Gbc inbindmachines Een overzicht van Desktop Binding Systems


   Door Jeff McRitchieGeneral Binding Corporation (GBC) is de marktleider desktop bindend systeem fabrikant in de wereld. Ze hebben afwerking van documenten produceren meer systemen dan elke andere onderneming en zijn daarmee voor decennia. Dit artikel is bedoeld om u te helpen begrijpen van de verschillende soorten systemen door GBC geproduceerd voor bindende uw rapporten, presentaties, voorstellen, handleidingen en documenten.

Inbindmachines GBC kan worden georganiseerd in vijf grote systemen. Elk systeem biedt een andere look en feel voor uw documenten, heeft verschillende mogelijkheden en wordt gekenmerkt door zijn eigen sterke en zwakke punten.

Deze vijf belangrijkste bindende systemen omvatten:

1. Loop Twin Wire Dit systeem is ook bekend als wire-o, dubbele draad, double-o of dubbele lus draad.

2. Color Coil Dit systeem is ook bekend als spiraal spoel, Colorcoil, spiraalbinding, en EZ-spoel.

3. Plastic Combs Dit systeem is ook bekend als Cerlox, Surelox, 19 ring bindend en wordt ook wel bindend en GBC Ibico Inbinden.

4. Strips Dit omvat Velobind en Surebind warm mes systemen alsmede hersluitbare Velobind strips.

5. Therm-A-Bind Dit systeem wordt ook wel aangeduid als thermische bindend of therm-o-bind.

Hier is de beschrijving van elk van de verschillende systemen met een paar details over elk

Binding Wire

GBC Loop Twin Wire bindend is een innovatieve en relatief nieuwe methode voor bindende documenten. Het biedt de mogelijkheid om je documenten te openen platteen wrap-aroundhebben. Het biedt ook zowel de veiligheid als een high-tech imago.

Dit type systeem maakt gebruik van inbouw-cut dekt wat betekent dat de omvang van de covers is gelijk aan de grootte van het papier. Dit zorgt voor een aantrekkelijke en professionele uitstraling voor uw documenten en schriftelijke mededelingen.

Plastic Coil Binding

GBCs Colorcoil spiraalbinding biedt ook open platte en wrap-around mogelijkheden met bindende veiligheid. Plus het geeft een heldere nieuwe trendy afbeelding voor uw documenten. Met colorcoil je spin een voorgevormde kunststof spiraal door de gaten op de rand van het document. Om goed te kunnen voegen de spoel je nodig hebt om flush-cut gebruik heeft betrekking op met dit soort bindend systeem.

Colorcoil is ideaal voor grafisch ontwerpers en reclamebureaus die op zoek zijn naar een moderne look, flexibele binden en een overvloed aan kleuren overeenkomen met vrijwel elke kleurenschema. Dit type systeem is ook ideaal voor bindende presentaties en rapporten die zullen worden verzonden via de mail.

Plastic Comb Binding

In 1947, GBC ontwikkelde een nieuwe en innovatieve methode voor bindende documenten. Plastic kam bindend was oorspronkelijk de markt gebracht onder de merknamen Cerlox en Surelox (namen die nu enigszins verdwenen uit de markt).

Comb-binding is een van de meest veelzijdige en makkelijkst document afwerking beschikbare systemen op de markt. Het biedt een plat eindproduct en maakt het bewerken van documenten ongelooflijk simpel. In feite kan een document dat is gebonden met kammen gemakkelijk worden geopend en gesloten keer op keer.

Voor een zeer professionele uitstraling die beter vertegenwoordigt het imago van uw bedrijf is het mogelijk om de kam bindende stekels door het drukken op de ruggengraat van de bindende elementen aanpassen. Deze aanpassing vergemakkelijkt gemakkelijk erkenning van documenten vanaf een afstand, zelfs van de plank readers. Dit kan helpen om uw rapporten draaien en presentaties in een unieke vorm van reclame en zal helpen om het aantal meldingen die te krijgen in de vuilnisbak gegooid door potentiële klanten te verminderen.

Strip Binding

Surebind en VeloBind zijn twee zeer populaire strip Inbind systemen aangeboden door GBC. Documenten gebonden met deze systemen vertegenwoordigen uw organisatie met onderscheiding. Deze machines bedienen door middel van verzegeling en klinken de bindende strip op zijn plaats met behulp van een fraudebestendige bewijs warm mes proces. Dit helpt om de veiligheid van de documenten te verbeteren teneinde eventuele toevoeging of schrapping van de paginas van uw gevoelige rapporten en presentaties te voorkomen.

Anders dan haar imago en veiligheid, Strip Binding maakt het ook mogelijk te binden documenten in verschillende diktes variërend 2 tot 750 vel van 20 # obligatie papier. In feite hoeft u alleen maar drie maten stekels tot een document maximaal drie centimeter dik (ervan uitgaande dat je een machine die documenten omgaan dik). Dit helpt om de behoefte voor de levering inventaris en de ruimte die nodig is om uw bindend leveringen op te slaan.

Thermal Binding

Therm-A-Bind GBC is een handelsmerk naam voor hun thermische binding systemen. Dit type systeem is ontworpen om indrukwekkende, professionele documenten die eruit zien alsof ze zijn perfect zijn gebonden. Het heeft geen mechanische bevestigingsmiddelen of gaten en de ruggengraat van de documenten zijn volledig bedekt met een wrap rond te dekken. Therm-A-Bind is in staat om de afhandeling van documenten die zijn tussen twee vellen en 520 vellen. Plus het duurt slechts enkele seconden om de binding te voltooien.

Dit type systeem maakt gebruik van een unieke wrap around cover met een pre-toegepaste warmte geactiveerde lijm in de wervelkolom. Activering van deze speciale lijm draagt bij tot een veilig, sabotage resistent binden elke keer. De een stuk wrap-around dekt gebruikt in uw thermische bindmachine kan volledig worden aangepast met behulp van foliedruk, offset of zijde screening. U kunt zelfs printen uw titel of naam op de rug om ervoor te zorgen dat uw documenten zijn herkenbaar. Dit is een van de meest professionele bindende systemen beschikbaar, maar vereist de aankoop van aangepaste full-wrap om haar dekt effectiveness.Jeff McRitchie maximaliseren is de directeur van marketing voor www.MyBinding.com. Hij schrijft uitgebreid over onderwerpen gerelateerd aan inbindmachines, Binding Supplies, Laminators, Binders, Index tabs, Rapport Covers, Lamineren Supplies, en nog veel meer .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam