A Great Place te bezoeken in Spanje


   Door Jack BlacksmithThere is zo veel in Malaga. Met zo veel historische betekenis heeft die zich in deze stad is er veel te worden verkend en geleerd. Veel van wat er gebeurd is bewaard gebleven in de ruïnes die zich in de hele stad, van toen het werd gesticht door de Feniciërs aan toen het werd geregeerd door de Moren.

Met een brede selectie van kerken en paleizen te bezoeken is er veel te genieten op uw bezoek. Sommige van deze kerken zijn ook gevestigd in paleizen en de Moorse en Romeinse architectuur die kan worden waargenomen in verschillende gebieden.

Gebieden sightseeing in Malaga

Ene gebied naar kijken is de kathedraal in Malaga. Er is veel te zien met zijn twee kapellen en stallen. Het werd gebouwd door de katholieken en eindigde in het midden van 1700s met veel van zijn architectuur zichtbaar uit de latere periode.

La Inglesia del Sagrario is een andere kerk kan men wilt bezoeken, dat werd voltooid in 1448 op het terrein van een moskee en bevat vele verschillende beelden om te genieten op uw bezoek.

Santuario de la Virgen is een prachtige oude kerk, die de graven van de graven van Buena Vista bevat. Het is zeer uitgebreid en nog een prachtig gezicht om te bezoeken.

Er zijn ook heel wat musea die bezocht kunnen worden, terwijl u toelating gegeven zijn in de stad. Deze zijn het museum van volkskunst en cultuur, alsmede de Museum of Art.

Attracties in Malaga, Spanje

Het paleis van de King staat bekend als Alcazaba. Het heeft vele prachtige werken een deining als items te nemen en observeren terwijl u op uw bezoek en genieten van uw reis.

 

De Castillo de Gibralfaro is een ander item bevindt zich in de buurt van het paleis. Het werd gebouwd door de Feniciërs en bevat veel architectuur en dingen te zien.

Gedurende de zomer zijn er veel verschillende muziekfestivals die zich voordoen in de stad. Er is veel voor bijna iedereen te genieten en te nemen terwijl ze in de stad.

Er is veel muziek die kan worden genoten met inbegrip Flamenco muziek. Mush van deze kan worden genoten in het uitgaansleven sectie met de vele verschillende clubs en bars. Veel van deze zijn vooral in de buurt van de stranden aan de Costa del Sol. Er is veel te genieten en veel verschillende clubs en variëteiten van het nachtleven te genieten.

Er is veel gerechten te genieten, vooral van de mediterrane stijl. Er is nogal een grote verscheidenheid van ander voedsel te genieten als well.Focusing recente bevindingen in Spanje, is Jack Blacksmith het schrijven van de eerste plaats voor http://www.alicante-spain.com. Je zou kunnen ontdekken zijn bijdragen op Malaga over ten http://www.alicante-spain.com .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam