Los Angeles Rose Scrub Broeken: Keeping it Clean


   Door Max JohnsonWhen het gaat om geld en onderhouden van uw La Rose scrub broek of tops, zult u ontdekken dat de regels eenvoudig zijn. Echter, er zijn een paar tips om te verzekeren u meer uit uw struikgewas tops of broek los van de ontwerper. Toch, Los Angeles Rose schrobben broeken en tops zijn zeker een ontwerp en stijl die u zult willen verzekeren u te beschermen, zodat u optimaal van uw tijd en moeite. Deze ontwerpen zijn aantrekkelijk, trendy, en werkelijk individueel aan u en uw behoeften. Wie wouldnt willen verzekeren ze het meeste uit hun favoriete stukken van kleding?

De nummer een beslissing die u moet kiezen, is of u het witwassen van thuis of u laat de professionals omgaan met de baan. Er is eigenlijk een controverse over de vraag welke is het meest professionele en die het meest is sanitair. Street kleding, zoals u weet, sterk vermindert de steriliteit van de instelling en de instrumenten van de instelling. Daarom, als Los Angeles scrub broek of schrobben tops zijn witgewassen thuis, zou de logische stap zijn om te veronderstellen dat professionele kleding komt neer op straat kleding.

Chirurgische scrubs steriel moeten blijven voor alle betrokkenen. Infectieuze pathogenen kan worden verspreid in en uit de operatiekamer of gebied door straat kleding of minder dan steriel scrubs. De Vereniging voor de vooruitgang van Medische Instrumentatie (AAMI) ST46 dat stoomsterilisatie nodig is om de steriliteit van de artsen of medische voorziening en / of instrumenten te verzekeren. Dus wat zegt dit voor het witwassen van uw Los Angeles Rose Scrub broek of andere accessoires in huis?

Veel zal afhangen van de specifieke taken van de persoon te kiezen voor de La Rose scrubs thuis wit te wassen. Niet alle taken een steriele omgeving nodig, en daarvoor is geld thuis altijd acceptabel. Maar in het algemeen, het witwassen thuis wordt niet aanbevolen voor degenen die werkzaam zijn in steriele omgevingen zoals een OR. Dit betekent niet dat de mensen niet proberen om snelkoppelingen wel nemen.

Een voordeel van zelf-witwassen medische kleding heeft te maken met kosten. Met druk wordt gelegd op de instellingen of voorzieningen voor algemene kosten, zelf te verlagen van geld kunnen worden “niet gesuggereerd”, maar veel faciliteiten beurt een oogje dicht. De medische staf dan houdt de verantwoordelijkheid in de verzekering van de medische kleding is steriel. Maar hoe kunt u uw medische steriliseren kleding thuis?

Nou, eerst moeten we onderzoeken waarom het witwassen van thuis is niet altijd een goed idee, en dan zelf beslissen.

Je hebt hard gewerkt in de OR. Onlangs was je die op een man of vrouw met een aantal infectieuze pathogenen. U onmiddellijk verwijderd uw medische scrubs zodra de operatie hen voorbij was, en vervolgens plaats in een beveiligde zak naar huis vervoer naar wit te wassen. U krijgt thuis, en u verzekert u het witwassen van uw medische scrubs alleen. Dan droog je de medische scrubs.

Uw wasmachine en de droger kunnen bevatten nog steeds een aantal van deze infectieuze pathogenen. Dat betekent dat wanneer u uw kleding wassen childrens of uw eigen kleding, kunnen deze infectieuze pathogenen te dragen aan hun kleding.

Bij de keuze van La Rose scrub broek of tops, krijg je een geweldig design. Of u nu kiest om uw scrubs het witwassen van thuis of hebben ze professioneel gereinigd is vaak een keuze die je zal moeten maken, afhankelijk van je taken, je behoeften en de eisen van uw facility.Max Johnson van De Uniforme Connection. Klik voor meer Los Angeles Rose Scrub Broeken .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam