Laden Film op school Laminators


   Door Jeff McRitchieUsing een school laminator is vrij eenvoudig, maar het laden van de film, zodat u het kunt gebruiken laminator kan enigszins lastig zijn. De meest populaire reden voor oproepen laminator reparatie niet goed is geladen film. Service gesprekken kunnen worden kostbaar, dus leren film correct is belangrijk te laden. Onjuist geladen film kan depositos film over de rollen en als je niet voorzichtig bent kan uw machine ruïne. Als lijm wordt op de rollen, zal de machine niet werken totdat de film residu wordt gereinigd uitgeschakeld. Vier gemeenschappelijke manieren om te eindigen met lijm op je rollen zijn:

* Lamineren wanneer slechts een rol is geladen op de laminator

* Probeert te gebruiken twee mismatch breedtes van de film samen

* Loading film ondersteboven neer, zodat de lijm wordt geconfronteerd met de rol (Houd in gedachten dat de glimmende kant van de lamineerfilm gezichten van de rollen, en de klevende zijde naar buiten.)

* Een filmrolletje raakt terwijl de andere blijft lopen.

Vervang beide rollen van lamineerfilm tegelijk met behulp van de volgende stappen.

1) Zet de schakelaar op. Als uw machine al warm is, zet hem dan uit en laat het afkoelen voordat u verdergaat.

2) Kijk naar beide rollen van laminaat die zijn gemonteerd op de laminator door het verwijderen van de feed tafel.

3) Vinden wat er over is van de boven-en onderkant film banen (door te kijken tussen de verwarmde rollen en het aanbod rollen) en snij ze. Let op, zodat je niet per ongeluk snijden de rollen, omdat dit hen kan beschadigen.

4) Til het schild in een verticale positie en pull-down de top stuk van de film.

5) Neem de film uit de laminator. U kunt dit doen door het uitvoeren van de machine langzaam achteruit. Let op als je dit doet, zodat je niet per ongeluk de lijm touch van de rollen en een puinhoop te maken. Om dit te doen, kunt u op de feed tafel weer op zijn plaats. Zorg ervoor dat u de feed tafel wanneer youre hebt verwijderd film te verwijderen.

6) Schuif de onderste rol lamineerfilm het recht om het te bevrijden van de zeshoekige rem-hub. Kijk op de linkerkant van de film levering cilinder en draai de schroef aan de linker kraag. Trek de cilinder een beetje dan dia in naar links kern los te maken. Trek de cilinder uit de buis volledig te verwijderen van de kern-adapter.

7) Controleer om er zeker van de film is goed gepositioneerd om op de juiste manier uitrollen, dan is een van de belangrijkste adapters schuif in de rechterkant van een nieuwe filmrol. Werken van rechts, schuif de as van de film in de buis en de kern-adapter. Leg de resterende kern-adapter op de linker kern-adapter. Zet het behoud kraag terug waar het gaat en draai de schroef vast.

8) Laat de onderste idle bar, dan krijg klaar ontrollen twee voeten van lamineren film en verlegging van de idle bar in positie. Leg de lamineerfilm over de bodem van de rol. Zet de onderste rol lamineerfilm terug in het ronde gat op het frame en zet de linkerkant in de zeshoekige rem-hub.

9) Herhaal de stappen 6-7 na het verwijderen van de bovenste film levering roll. Controleer of de film ontrolt van de bodem nadat u deze hebt geladen laminator.

10) Rol ongeveer twee meter van lamineerfilm en leg hem over de bovenste idle bar en over beide rollen.

11) Duw de invoerlade in positie onder de onderste film web liggen momenteel op de top van de onderste rol van de film. Verplaats de feed tafel, het positioneren van de film op de onderste lade.

12) Tussen de lamineren film en de invoerlade, schuif de threading-kaart in plaats van zachtjes duwen in de warmte rollers NIP gebied. De kaart is nu goed gepositioneerd om de filmrolletjes gids in de rollers.

13) Na het verlagen van het schild, drukt u op RUN. Zorgvuldig toezicht houden op de schroefdraad kaart aan de voorkant zorgen voor correct is opgenomen in de lamineer machine. Wanneer de threading-kaart komt uit de achterkant van de lamineermachine, drukt u op STOP.Jeff McRitchie is de ontwerper en directeur van marketing voor MyBinding.com. Hij schreef meer dan 100 artikels over lamineersystemen, lamineren leveringen, inbindmachines, bindend leveringen en meer .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam