Vijf Cool Tools voor maximale productiviteit op uw school


   Door Jeff McRitchieWe weten allemaal dat de tijd is geld. Dit geldt met name in de openbare scholen waar fondsen kort zijn en het personeel is beperkt. Het kiezen van de juiste onderdelen van de uitrusting kan uw school imago en de effectiviteit terwijl geld besparen op lange termijn. Dit artikel belicht vijf machines die dat kan doen.

Color coil binding machine

Geef uw school imago van een lift door het kiezen van een kleur coil binding machine te binden uw publicaties. Deze machines zijn betaalbaar en makkelijk te useall terwijl verpakking een krachtige visuele punch. Publishing documenten voor uw studenten en hun families kunnen zeer kostbaar zijn. Publiceer zelf boeken en geld te besparen zonder concessies stijl. U kunt het gebruiken om te binden jaarboeken, student portefeuilles en tijdschriften, ouder en student handboeken, aangepaste werkboeken, lesplannen, rang en op maat boeken.

Papierversnipperaar

In plaats van het verzenden van uw schools gevoelige documenten aan een extern bedrijf te laten gehakseld, behalve een beetje geld door versnipperen hen ter plaatse. Paper shredders zijn eenvoudig te gebruiken en te onderhouden, en ze vullen een kritische nodig hebt voor uw instelling. Scholen moeten beschikken over vertrouwelijke informatie naar behoren, en u wilt er zeker van zijn dat u Dont lopen in een rechtszaak wegens wanbeleid educatieve records. Shred het nu, youll en nooit zorgen te maken over het weer.

Combinatie Elektrische nietmachine en 3 Hole Punch

Monotone taken zoals nieten en perforeren gaten kunnen een verspilling van tijd. Ponsen ton gaten of veel nieten van documenten met de hand kan leiden tot herhaalde beweging verwondingen in mensen als kantoor aides die uiteindelijk die dingen te doen namens de beheerders en leerkrachten. Het kopen van een combinatie elektrische nietmachine en 3 perforator alleen zinvol is helemaal rond.

Roll Laminator

Zo veel geld wordt besteed door scholen op verbruiksartikelen. Cutting neer op het aantal zaken die wennen up is een uitstekende manier om uw aanbod dollar rekken. Grootformaat lamineersystemen aankan grote spandoeken, folders en affiches. Vaak in scholen, krijg je het weggooien van posters en banners omdat iemand ervoor kiest om een erfenis te verlaten door het schrijven van hun naam op hen. Gelamineerde decoraties zijn gemakkelijker schoon te maken, en ze zijn veel duurzamer. Herbruikbare posters en banners zijn eenvoudig op de knip en het milieu.

Paper Folding Machine

Scholen hebben altijd gewezen op de noodzaak om te communiceren met leerlingen, ouders en leden van de gemeenschap. In de omgeving todays van verantwoording en normen moeten, scholen communiceren meer dan ooit. Its al een hoop werk te schrijven, bewerken en documenten af te drukken. Folding brieven, aankondigingen en nieuwsbrieven kunnen worden omslachtig. U kunt automatiseren het proces vouwen en bespaar zo veel tijd door te investeren in een paper folding machine.

Het verschil tussen je school en professionele printers en binderij huizen is dat de professionals weten wat hulpmiddelen te gebruiken en hebben een investering in hen. Alle cool tools in dit artikel beschreven zijn beschikbaar in een waaier van prijzen en capaciteit, dus je moet in staat zijn om de perfecte pasvorm voor uw school.Jeff McRitchie vinden is de directeur van marketing voor www.MyBinding.com. Hij schrijft uitgebreid over onderwerpen gerelateerd aan inbindmachines, Binding Supplies, Laminators, Binders, Index tabs, Rapport Covers, Lamineren Supplies, en nog veel meer .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam