Delorean Autos Take You Back To The Future


   Door Julie UniversalDeLorean was een echt Amerikaans succesverhaal, de arme jongen die goed gemaakt. DeLorean was de antithese van de knoopte-down auto executive van zijn tijd, sport ontwerper pakken, dating modellen, en bewegen in Celebrity kringen. Sommigen zeggen Lorean was ijdel, impulsief en soms aanmatigend. Auto DeLorean zou leven op na gestopt wordt gemaakt, vooral dankzij Back to the Future, de top-brutowinst film van 1985.

DeLorean Car Model

De DeLorean DMC-12 is een sportieve auto die is vervaardigd door de De Lorean Motor Company voor de Amerikaanse markt 1981 tot 1983 in Noord-Ierland. Net als Duran Duran, de Rubiks Cube en andere Reagan-tijdperk iconen, de auto blijft een volgende. Delorean had de delen tot 20.000 autos bouwen, maar alleen over 8000 werden opgesteld, voordat de fabriek werd gesloten. Itsa auto die nooit zijn volledige ontwikkeling omdat het was weg voordat het echt haar prime hit. DeLorean echt wilde zijn eigen autobedrijf te starten en het ruim dat Ford, Chrysler en GM gehad op de Amerikaanse auto-industrie te doorbreken. Het invoeren van de markt in 1981, de auto geconfronteerd met zware concurrentie van Datsun, Mazda, en Porsche sportwagens. Helaas, de DMC-12 pijnigde up middelmatige verkoopcijfers. Ondanks het feit dat de De Lorean firm met hun auto, met zijn ongeverfd roestvrij staal huid en meeuw-vleugel deuren, het voertuig kreeg een cult volgende.

Ondanks flop DMC, heeft de auto volhard, het verkrijgen van bekendheid voornamelijk als de tijdmachine Vos reed in 1985 de blockbuster film Back to the Future, en de twee vervolgen.

Na de Lorean De Lorean Car

Ondanks dat vrijgesproken van alle aanklachten van drugshandel, DeLorean moest nog veel juridische strijd gevallen als gevolg van faillissement van de companys ver in de jaren 90. John DeLorean, ontwikkelaar van een futuristische sportwagen die de aandacht van de gevangen country in de jaren 1980, overleden maart 2005.Visit http://antique-vintage-and-collectible.com/Classic-Cars-and-Trucks/DeLorean- Cars-for-sale op zoek naar een brede selectie van nieuwe en gebruikte autos Delorean tegen lage prijzen

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam