorgd zijn over het vermogen van hun children om veilig te rijden.

Een ander gebruik van het GPS voor civiel doel is om te voorkomen dat de civiele GPS begeleiding wordt gebruikt in een enemy militaire of geïmproviseerde wapens de Amerikaanse regering de controle op de uitvoer van civiele ontvangers. Een Amerikaanse fabrikant in het algemeen niet kan exporteren een GPS-ontvanger, tenzij de ontvanger grenzen te beperken uit werking bevat als het tegelijkertijd op een hoogte boven de 18 kilometer en reizen van meer dan 515 m / s.Find meer over waar het in kaart krijgen voor handheld gps en te leren wat is de beste gps systeem van internet het meest populaire GPS auto-tracking site, http://www.gpsportabletracking.com

This entry was posted in Auto and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.