Resell Rights wat ze zijn en What You Need To Know


   Door Gabriel AdamsNo uit wat je koopt deze dagen kunt u ervan verzekerd zijn dat het komt met specifieke rechten van de bescherming van de eigenaar, en meestal schepper van het specifieke product. Sinds de digitale wereld meer en meer de nadruk begon gelegd op ons begrip van deze rechten. Aangezien de leeftijd van peer-to-peer sharing extreme initiatief is gedaan om deze rechten te beschermen. Door deze strijd mensen zijn zich meer bewust van de gehechtheid van rechten op producten en de straffen voor de ondersteuning van hun misbruik.

Veel producten worden geleverd met een persoonlijk gebruik clausule. Dit is een specifieke niet-ondertekende contract tussen u en de verkoper die aangeeft dat uw aankoop is specifiek voor uw behoeften. Volgens deze clausule kan je niet op elk moment, distribueren dit product aan iemand anders. Minder vaak, kan u producten vinden, zoals ebooks of software met een Give Away clausule. Hiermee kunt u een download link toe te voegen aan uw website waarin u kunt weggeven van het product vrij. U vindt deze clausule vaak geassocieerd met demo of trial software.

De mogelijkheid om een bepaald product te veranderen en voeg je naam aan het kan alleen worden gedaan als het product heeft de rechten Branding. In feite kunnen sommige van deze producten worden geleverd met een rebranding software zodat je gemakkelijk kunt dat verlangen tegemoet te komen. Standaard Resale Rights kunt u een product te kopen en te herverdelen het houden van 100 van de kosten. Toch kunnen deze bijzondere rechten komen met specifieke beperkingen, zoals een bepaalde kosten van wederverkoop. Master Resale Rights afwijken van dit, omdat ze niet alleen kunt u het product te verkopen, maar u kunt ook de rechten doorverkopen.

Private Label Rights zijn nog coulant. Deze rechten zijn zeer specifiek. Met de producten die betrokken zijn bij deze termen u ze kan wijzigen op welke manier u passen aan uw wensen aanpassen, maar combineer het met een ander product en vervolgens verspreiden onder uw eigen naam. Maar veel producten verkocht op deze manier kunnen komen met specifieke beperkingen en de koper moet zich bewust zijn van deze voorwaarden voordat u probeert om ze te gebruiken voor hun eigen behoeften.

Wij zijn gelukkig om zo veel toegang tot de uitbreiding van gedachten en ideeën hebben. Reselling is een interessante manier om dit ideaal te stellen. We moeten echter beseffen dat dit een voorrecht en mag nooit worden genomen op een onrechtmatige karakter. Inzicht in de rechten van de seller en waarderen ze zal blijven deze wijze van vertakking uit om verder te gaan op een productieve en verantwoorde manier mogelijk te maken.

Consumenten moeten zich ook bewust zijn dat de hierboven genoemde “rechten” zijn niet worden verward met die betrokken zijn bij specifieke auteursrechten. Een auteursrecht is een branding die een van de hierboven genoemde voorwaarden door te verkopen verbiedt. Dit merk geeft de maker van specifieke rechten op het product en zijn / haar limiet van controle moet worden verstaan. It is niet onwaarschijnlijk dat specifieke eigenaren hun rechten kunnen uit hoofde van de rubrieken hierboven, maar de consument moet nemen voorzichtigheid bij het gebruik van de juiste acties met producten die zij kopen. Its niet alleen een kwestie van het recht, itsa kwestie van respect.Instant toegang tot meer dan 600 Master Resale juiste producten voor minder dan $ 15 .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam