Gebruik Groot Klantenservice Grow Your Business


   Door Naz DaudWhen u in staat bent om uw klanten te voldoen, bent u overtuigen hen te blijven met je. Wanneer geef je hen meer dan ze verwachten, en niet alleen zij zijn waarschijnlijk meer trouw, maar ze zullen ook een deel van uw sales team geworden door nieuwe zaken op jouw manier.

Het laatste wat je nodig hebt is een klant die gaat op zijn of haar slechte ervaring met uw bedrijf delen met anderen. Uw bedrijf zal zeker in de problemen dan, want slecht nieuws reist snel en het woord zal omzeilen snel over de slechte service uw bedrijf biedt.

De beste manier om uw klantenservice te verbeteren is door het nemen van verantwoordelijkheid voor de fout (en) die u hebt gemaakt in een vroeg stadium. Het is onvermijdelijk, mensen maken fouten, en zo ook bedrijven. Als echter, je hebt een fout gemaakt, zal uw klanten meer kans te begrijpen en naar je luisteren als je ze laten weten. De meeste zullen vergeven de fout die u heeft gemaakt als je de verantwoordelijkheid toegegeven en nam maatregelen om het snel te corrigeren.

Merendeel van de tijd zal het niet zijn dat je dat voorziet klantenservice tenzij er iets drastisch mis gaat. Daarom is het een goed idee om mogelijkheden tot verbetering van de klantenservice met uw werknemers te bespreken. Haal ze betrokken zijn en vragen om hun suggesties en ideeën over hoe uw bedrijf kan dienen uw klanten beter.

We krijgen allemaal ergeren aan bepaalde klanten, maar wees voorzichtig niet uw woede te tonen aan uw werknemers. Als u als eigenaar van uw bedrijf spreekt van een bepaalde klant als onaangenaam zijn, de kans is dat de medewerkers van het bedrijf zal ook kijken op de klant op dezelfde manier. Het resultaat zal waarschijnlijk zijn dat de werknemers die klant te voorzien van een slechte dienst ten gevolge van hun negatieve emoties.

Klanten willen voelen alsof ze in controle. Daarom, hoe meer informatie kunt u hen over hun bestellingen, hoe beter. Als u een website, een ruimte waar ze kunnen inloggen en geautomatiseerde informatie over de voortgang van hun order te krijgen. Uw medewerkers hebben om deze informatie toch te vullen, dus waarom niet laten de klant de voortgang van hun bestelling?

Als je weet dat je gaat te laat bij het bevredigen van uw klanten eisen, laat ze weten zo spoedig mogelijk. Vaak, als ze genoeg hebben gehad forewarning ze misschien in staat zijn hun eis elders in de tijd en zonder verstoring van hun bedrijf.

Probeer niet om excuses te maken of anderen de schuld voor iets fout gaat dat uw klanten beïnvloedt. Zelfs als het was uw leveranciers schuld, moet je niet om iemand anders wanneer een klacht wordt verhoogd. Uiteindelijk is het uw verantwoordelijkheid, als je eenmaal hebt geaccepteerd en bevestigd de bestelling een levertijd.

Excellent customer service trappen in toen het bedrijf gaat uit van zijn manier te doen, zoals gevraagd (gezien het feit dat de klant niet te profiteren van hen), en dat de onderneming vertrouwt hun werknemers om de situatie te verwerken in de best mogelijke manier.

Klantenbinding is een grote factor in het succes van een businesss. In feite is het een van de belangrijkste factoren die bijdragen aan het bedrijfsleven te herhalen en daarom uw inkomsten op de langere term.Naz Daud – CityLocal Franchise Business Internet Business Franchise en UK Business Directory Franchise Opportunity Internet Business Opportunities Ierland Franchises Internet Bedrijvengids Home Business

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam