Active X-besturingselementen-Fix Yours Today !


   Door Kelly PurdenIf je geen computer nerd en je merkt dat je fouten tegenkomen wanneer u surfen op het internet, zoals programmas die niet zou lopen of Cant worden geïnstalleerd, worden Dont verstoren. De kans bestaat dat uw probleem is over je Active X-besturingselementen. Het goede nieuws is dat je Dont moeten een tech savvy om uw Active X fouten te herstellen.

Active X-besturingselementen bepalen hoe applicaties overdracht of informatie te verspreiden over het internet in verschillende talen. Een Active X besturingselement downloaden en uitvoerbaar vanuit een webbrowser meestal Internet Explorer (IE), en heeft volledige controle van het Windows-besturingssysteem zoals Windows XP of Windows Vista. Als u een Active X Control hebt gedownload, wordt het een onderdeel van uw besturingssysteem zodat uw besturingssysteem voor vele taken, zoals animatie, effecten, en maakt het mogelijk om interactieve programmas te lopen en met elkaar communiceren.

Deze grote controle over Microsofts Windows Operating System, echter, komt met bepaalde risicos en veiligheid, zoals virussen, spyware, adware dat ravage kan aanrichten aan uw computer. Meestal zal je eerst voordat een ActiveX-besturingselement is geïnstalleerd op uw computer meestal via Internet Explorer toe te staan. Maar er zijn gevallen waarin een Active X controle automatisch wordt geïnstalleerd zonder uw

toestemming, en tegen de tijd dat je het weet, is uw computer al besmet met deze veiligheidsrisicos.

Hier zijn simpele stappen die u kunt volgen om vast te stellen en een Active X Control fout te voorkomen:

Hoe staat te stellen Active X controle prompt

1. Open Internet Explorer.

2. Ga naar Extra. Op de tools dropdown menu, klik op Internet-opties. Klik op het tabblad Beveiliging.

3. Op het tabblad Beveiliging, klik op de knop Aangepast niveau dat zegt. Zoek naar het gedeelte dat Active X Controls, zegt dan de automatische waarschuwing voor Active X Controls (IE 7) of in staat stellen snel onder alle instellingen (IE 6 en lager), behalve voor “ActiveX-besturingselementen die zijn gemarkeerd als veilig voor uitvoeren van scripts” of ActiveX-besturingselementen en plug-ins “dat beide veilig mogelijk te maken.

Compatibiliteitsprobleem

1. Download een compatibility patch

 

2. Eenmaal gedownload en geïnstalleerd, herstart uw computer.

3. Ga naar de webpagina waar u ontvangen de prompt voor de compatibiliteit probleem, moet de pleister in staat zijn om het probleem op te lossen.

 

Active X fouten uit software verwijderd

1. Installeer de software, of de bestanden die ontbreken. Dit zal meestal het probleem.

2. Als youre niet erg zeker met het identificeren van de ontbrekende bestanden, kopieert u de fout die u op uw computerscherm, typ de fout precies zoals het lijkt in de zoekbalk van uw browser. Je zal kunnen trekken verschillende sites die zal u vertellen details over de fout en hoe gemakkelijk vast te stellen zei fout / s

Naast het doen van de bovenstaande stappen, kunt u ook wilt bezoeken de website van Microsoft dat enorme middelen voor Active X-besturingselementen fouten heeft en hoe ze, vast te stellen waaronder de mogelijkheid om te zoeken op error codes of namen.

Nog een stap methode om te voorkomen en het vaststellen van Active X Controls fouten is het gebruik van het register vast te stellen of schoner. Zij zorgt ervoor dat uw computer vrij is van fouten die kunnen worden veroorzaakt door ongeldige registervermeldingen.

Het belangrijkste is, bent u bevoegd om te beslissen of een Active X controle op uw systeem draaien. Itsa goede zaak dat de technologie het mogelijk maakt voor u een aantal eenvoudige stappen om kwesties die verband houden met it.Your Active X-besturingselementen op te lossen te nemen is de reden waarom uw computer wordt uitgevoerd buggy met foutmeldingen en problemen. FIX de problemen van vandaag GRATIS op www.Registry-Cleaners-Exposed.com – Onze registry cleaner weet precies vast te stellen hoe je Active X-besturingselementen eens en voor altijd !

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.