What You Need To Know About Digital Photo Printing


   Door CJ ThomasIf je volledig nieuw voor digitale fotos afdrukken, er zijn een paar dingen die je van tevoren moet weten. Wanneer u zich bewust bent van de voordelen en beperkingen van digitale fotos afdrukken, kunt u er zeker van dat u de beste resultaten te krijgen en gelukkig zijn met uw fotos. Heresa korte handleiding voor alles wat u moet weten over digitale fotos afdrukken.

1. De kwaliteit van uw camera zal bepalend zijn voor de resultaten. Hoewel er een paar dingen die je kunt doen om een beeld te optimaliseren, het type camera u gebruikt een groot effect hebben het voltooide resultaten voor digitale fotos afdrukken. Nieuwere cameras hebben meestal een voldoende hoge resolutie, of pixels per inch, voor het produceren van hoge kwaliteit fotos die zeer goed afgedrukt. Kan echter camera telefoons, webcams en oudere digitale cameras niet hoog genoeg resolutie om goede resultaten te krijgen. Een goede vuistregel te volgen is het gebruik van een camera die is op zijn minst meer dan 1 megapixel resolutie. Meer dan 3 megapixels is ideaal.

2. Bezig met bewerken van uw fotos is belangrijk. Om goede resultaten te krijgen van digitale fotos afdrukken, moet u mogelijk om uw fotos te bewerken een beetje. Of is de vaststelling van een probleem in de foto, zoals een licht bol of rode ogen, de tijd neemt om deze problemen uit bewerken van een foto zal u helpen om betere resultaten. U kunt dit doen met behulp van fotos te bewerken en het proces is zeer eenvoudig. Elk ander type software zal een beetje andere methode voor het verzorgen van deze problemen, maar tutorials zijn op grote schaal beschikbaar.

3. Gebruik de juiste scanner. Als u scannen in oude fotos om digitaal printen van fotos gebruiken voor de restauratie een extra exemplaren, is het een goed idee om een zeer goede scanner. Nogmaals, de resolutie die de scanner kan produceren zal een grote impact op uw voltooide resultaten. Daarnaast is het belangrijk om een flatbed-scanner te gebruiken om het risico van het hebben van uw afbeeldingen vervormd of gescheurd te vermijden terwijl ze worden gescand worden inch

4. Verwijder alle fotos die u Dont wilt worden afgedrukt. In tegenstelling tot traditionele cameras, wanneer u een digitale foto afdrukken dienst, krijg je die fotos controle zal worden afgedrukt. Dit is een economisch alternatief voor de traditionele verwerking en youre in volledige controle over welke fotos wel en niet krijgen afgedrukt. Itsa goed idee om het organiseren van al uw fotos in een map. Vervolgens kunt u gaan door ze allemaal en vind Dont welke u wilt afdrukken. Simply deze te verplaatsen naar een andere map en youll klaar om te gaan.

5. Uploaden is noodzakelijk. Om te krijgen uw fotos gedrukt door een digitale foto afdrukken dienst, youll noodzaak om ze te uploaden naar hun website. In het algemeen zullen de meeste diensten bieden u een beveiligde account gebied waar uw beelden worden opgeslagen. U kunt vervolgens uw bestelling plaatsen vanaf uw eigen rekening en beslissen hoeveel fotos je wilt hebben printed.CJ Thomas schrijft voor diverse websites, waaronder Hoorray, een foto sharing site die de snelste en eenvoudigste manier om een gratis online foto te bouwen biedt album, evenals gratis online foto-opslag .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam