registratie van een eenmanszaak in Canada


   Door Holly CrosgreyA eenmanszaak is een registratie van een bedrijf dat eigendom is van een individu. De houder wordt gezegd dat zelfstandigen. Dit is de eenvoudigste vorm van een bedrijfsorganisatie. De houder stelt de hoofdstad, stelt en exploiteert het bedrijf, neemt alle risicos, aanvaardt alle winsten en verliezen, en betaalt alle belastingen. Elke juridische verantwoordelijkheden die voortvloeien uit de bedrijfsactiviteiten zijn de proprietors. Alle activa, zakelijke of persoonlijke, kan legaal worden gebruikt om kwijting van de aansprakelijkheid.

Als een persoon wil uitvoeren voor het bedrijfsleven onder zijn of haar eigen naam dan is hij of zij niet hoeft te registreren. Echter, als u dat wenst andere typen vergunningen te verkrijgen voor uw bedrijf, kunt u nog steeds nodig om te registreren. Als de individuele wensen uit te voeren op het bedrijfsleven onder een andere naam dan zijn of haar eigen dan moet hij of zij registreren die naam. Een voorbeeld van een eenmanszaak zou worden Joes Stomerij.

Eenmanszaken zijn geregeld op grond van de provinciale en territoriale wetgeving in Canada. Afhankelijk van de provincie of gebied waarin u woont, zal er een andere procedure. Zal echter in principe een formulier moet worden ingevuld en een vergoeding zal moeten worden betaald. In sommige provincies of gebieden die de naam van de eenmanszaak zal ook moeten worden opgeruimd en gereserveerd. In Ontario is het niet nodig om de naam van tevoren te reserveren.

De enige houder heeft zeggenschap over alle beslissingen met betrekking tot het bedrijf. Alle opbrengsten van het bedrijf terug te keren naar de eenmanszaak, tenzij hij ervoor kiest om een deel van de winst met zijn medewerkers te delen. Minimaal juridische bijstand nodig is en dus de opstart kosten lager zijn. Minder overheid aanmeldingen zijn ook nodig. De vrijheid om beslissingen te nemen en te plannen zonder overleg kan de eenmanszaak om te reageren op veranderingen en nieuwe kansen sneller.

Op de keerzijde is de enige eigenaar persoonlijk verantwoordelijk voor de schulden en acties van de eenmanszaak. Een schuldeiser met een vordering tegen een eenmanszaak zou hebben doorgaans een recht tegen zijn of haar persoonlijke activa. Indien de claim was groot toen dit kan financiële problemen veroorzaken. Verzekering moet worden overwogen voor deze risicos. Aangezien er slechts een persoon als die persoon niet beschikt over de juiste expertise dan het bedrijf zou kunnen mislukken. Zoals goed, kan het verkrijgen van financiering moeilijk, omdat banken terughoudend zijn om te lenen aan een eenmanszaak met een business idee. Het kan het moeilijker zijn om een eenmanszaak en de persoon te verkopen kan worden beperkt tot de verkoop van de activa in plaats van alleen het bedrijf zelf.

Business inkomsten worden belast in de handen van de eigenaar als persoonlijke inkomen. Alle zakelijke verliezen, behalve voor sommige, kan worden afgetrokken van de persoonlijke inkomsten van de owners belasting. Op lagere niveaus van het inkomen kan het beter zijn voordeliger om een eenmanszaak, omdat het tarief van de vennootschapsbelasting hoger is dan de laagste tarieven persoonlijke inkomstenbelasting. Op hogere niveaus de corporate-tarief kan worden minder. U moet Bespreek dit met uw boekhouder alvorens een besluit over de beste vorm van het bedrijfsleven om te beginnen.

Kunt u uw eigen eenmanszaak? In de meeste rechtsgebieden in Canada kan. Er zijn een aantal online diensten die beschikbaar zijn met het gebruik van een creditcard of u kunt bijwonen uw lokale provinciale of territoriale regering in te schrijven in persoon betaalt contant of per cheque. Sommige provincies hebben Kiosken beschikbaar waar u kunt zich online aanmelden.

De registratie van een eenmanszaak duurt drie tot vijf jaar, afhankelijk van waar het is ingeschreven in Canada. Je moet verlengt net vóór of op de vervaldatum. Sommige jurisdicties kunnen voorzien in een termijn van respijt. Voorgesteld wordt echter dat u vernieuwen net voor de uiterste datum om ervoor te zorgen dat u verkrijgt hetzelfde registratienummer. Er zal een vergoeding te betalen bij verlenging van uw eenmanszaak. Het is aan de eenmanszaak om te weten wanneer zijn of haar registratie gaat vervallen en om te waarborgen dat wordt verlengd. De regering zal niet laten weten wanneer het punt staat te verstrijken.

Als u niet verlengen van uw eenmanszaak inschrijving op tijd je nodig hebt om uw eenmanszaak inschrijven als een nieuwe registratie. Het krijgt een nieuw registratienummer. Als dit gebeurt moet u Canada Revenue Agency laten weten over het nieuwe kenteken, zodat ze het kunnen aansluiten op uw federale Business Number.

Als een van de gegevens op het formulier dat u de eerste geregistreerde veranderingen een wijziging moet worden ingediend.

De naam van de eenmanszaak kan niet worden gewijzigd. Als u wilt wijzigen de naam van uw eenmanszaak moet u een nieuwe eenmanszaak register en de bestaande te annuleren.

Om te annuleren van een eenmanszaak moet je bestand een annulering mededeling. Er is geen vergoeding voor.

Als u besluit om voor het bedrijfsleven onder een andere naam dan je eigen en je niet registreren op grond van de wettelijke eisen die u zou kunnen worden geheven een boete. Een van de doelen van de registratie is om particulieren en bedrijven die opdracht voor uw diensten te kunnen uw gegevens over gerechtelijke documenten nemen indien zij dit wenst uw eenmanszaak aanklagen. Als op enig moment een cliënt of de klant bepaalt dat je niet geregistreerd bent, een klacht kan worden ingediend bij het ministerie van Government Services en een boete zou kunnen worden geheven.

Aan de andere kant, als u wilt klagen een klant voor niet-betaling of anderszins, indien u nog niet geregistreerd bent, zoals vereist door de wet, zult u niet in staat zijn om een proces in een rechtbank voort te zetten.

Het internet heeft het mogelijk potentiële klanten te kijken naar bedrijven voorafgaand aan de behandeling met hen. Om deze personen te waarborgen besluit om uw diensten te gebruiken of uw producten over anderen, een juridisch bedrijf te kopen is de eerste stap in het behalen van hun vertrouwen.

Aan de andere kant kunt u contact opnemen met een zoekopdracht huis te weten te komen over een bedrijf die u overweegt werkt. Er zijn een aantal van redelijk geprijsde zoekopdrachten beschikbaar dat kan u een idee geven wat voor soort organisatie u te maken met. Ik ben gekomen over bedrijven in het verleden die niet geregistreerd en hebben nagelaten zaken doen met hen, omdat dit omdat ik wist dat ik had behoefte aan een service die ik kon vertrouwen voor de toekomstige betrekkingen.

U kunt uw eenmanszaak in een of alle van de provincies en territoria in Canada. U moet ervoor zorgen dat u geregistreerd bent in uw eigen rechtsgebied. Ten tweede, moet u te registreren “extra-provinciaal in enige andere jurisdictie.

Een eenmanszaak registratie blijft van kracht voor een periode van drie tot vijf jaar, afhankelijk van de provincie of gebied. Het is aan de enige eigenaar zijn of haar registratie wordt verlengd. De regering zal niet herinneren u eraan dat uw inschrijving zal aflopen. Het is aan de eenmanszaak om bij te houden van de vervaldatum en de registratie verlengen net vóór die datum. Met het oog op verlenging van een registratie kunt u volgen dezelfde procedure als je deed voor het registreren van de eenmanszaak in de eerste plaats.

Het is belangrijk dat de overheid weet uw huidige adres. De regering af en toe verandert het beleid en stuurt informatie naar het adres op bestand. Als ze niet over uw juiste adres u kunt missen waardevolle informatie die van invloed kunnen uw business.Holly Crosgrey is een paralegal die al meer dan 20 jaar ervaring in de Canadese ondernemingsrecht. Ze is de eigenaar van de middelen voor Canadian Business Owners, die de juridische en administratieve informatie voor kleine bedrijven biedt .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to registratie van een eenmanszaak in Canada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam