Everything You Need To Know About Computer LAN (Local Area Network) Backbone Bedrading


   Door Colin Yao:: de definitie van Backbone bekabeling

Backbone bekabeling kan worden binnen een gebouw of tussen gebouwen op een campus. Alle bedrading tussen telecommunicatie kamers is opgeroepen als backbone bekabeling.

In veel gevallen, backbone bekabeling is eigenlijk tussen bedradingskasten op dezelfde verdieping van een gebouw, maar hoe meer typisch geval is het woord aan de vloer bedrading in een multi-etage gebouw. Velen noemen het verticale bekabeling in tegenstelling tot de horizontale bekabeling.

:: Hoe ruggengraat bedrading uitgevoerd?

Typisch alle hubs, concentrators en switches zijn geplaatst in de telecom-kamers, die alle werkstations die op dezelfde verdieping te dienen. Backbone bekabeling verbindt dan de hubs, op een ander op verschillende verdiepingen.

  Daisy Chain bedrading. In een daisy chain bedrading, de achterkant bot bedrading aangesloten van hub naar hub naar hub. Daisy chain is een goede keuze voor Token-Ring-topologie, omdat het handig ring zorgt-in en ring-out aansluitingen.

  Star bedrading: In een ster bedrading, de achterkant bot bedrading verbindt alle knooppunten van verschillende verdiepingen aan een centrum-hub. Star bedrading is een goede keuze voor Ethernet die moet grenzen repeater jumps.

Voor grote gebouwen, kamers zijn telecom-diensten vaak geplaatst in as, een boven de andere, zijn afstanden tussen telecom kamers minimaal. Dus de ruggengraat bedrading van elke verdieping kan worden geconcentreerd in een enkele master telecom kamer en het aantal repeater jumps geminimaliseerd.

:: Hoe wordt de capaciteit backbone bekabeling uitgevoerd?

Backbone bedrading moet worden beëindigd op dezelfde wijze als horizontale bekabeling. De backbone bekabeling moet van dezelfde of een hogere categorie en type dat uw prestatie-eisen en de veiligheid en brandbeveiliging voor uw installatie voldoet.

Bijvoorbeeld, voor Cat 5e horizontale bedrading, moet u gebruik Cat 5e kabel of zelfs hogere categorie, zoals Cat 6 en Cat 7. Als u anticiperen op het gebruik van uw bedrading systeem voor meerdere toepassingen, dubbele of zelfs driedubbele elk backbone bekabeling lopen. Dit geeft je voldoende ruimte voor groei en het vermogen om snel te reageren op nieuwe eisen.

:: Fire Safety

De meeste standaard eisen dat alle riser-kabel (kabel die verticaal gaat tussen de verdiepingen) worden beoordeeld riser voor haar vuur en roken rating. Sommige zelfs vereisen plenum rated kabels.

Maar een allerbelangrijkste is dat je moet goed installeren brand-stop materiaal op alle openingen die u tussen de verdiepingen, geen kwestie dat zijn kabel-poorten of directe openingen.

Als je backbone bekabeling eigenlijk vloer gaat-tot-vloer bekabeling in verticale schachten of kabel-poorten, moet u wellicht gebruik van de speciale riser kabel die een brandvertragend omhulsel, gecertificeerd naar NEC lage vlam eisen te voldoen heeft. De NEC vereist dat riser kabel aan ontvlambaarheid UL tests worden gebruikt in hoogbouw.

:: Aarding eis

Bij het trekken van kabels tussen ver geslingerd tussen telecom kamers of vloeren, elektrische aarding en binding eisen moeten worden nageleefd. U kunt verwijzen naar EIA / TIA normen voor de goede praktijken.

:: Voordelen van glasvezel kabel

Fiber Optic Cable biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte koperen kabel. Glasvezel kabel is niet onderworpen aan elektrische of magnetische storingen, en dus kunnen worden gebruikt in locaties, zoals liftschachten of naast hoogspanningslijnen.

Daarnaast kan een bekabelingssysteem elektrisch worden geïsoleerd tussen gebouwen of tussen de verdiepingen van het gebouw met behulp van glasvezel cable.Colin Yao is een expert op het glasvezel netwerk technologieën en producten. Hier nog meer lint glasvezelkabel, bulk glasvezel kabels, multimode glasvezel kabel over Fiber Optics Te koop Co website .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam