Garage Beveiligingstips


   Door Cooper MillerHere zijn enkele fundamentele veiligheidseisen tips bij het werken op uw auto of motor in de garage of auto-winkel.

1. Steun het voertuig in goede Dont gaan goedkoop en het gebruik enkele zelfgemaakte aansluiting met uw auto tot verhogen van de grond en Dont de fles aansluiting die wordt geleverd met uw auto te tillen en dan kruip onder het te gebruiken. Gebruik eerst een goede vloer aansluiting die kan ondersteunen ten minste 1 ton. Zodra uw auto is in de lucht, gebruik een aantal goede aansluiting staat om het daar te houden. Nooit kruipen onder een verhoogde auto met een gewicht van enkele tonnen zonder de juiste ondersteuning.

2. Draag een goede veiligheid een versnelling Dit lijkt vanzelfsprekend, maar de meeste mechanica net pak wat lucht gereedschap en ga aan het werk. Veiligheidsbril zijn goedkoop en zal uw ogen te redden van vallend puin. Het duurt slechts een klein metalen scheren te houden in uw oog en veel schade veroorzaken. Mechanics handschoenen zijn ook steeds zeer populair. Ze zijn dun genoeg om een monteur te bouten en gereedschappen voelen en zij nog steeds bescherming te bieden mogelijk te maken. Hoeveel bloedige knokkels heb je gekregen van smashing je hand op het motorblok?

3. Gebruik de juiste hulpmiddelen Het is erg verleidelijk om gewoon improviseren met wat je hebt bij de hand in uw garage. Bedelen, lenen of kopen van de juiste tools voor uw auto project. Een goed voorbeeld, is niet met behulp van een goede momentsleutel. U kunt eenvoudig een dure schade cilinderkop op uw motor als ze niet goed torqued. Gebruik ook een goede transmissie aansluiting. Uitzendingen zijn gemaakt van zacht aluminium en kunnen gemakkelijk worden beschadigd.

4. Koop een goede handleiding Deze zal bespaart u een hoop hoofdpijn, frustratie en geld. Het oude adagium “als al het andere faalt, lees de instructies” zeker van toepassing op de auto-winkel en garage monteur. Chiltons produceert grote handboeken en zal meer dan betalen voor zichzelf

5. Gezond verstand is niet dat gemeenschappelijke Gebruik je hersens ook. Het is al te vaak om mensen die een gas tank van hun auto met een sigaret in hun mond opknoping of werken aan een draaiende motor met hun stropdas opknoping beneden over de ventilator blade.Cooper is in de bouw-en industriële bedrijven zien de verkoop meer dan 10 jaar. Hij bezit en exploiteert Red Hill Levering aan beter aan de auto-en industriële bedrijven. – Automotive Tools

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam