Doing je huiswerk: Hoe de feiten op een Small Business Franchise Get


   Door Candice ClemPublic relaties spelen een belangrijke rol in het bedrijfsleven todays wereld. Elk jaar besteden bedrijven honderden miljoenen dollars, waarbij hoogopgeleide mannen en vrouwen die weten hoe ze alles, van hamburgers tot luchtvaartmaatschappijen te laten lijken zo goed mogelijk in het publieke oog. Its niet dat de meeste bedrijven, producten en diensten arent als opmerkelijk zij presenteren zich te zijn, maar het kan moeilijk zijn om die voorstellingen te vertellen zijn het meest accuraat. Dus als een hoopvolle ondernemer bladert door een lijst van franchises en constateert dat veel werk thuis bedrijven lijkt te mooi om waar te zijn, kan hij een moeilijke tijd te beslissen welke te kiezen. Dat is, tenzij hij de middelen tot zijn beschikking heeft om te bevestigen dat deze zakelijke mogelijkheden legitiem zijn. En zoals blijkt, hoewel veel potentiële franchisenemers Dont realiseren, zijn deze middelen beschikbaar zijn; een persoon die zojuist heeft om te weten waar je moet kijken.

De Franchise Disclosure Document

Omdat het zo moeilijk kan zijn om een levensvatbare Home Based Business bepalen vanuit een totaal zwendel, alle franchisegevers door de wet, zijn verplicht om een Franchise Disclosure Document (of FDD) ter beschikking van de aspirant-franchisenemer. Het biedt een compleet overzicht van alles over de onderneming, haar doelstellingen, haar geschiedenis en haar praktijken die iemand ooit kon willen weten. In feite, een snelle uitstapje naar de website van de Federal Trade Commission toont precies hoe een nauwkeurige en volledige openbaarmaking van de regering verwacht van alle franchises: ze bieden een 150-pagina Franchise Rule document om te verduidelijken wat informatie van een bedrijf moet leveren in Om te voldoen aan de wet. Als er iets fishy over de franchise youve heb je in de gaten, zal de FDD het onthullen zowel u en de overheid.

De SBA Franchise griffie

Een andere makkelijke manier om potentiële franchise problemen ter plaatse voordat deze luiken is het controleren van de Small Business Administrations Franchise griffie. De SBA is een zeer nuttig onderdeel van de Amerikaanse regering dat is gespecialiseerd in de ondersteuning van kleine ondernemingen, met inbegrip franchises, op welke manier ze kunnen, en een dergelijke manier is door middel van financiële steun aan kleine bedrijven die anders couldnt de grond te krijgen. In het geval van een franchise, de SBA vraagt om informatie over het bedrijf om ervoor te zorgen dat de business-model is een goed is, er is een geschiedenis van succes, en succes in de toekomst is vrij zeker, voordat zij de financiële steun te verlenen. Wat deze praktijk heeft per ongeluk geproduceerd is de franchise-register: een lijst van alle franchise-bedrijven die reeds hebben hun bedrijven voor financiële ondersteuning wanneer er een nieuwe franchisenemer begint. Als er een franchise is op de lijst, dan is de regering heeft het hun stempel van goedkeuring en hun vertrouwen, en dus kan je gegeven.

Leer van andere mensen

Dit lijkt de meest eenvoudige manier om informatie te krijgen, en het werkelijk is. Als u wilt weten wat Adventures in Reclame is echt leuk, praten met een van hun franchisenemers. Er is niemand die beter weet wat de sterke en zwakke punten van de franchise zijn, hoe effectief het bedrijf loopt, en al dan niet itsa waard investeringen. Natuurlijk, het praten met slechts een DVDNow DVD-verhuur kiosk franchisenemer kan niet geven u een echt perspectief op de dingen, want als een persoon heeft een negatief advies omdat een werk van thuis uit automaten bedrijf net wasnta goed geschikt voor hem. Maar als je praat met een dozijn franchisenemers, moet u in staat om erachter te komen wat uw toekomstige franchise zal zijn. Je Dont moet stoppen bij franchisenemers, kan het Better Business Bureau bieden u ook informatie over de franchise youre kijken, gebaseerd op de beoordelingen van de betrokken consumenten. Als in hun database, de BBB heeft 200 negatieve consument rapporten met betrekking tot de internet business that onlangs gevangen uw oog als een mogelijkheid biedt, kunt u de keuze te heroverwegen, want dat vele unieke negatieve rapporten waarschijnlijk betekent dat er enkele verdienste aan de klachten.

Wanneer youre kijken naar franchise-bedrijven, is er niet zoiets als over-onderzoek. Waarlijk, de meeste kansen die youll vinden, vooral via franchise makelaars, betrouwbaar zijn bedrijven. Maar zelfs als het onderzoek doesnt Unearth een enorme morele of professionele fout in de infrastructuur van het bedrijf, kan het alleen maar vertellen wat dingen over de manier waarop ze lopen praktisch dat wont gaas goed met je persoonlijkheid, levensstijl, en doelen . Er zijn tal van factoren te overwegen bij het starten van een nieuw bedrijf, en alle kennis die je kunt krijgen langs de weg zal onvermijdelijk helpful.Find meer kleine bedrijven franchises, internet-bedrijven en bedrijven automaten at Home Based Business Opportunites

This entry was posted in Business and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam