Hava een andere stijl van vakantie in Spanje


   Door Tim BurtonAmong andere dingen die je kunt wandelen in de bergen, verblijf in een kasteel, leren skydiven, duiken en meer.

Neem de familie

Neem de familie op een drukke week in de Sierra Aitana, een berggebied in de buurt van Alicante. Ouders en kinderen kunnen gaan mountainbiken, zee kyaking, abseilen en speleologie. Geen ervaring vereist.

Verblijf in een sfeervolle boerderij met uitzicht over olijfgaarden en boomgaarden in de buurt van het dorp Sella. U kunt een nieuwe activiteit of excursie per dag – een veerboot naar het kleine versterkte eiland Tabarca, een wandeling onder leiding van een lokale herder en zijn geiten, is de kans om te proeven van de traditionele dorpsleven heeft bijgedragen aan het plukken van groenten en druk op olijven.

Verblijf in een kasteel

Head voor de heuvels, bossen en middeleeuwse steden van de Gerona gebied van Catalonië.

Een van de mooiste paleizen voor een verblijf in de vier-sterren Castell dEmporda, een prachtig gerestaureerde 14e eeuwse kasteel, met torenhoge uitzicht op het omliggende platteland.

Relax

Formentera is een relaxte eiland slechts een half uur varen van Ibiza. Het heeft suiker-witte stranden omspoeld door heldere turquoise wateren en een paar vlakke wegen waar u een fiets huren om een zout lagune, een natuurreservaat en een hippie markt te verkennen kan rijden. De susets zijn niet te missen.

Leer Skydive

U kan skydiven na slechts twee dagenopleiding. Jumping uit een bewegend vliegtuig is een spannende hart-in-de-mond ervaring. Jumping 12000ft en free-vallen solo voor 90 seconden over de uitlopers van de Pyreneeën, een glorous berglandschap. De twee dagen van parachutespringen – begane opleiding, tandemsprong vervolgens solo springen. Er zijn ook drie dagen van grond-activiteiten zoals mountainbiken, canoning en white water rafting.

Go Diving

Scuba-duikers kunnen duiken net voor de kust bij LEstartit, aan de Costa Brava. De Illes Meded is een reeks van eilanden die wonen ongeveer 1400 soorten mariene en planten leven. Het is een beschermd gebied sinds 1985 en is een ideaal voor de eerste keer divers.Tim Burton reizen schrijft artikelen voor de populaire huur Orlando Florida Villas Vakantiehuizen website en Florida Villas website Copyright 2006 door Tim Burton

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam