Onderhandelen, Met, Uw, Succesvol onderhandelen met Uw Wholesale Suppliers


   Door Chris Malta Robin CowieThe vooruitzicht van de onderhandelingen met leveranciers vaak groothandel intimideert online verkopers en niet alleen de nieuwe. Maar itsa kritische deel van het product sourcing, en volgens Skip McGrath, auteur van The Buying Wholesale System (http://SkipMcGrath.com), is niet zo moeilijk als de meeste mensen angst. Hij biedt een aantal eenvoudige regels om u te helpen de beste aanbiedingen te krijgen voor uw eBiz:

Bouw een relatie met uw leverancier.

In een online wereld, kan dit lijkt een grote klus, maar maken er een punt met ze praten aan de telefoon, en vast te stellen dat theresa mens op de andere kant van deze transacties. U Dont wil gewoon een eals je het kan helpen. Als theyre zich in de buurt, overwegen ze te bezoeken, als ze exposeren op een beurs, wonen en ontmoeten ze in persoon. Op het einde, onderhandelt gewoon vragen om dingen, en de waarheid is dat we allemaal meer bereid om iets te geven aan iemand die we kennen en willen, dan aan een volslagen vreemde.

Wees de Sorteren van de Koper dat u wilt bedienen.

Uw leveranciers omgaan met dezelfde problemen klantenservice dat je het enige verschil is dat u, de retailer, zijn hun klant. Dus zetten jezelf in hun positie shouldnt te hard. Denk na over het soort klanten dat u de voorkeur geeft om zaken te doen met: kopers die arent onbeleefd of veeleisende die waarderen uw inspanningen die volg je beleid en de procedures die brengen je stabiel bedrijf. Youll krijgen veel verder als in uw leverancier communicatie, probeert u het soort van beleefd en professionele klant dat u geniet van die in uw eigen bedrijf.

Op tijd betalen.

Dit lijkt misschien een duidelijk punt, maar is een belangrijke stap. Allereerst, leveranciers bieden vaak korting voor vooruitbetaling; en ten tweede, als youre gezien als iemand die betrouwbaar op tijd betaalt, zullen de leveranciers zaken willen doen met jou. Ze zijn rekeningen te betalen, loonadministratie te ontmoeten, en de fabrikanten te betalen, dus ze willen werken met retailers die zal voldoen aan de betalingsvoorwaarden theyve ingestemd.

Voor nieuwe verkopers, zijn die voorwaarden worden contant up-front. Zodra youve aangetoond dat youre een goede klant die een consistente manier kan bewegen hun producten, kan een leverancier zijn meer bereid om u krediet. Wanneer u verkrijgen kredietvoorwaarden,s It belangrijk voor hen te eren. Als u een geschiedenis van consequent op tijd te betalen of vroegtijdig op te bouwen, zet je jezelf in een betere positie om te vragen voor uitgebreide voorwaarden, enz.

Bereid uw zaak.

U besteedt veel tijd cultiveren leverancier relaties, en je Dont willen ze de schade met een slechte onderhandelingspositie. That Daarom moet je je feiten klaar hebben op voorhand. Bijvoorbeeld Dont vertel uw leverancier dat youve hen in steady bedrijfsleven hebben de nummers een back-up. Dit zal je geloofwaardigheid, en uw kans van slagen met uw leverancier.

It is ook belangrijk om die feiten te presenteren op een manier that, zowel respectvol en professioneel. U kunt herinneren uw leverancier:

  hoe lang youve geweest met hen

  hoeveel orders youve geplaatst en hoe vaak

  hoeveel die orders hebben bedroegen

  youve die altijd op tijd betaald

Vraag hen na te gaan welke youre voorstelt, of thats uitgebreid kredietvoorwaarden of een prijs per stuk gebaseerd op uw jaarlijkse hoeveelheid, eerder dan op de geringe omvang van uw individuele bestellingen.

Wanneer leveranciers zoals u, theyll meer bereid om samen met u en u te helpen. Zegt McGrath, “Ik heb ooit mijn miscounted inventaris en verkocht meer producten dan ik had. Normaal gesproken mijn leverancier alleen aangeboden deze posten in de gevallen, maar ze maakte een uitzondering en een daling verzonden naar mijn klant. Maar als ik hadnt ontwikkeld een relatie met hen, ik denk dat ze Dont bereid zou zijn geweest om mij dat plezier doen. ” Neem de tijd voor de opbouw van uw leverancier relaties en aan te tonen dat youre een uitstekende klant uw inspanningen zullen worden rewarded.Product Sourcing Radio is Creatie en hosting door Chris Malta en Robin Cowie van WorldwideBrands.com, Home van OneSource: Internet s grootste bron van authentieke, Factory-Direct Groothandelaars voor online verkopers. Klik hier voor meer GRATIS E-Biz Product Sourcing info !

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam