6 dingen letten bij het starten van een Work From Home Franchise


   Door Candice ClemYouve waarschijnlijk gehoord van de commercials op laat op de avond belooft u enkele duizenden dollars per week te maken met geen kosten aan u en zonder een vinger, en als je havent figured it out yet, als het klinkt te goed om waar te zijn, is het meestal. Hoewel er een hoop werk thuis legitieme bedrijven (zoals die WSI Internet Marketing biedt voor kleine en middelgrote ondernemingen), indien youre nieuw voor de zakelijke wereld het kan moeilijk zijn om de goede van de slechte soort. Een goede vuistregel is om te gaan met een naam die u kunt vertrouwen. Terwijl getrichnow44.com hopen geld voor weinig tot geen werk, een bedrijf aan huis franchise zal een veiliger, stabieler manier om een gestage stroom van inkomsten voor eerlijk werk verdienen kan beloven, en als je met een gevestigde franchise, weet je dat youll worden het starten van een echt huis gebaseerde zaken en niet alleen worden misleid in het kopen van een reeks van boeken of opleiding tapes. Hoewel er tal van betrouwbare werk van thuis uit franchises, zijn er nog mensen die zullen proberen te profiteren van de nietsvermoedende consument, dus hier zijn een paar van de dingen die je op moet letten bij het starten van een werk van thuis uit franchise, hoffelijkheid van het Better Business Bureau.

1. Vergadering Work-At-Home

Dit is een populaire vorm van oplichterij waar u wordt gevraagd om geld om instructies en materialen te kopen investeren, de producten bij u thuis monteren en vervolgens opnieuw de geassembleerde producten te verkopen aan een bedrijf dat al heeft toegezegd om ze te kopen. Zodra je een paar uur van uw tijd besteden aan het monteren van de goederen, zal het bedrijf meestal beslissen dat uw werk doesnt “voldoen aan hun normen” en je wordt op enkele honderden, zo niet duizenden dollars met enkele uren van je leven verspild monteren van deze producten die zeer moeilijk zal zijn te verkopen aan iedereen.

2. Kettingbrieven

Meestal een kettingbrief scam zal bestaan uit het maken van kopieën van u een brief sturen en hen de namen op een mailinglijst. Dit is een oude oplichting en terwijl de meeste mensen over het algemeen in staat zal zijn naar deze plek, zoals een oplichting van een mijl afstand, mensen worden steeds slimmere en intimideren u naar de brieven te sturen door een dreigende pech of zelfs met religie. Er zijn echt geen legitieme bedrijven die gebruik maken van een model van het verzenden van geld aan mensen via de mail, dus wanneer u iets ziet dat lijkt op deze afstand, sturen duidelijk van.

3. Envelop Vulling

Deze vormen van oplichterij betrekken beloften van het maken van ten minste $ 350 per week door vulling enveloppen. De US Postal Inspection Service, dat envelop vulling is uitgegroeid tot een gemechaniseerde operatie zodanig dat there geen echte winst te worden gemaakt door de vulling enveloppen, dus waarom zijn mensen die beweren je kunt geld verdienen vulling enveloppen? Zodra u zich aanmeldt voor deze zwendel, youll ton start met het ontvangen van advertenties geld vragen om u te voorzien van geld-plannen maken, maar zelfs als je volgen via deze plannen en de aankoop zal je gewoon worden geïnstrueerd om soortgelijke advertenties sturen naar andere mensen.

4. Multi-Level Marketing

Dit is eigenlijk de klassieke piramidespel waar je producten verkopen en anderen te werven om de producten te verkopen, terwijl u een percentage van hun verkoop en behouden degene die aangeworven u behoudt een percentage van uw omzet. Er zijn weliswaar enkele legitieme multi-level marketing systemen die berusten op de rechtstreekse verkoop aan goede producten te verkopen in plaats van massa-marketing en reclame groot budget, zijn er nog tal van oplichting die sterk lijken op de legitieme Ones. De eenvoudigste manier om het verschil plek is dat met een MLM oplichting, zal er een enorme nadruk op het werven van meer en meer mensen dat de legitieme bedrijven zal de nadruk leggen op het verkopen van hun product.

5. Online Business

Hoewel er tal van betrouwbare online bedrijven zoals Air voordeel dat high-speed internet levert aan het platteland of Adventures in Reclame die is gespecialiseerd in internet gebaseerde reclame, moet je een oogje op te houden voor de online bedrijven die geluid te mooi om waar te zijn. Deze oplichterij zal meestal je vertellen dat je kunt maken duizenden dollars per week en alles wat je nodig hebt is een computer. Wat in feite gebeurt, is je uiteindelijk betaalt voor een diskette of cd-rom met informatie over verscheidene pogingen tot oplichting van alle verschillende rassen, die allemaal geld zullen eisen dat je vooraan en zullen zelden maak je geen winst maakt.

6. Verwerking Medical Insurance Claims

Dit is een bijzonder slijmerige zwendel dat belooft u $ 800 – $ 1000 per week te maken terwijl u medische schadeclaims op je computer thuis proces. U wordt meestal onder druk in het kopen van software en computers op exorbitant hoge prijzen en vaak heb je geen manier om leads te genereren of om zelfs draaien in proces en het voltooide werk als u klanten kunt vinden.

Er zijn veel oplichters die er zijn, maar als je weet wat te zoeken heb je een veel betere kans om het vermijden van deze frauduleuze bedrijven. Een werk van thuis uit franchise is een geweldige manier om jezelf te isoleren van fraude als u gaat werken met een bekend bedrijf, dat heeft een goede reputatie verdiend door eerlijk zaken doen. U kunt er ook voor zorgen dat de franchise u ervoor kiest om te gaan met legit is door contact op sommige van hun franchisenemers en vraagt hen naar hun ervaringen, als het bedrijf is een eerlijk is, zal de franchisenemers waarschijnlijk geven ze een gloeiende aanbeveling. Natuurlijk, het beste is om oplichting te voorkomen in de eerste plaats, maar als je zijn slachtoffer, de beste ding om te doen is om het bedrijf te vragen voor een restitutie en hen vertellen dat u van plan aan de politie contact en de BBB, indien zij do comply.Find niet meer naar huis gebaseerde zaken en werk van de mogelijkheden om thuis franchise homebasedbusinessopp.com

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam