Kleine bedrijven kunnen profiteren van de economische Stimulus Plan


   Door Nick PegleyThe economische stimulans plan heeft veel van gesprek in de laatste paar maanden. Nu het plan heeft goedgekeurd, wat betekent het om kleine bedrijven? Echt, heel wat, als de nieuwe voordelen van de nieuwe bepalingen zijn aanzienlijk.

Hoewel de individuele fiscale kortingen zijn de voornaamste punt van het plan, andere bepalingen die voornemens zijn te scheppen van arbeidsplaatsen toenemen bieden zakelijke fiscale stimuli die kleine bedrijven moeten een kijkje op. Hoewel sommige economen twijfel zaaien over de algemene effectiviteit van de stimulus plannen voor verbetering van de algehele economie, zijn de voordelen voor kleine bedrijven blijkt, en uw bedrijf moet het grootste deel van het aanbod te maken.

It is duidelijk dat voor een overheid of een bedrijf is het belangrijk te nemen in minstens evenveel inkomsten als het uitgeeft. De prikkels om zakelijke uitgaven gemakkelijker door verlaging van de belastingdruk in verband met deze kosten. De belangrijkste effecten kunnen worden van de nieuwe bepalingen met betrekking tot afschrijvingen en uitrusting. De stimulans pakket heeft twee belangrijke punten die rechtstreeks van invloed zijn kleine bedrijven:

Congres heeft het bedrag dat kleine bedrijven kunnen schrijven-off voor 2008 de investeringen van 100, vanaf 125.000 dollar, tot een kwart miljoen. Met andere woorden, een extra 125.000 dollar worden afgeschreven in plaats van onmiddellijk devaluerende in de tijd. Bovendien werpt hij de dop op de bedrijven die zijn opgenomen, het verhogen van het niveau van de totale verkoop waarde tot 800.000 dollar. Dit cijfer is aanzienlijk verhoogd van het vorige niveau van een half miljoen dollar.

Een andere factor in de stimulus plan is genoemd,bonus afschrijving,ofversnelde afschrijving.Deze bepaling laat kleine bedrijven investeren in nieuwe apparatuur en afschrijving helft van de kosten in 2008.

Bijvoorbeeld, als een bedrijf betaalt drie-kwart miljoen dollar aan nieuwe apparatuur in08, is het toegestaan om volledig te schrijven van het eerste kwart miljoen, per bepaling een. Het resterende bedrag zou dan kunnen worden afgeschreven op 50, waardoor de resterende kwart miljoen voor de afschrijving. Dus – de eerste 250.000 dollar is een afschrijving, en de volgende 250.000 dollar ook; toe te voegen op de afschrijving in het eerste jaar, 25.000 dollar, bijvoorbeeld. Indien een bedrijf doesnt meer dan 250.000 dollar besteden, is het in staat te schrijven-off het gehele bedrag, waardoor de noodzaak om de afschrijving records te handhaven voor de volgende vijf tot zeven jaar.

Veel ondernemers krijgen een volledige aftrek voor de aankoop van hun normale kosten voor zaken zoals machines, apparaten, autos, enzovoort. Meestal wordt de aftrek is toegestaan, zelfs als de aankopen volledig of gedeeltelijk gefinancierd. Dit zou een uitstekende tijd voor uw kleine bedrijf om te investeren in Internet-technologie-infrastructuur.

De uiteindelijke waarde voor kleine bedrijven wordt verlaagd belastbaar inkomen en een lagere belastingdruk. Bedrijven worden aangemoedigd om investeringen doen nu, in tegenstelling tot enkele jaren wachten. Bij het toevoegen van de indirecte voordelen van de consumenten bestedingen hun kortingen en het scenario waarbij de economische stimulans plan creëert ziet er rooskleurig uit. Hoewel niet perfect, om stimulansen voor bedrijven en consumenten meer besteden voegt meer vertrouwen in de markten, en zou kunnen helpen om enkele van de gevolgen van de huidige economische downturn.Nick dekken Pegley is VP of Marketing bij All Overdekte Inc, het enige landelijke informatie-technologie (IT) services bedrijf dat zich uitsluitend op de hand waarvan het succes van kleine bedrijven .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam