How To Choose A Paper Folding Machine


   Door Jeff McRitchieUnless youre al een expert op het gebied van machines papier vouwen, youre waarschijnlijk op zoek naar een beetje advies als het gaat om het selecteren van de juiste ras voor uw huis of bedrijf. Dit artikel schetst een aantal belangrijke dingen te zoeken bij de aankoop van het juiste papier vouwmachine.

Eerst en vooral na te denken over de grootte van het papier moet je vouwen. Papier vouwmachines komen in een waaier van formaten, zodat u geen probleem het vinden van een aan de grootte van de documenten die u zal vouwen meeste zou moeten hebben.

Ten tweede beschouwen het type vouw je zou graag uw papieren vouwmachine te maken. Tri-plooien, half-vouwen, plooien en AZ komen zeer vaak voor, en je hoeft niet een probleem is het vinden van een goede machine om deze plooien voor u maken. Sommige machines zullen ook uitvoeren rechte hoek vouwen, plooien en gate-kerk-plooien. Als je een paper folding machine die kan doen specialiteit en op maat plooien, ik koop niet een low-end machine, zoals u waarschijnlijk niet tevreden zijn met de output.

Voor sommige bedrijven, vouw een net isnt genoeg. Als je een machine die kan maken meerdere plooien, moet zeker je kijkt naar hoe het proces beheersbaar is voor het opzetten van de machine. Sommige apparaten (met name de lager geprijsde vouwmachines) zijn moeilijk te veranderen van een patroon naar de andere. Als je weet dat je zal een hoop verschillende configuraties gebruikt, moet u kijken naar een machine die biedt digitale vouwen plaat aanpassing. Als dat geen optie is, machines die de vouw plaat tot op een hoek van negentig graden om het pad van de papers zijn vastgesteld, worden eenvoudiger te beheren zijn dan andere soorten die meer aanpassingen en aandacht voor detail tijdens voudige verandering en het opzetten.

Een andere factor is na te denken over de dikte en soort papier je moet folden. De meerderheid van de goedkopere papier vouwmachines (die de detailhandel voor minder dan $ 5000) ervaring een aantal problemen bij het vouwen van papier zwaardere gewichten (zoals index bestand of kaarten), tenzij het is pre-gescoord. Daarnaast zal deze lagere einde papieren mappen ook niet correct omgaan met gladde afwerking of glanzend papier. U kunt voren een monster van uw papieren te hebben getest op verschillende machines te zien die het beste bieden vouwen voor uw papieren gewicht en afwerking.

Simpel gezegd, mensen die weten dat ze zullen worden vouwen van een paar honderd stukjes papier per maand moet niet kijken naar hetzelfde papier vouwmachines als die welke zullen worden vouwen van een paar duizend. Degenen die meer papier vouwen behoefte aan een betere kwaliteit machine. Investeren in het juiste product kan het verschil betekenen tussen productiviteit en frustratie.

Probeer niet te denken goedkope wanneer It is tijd om te investeren in een paper folding machine. U moet kopen de beste papieren map kunt u in plaats van te proberen om weg te komen met iets zo goedkoop mogelijk. Een kwalitatief hoogwaardig papier map (zoals die vervaardigd door Formax, Intimus en VBM) kunnen een belangrijke investering in uw bedrijf door en dat bespaart u tijd, geld en headaches.Jeff McRitchie is de directeur van marketing voor www.MyBinding.com. Hij schrijft uitgebreid over onderwerpen gerelateerd aan inbindmachines, Binding Supplies, Papier mappen, ordners, tabbladen, Rapport Covers, Lamineren Supplies, en nog veel meer .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam