Fisher-Price Tickle Me Elmo – 15 Fun Facts Over de Elmo Phenom


   Door Robert FaveroThe nieuwste incarnatie van de Tickle Me Elmo lijn van pluche poppen is de Fisher-Price Elmo Live! pluche pop. Elmo Live! Tops een trotse lijn van zeer succesvolle mechanische poppen. Hier zijn 15 leuke feiten over de verkoop gevoel dat rocked het speelgoed wereld voor een aantal fantastische jaren.

1. Tyco is het speelgoed onderneming die gemaakt de eerste Elmo pop in deze lijn van pluchen speelgoed. Het heette Tickle Me Elmo en introduceerde naar Verenigde Staten markten in 1996. Het was onmiddellijk een hit.

2. Onverwachte vraag, die enorme tekorten. Ouders in Noord-Amerika in feite elkaars vijanden in de winkels over wie zou krijgen om de gewaardeerde pop kopen.

3. Er was een rapport van de verwondingen van een klerk bij een Wal-Mart in Fredericton, New Brunswick op 14 december 1996. Hij werd gewond door een op hol geslagen menigte toen ze zag hem met een van de laatst overgebleven speelgoed op voorraad.

4. Sommige van de Tickle Me Elmo poppen verkocht voor prijzen veel hoger dan de adviesprijs. Advertentie in enkele kranten verkocht het speelgoed voor honderden dollars. Een rapport concludeert dat het 28,99 dollar speelgoed verkocht voor maar liefst $ 1500.

5. De trillende kenmerk van Elmo maakt gebruik van een trilling motor vergelijkbaar met die gevonden in mobiele telefoons en game controllers. De motor doll is gewoon een grotere versie.

6. In 1997 drie nieuwe Tickle Me poppen werden vrijgegeven: Tickle Me Ernie, Tickle Me Big Bird, en Tickle Me Cookie Monster. Geen van hen hebben gematched de mysterieuze succes van Elmo.

7. Een complexe wedstrijd kwam uit in de herfst van 2001 met de “Surprise Edition” van Tickle Me Elmo. Vijf speciaal gemaakt Elmos opgehouden hun gelach op 9 januari 2002 en kondigde aan hun eigenaars dat zij een prijs gewonnen. De hoofdprijs was een ondenkbaar 200.000 dollar.

8. De Tickle Me Extreme of Tickle Me Tien (TMX, waarbij X kan betekenen het Romeinse cijfer 10) Elmo werd aangekondigd in 2006. Het uitgebreide lachen gedrag Elmos op te nemen rollen rond op de vloer en breken met zijn vuist op de grond.

9. In een goed uitgevoerde marketing promotie, de fabrikant gebouwd opwinding door Shrouding TMX Elmo in het geheim voor haar vrijlating. Mensen die hebben het product voorafgaand aan de release waren verplicht geheimhouding te ondertekenen overeenkomsten waardoor ze niet kunnen onthullen details over de pop vroeg. De volledige look van de TMX-pop werd uiteindelijk onthuld op ABCs Good Morning America.

10. De TMX Elmo marketing promotie inclusief pre-release verkoop van de pop. Amazon nam meer voorverkoop bestellingen dan het zou kunnen vervullen.

11. De doos voor TMX Elmo verborg de pop uit het zicht totdat het werd gekocht. Een “preview flap” op de doos alleen laat u zien Elmos ogen, en hij zei: “Ah, ah, ah, ah, nee gluren!”

12. People reacties korte leveringen van TMX Elmo waren zo opvallend, gevraagd of zij de comedy show Saturday Night Live te voorzien van een skit over problemen die mensen hadden, terwijl de aankoop van de pop.

13. De 2007 versie van de pop featured verborgen boodschappen die Elmo alleen zou zeggen als je gewoon de juiste dingen deed om de pop. Rhyming aanwijzingen op de website van de manufacturer site geholpen consumenten uitzoeken hoe de speciale berichten trigger.

14. De 2008 versie van de pop heet Elmo Live! Hij heeft een hele nieuwe reeks van acties en geluiden, waardoor hij de meest geavanceerde versie van de populaire Elmo poppen. De verkoop van Elmo Live! worden naar verwachting levendig voor het seizoen 2008 Kerst. Met de economische moeilijkheden zal het interessant om te zien hoe goed Elmo Live! verkoopt.

15. Tickle Me Elmo is uitgegroeid tot een Amerikaans icoon, inspirerend een hoop van verwante themas in de TV en movies.Rob Favero heeft een website alles over Elmo Live! door Fisher Price inclusief links waar u kunt de aankoop van de pop. Verkoop worden naar verwachting flink, dus Dont missen. U kunt ook informatie vinden over andere populaire speelgoed populair Cadeaus voor Kerstmis .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Fisher-Price Tickle Me Elmo – 15 Fun Facts Over de Elmo Phenom

  1. magnificent post, very informative. I wonder why the other specialists of this sector don’t notice this. You must continue your writing. I’m sure, you’ve a huge readers’ base already!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam